Mία ερώτηση...πολύ σημαντική

:? 'Εμαθα ότι σε ένα φόρουμ με μέταλ θέματα ,δεν ξέρω αν ήταν το ίδιο με εδώ,τα χριστούγεννα συνελήφθησαν τα παιδία που έγραφαν για σατανισμό επειδή είχαν κάτι photos από dimmu borgir cds κ διάφορα άλλα …Αν θυμάμαι σε ένα του pathfinder…Το θέμα είναι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι παρόμοιο και έδω?Διότι και τα παιδιά που πήγαν μέσα αθώα ήταν…Και άντε μετά να εξηγώ στους δικούς μου ότι είμαι αθώα…

ps:Ίσως να 'ναι λίγο γελίο αλλά πρέπει να ενημερωθώ… :oops:

Τι εννοείς να γίνει κάτι παρόμοιο εδώ; Αυτό δεν πολυκατάλαβα…

Να μας κλείσουν μέσα σε περίτπωση που μιλήσουμε για σατανισμό και τέτοιες σαχλαμάρες; Καταρχήν, τόσο στο παλιό, όσο και στο “καινούργιο” forum δεν είχε γίνει ουδεμία συζήτηση τέτοιου περιεχομένου και ούτε νομίζω να γίνει. Η περίπτωση που αναφέρεις ήταν ακραία. Βλέπεις εσύ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής; Όλα βαίνουν κανονικά.

Αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλάβω προς τι η ερώτηση. Ποια θα είναι η στάση μας εάν υπάρξουν μηνύματα “σατανικού” χαρακτήρα; Θα προσπαθήσουμε να τα αποφύγουμε, μέ ότι μέτρα χρειαστεί να πάρουμε.

Όλοι σας μέσα, κωλόπαιδα… :roll:

Αυτό που λέτε έγινε στην Ελλάδα???

Μα και εκείνοι δεν είχαν μιλήσει για σατανισμό απλά απο τι μου είπαν επειδή το site είχε photos από bands ε και καταλαβαίνεις τα πιο πολλά bands στη metal σκηνή προκαλούν…Δεν ήταν συζήτηση στο forum…Αυτά μου παν…Και απλά ρώτησα για να ξέρω…

ps1:ΝΑΙ στην Ελλαδα έγινε τα χριστούγεννα…
ps2:UnHoLyMaRtYr μη μιλάς γιατί θα είσαι ο πρώτος που θα μαζέψουν…:stuck_out_tongue_winking_eye:

Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα εδώ. Δεν έχουμε κάτι που να “προκαλέσει”. Ακόμα και στη photo gallery είναι όλες normal photos.

Αλλά και σ’ αυτό το site που αναφέρεσαι δε νομίζω το πρόβλημα να υπήρξε λόγω των φωτογραφίων αυτών καθ’ αυτών. Το πιο πιθανό είναι να προσπαθούσαν να περάσουν κάποια μηνύματα και ιδεολογίες (πιθανόν και σε άτομα μικρής ηλικίας) και αυτό ήταν που προκάλεσε τα όσα έγιναν.

Ρε όλοι μέσα στην ψειρού…

Μην ανησυχείτε θα σας φέρνουμε με τον kourou πακοτίνια!

Mια χάρη όχι πακοτίνια…Αφού θα κάνεις το καλό φέρε doritos και κάνα μπακλαβά…Μη τσιγκουνευτείς…Γιατί θα πώ ότι προσπάθησες να με αποπλανήσεις…χι χι!Θα κλάψω κιόλλας να γίνω πιο πιστική… :roll: Τι λες τελικά μόνο πακοτίνια θα φέρεις?

Και ενα Lucky Strike μαλακό για μενα! Αλήθεια στις φυλακες υπαρχουν καπνίζοντες και μη καπνίζοντες :?: :?

__Χαχα, άστα αυτά! Αν δεν είσαι κάτω απο δεκαέξι δε πιάνετε η αποπλάνηση! Στις μέρες μας βασικά δε νομίζω πως οι άντρες είναι αυτοί που αποπλανούν… μας πεθαίνουν πρώτα με αυτά που φορούν και ύστερα λέει τις αποπλανήσαμε, τι ψέμα! :stuck_out_tongue:

__Επι της ευκαιρίας -δεν είμαι 100% σίγουρος εάν το έχω αναφέρει στο παρελθόν, γι’ αυτό θα πω- πολύ φίλος μου (που δούλευε στην “Υδρόγειο” στη Θεσσαλονίκη) είδε τραγουδιστή “σατανιστικής μπάντας” (ίσως Ντέισαϊντ) πριν βγει στη σκηνή να κάνει το σταυρό του!! Μεροκάματο! Εντάξει, όλα σόου είναι. Οχι πάντα βέβαια… δυστηχώς. Ομως γενικά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα το θέμα του σατανισμού, αυτός είναι και ο λόγος που οδηγεί σε ακρέες λύσεις. Πάντως καλύτερα να είσαι εκτός, παρά εντός και να ρισκάρεις.

Εγώ είμαι 16,5 πιάνει???Πιάνει,πιάνει…:stuck_out_tongue_winking_eye:

Κατ’ αρχήν βρισκόμαστε στην Ελλάδα, έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ό,τι θέλει. Κανένας δεν θα μου πει τι θα γράψω και δεν θα μου επιβάλλει να έχω μια politically correct άποψη για τη θρησκεία, για την πατρίδα ή για ο,τιδήποτε άλλο.
Δεύτερον, αν και δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά οποιαδήποτε αναφορά σε θρησκείες και λοιπές αηδίες, θα υπερασπιστώ το δικαίωμα οπουδήποτε θέλει να γράψει κάτι σχετικό (ακόμα κι αν αυτό είναι σατανιστικό). Δεν κάνεις έγκλημα όταν μιλάς για κάτι, ακόμα κι αν λες “αχ τι όμορφα, αύριο θα σφάξω έναν κόκορα και θα βάλω μια 16χρονη παρθένα να πιεί το αίμα του”.
Τρίτον και σημαντικότερον, το site αυτό αφορά τη μουσική και το forum (στο μεγαλύτερο μέρος του) ασχολείται με μουσικά θέματα. Από πού κι ως πού λοιπόν να κάτσουμε να ασχοληθούμε με το σατανισμό; Εκτός αν κάποιος θέλει να το κάνει (πχ αυτό το topic), οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, αντιθέτως συμμετέχω στην κουβέντα.

Δεν σκόπευα να προσβάλλω κανένα φίλο σατανιστή. (Τι νομίζετε, πως οι χριστιανοί είναι καλύτεροι;)

__Κατά τη γνώμη μου δεν έχεις δίκαιο φίλε. Βλέπεις ο Σατανισμός είναι θρησκεία που κατά τη λατρεία της απαιτούνται /ή συνίστανται, εάν θέλεις να γίνεις “μεγάλος κ τρανός”, φόνοι. Κάτι τέτοιο νομίζω πως ναι, παραβιάζει τα όρια της ελευθερίας κάποιου. Δε νομίζω πως το θύμα ήθελε να πεθάνει για να δώσει σε έναν καϊμένο την ικανότητα /επιβράβευση να βγάζει φλόγες απ’ τα χέρια του ή να προκαλεί βροχόπτωση…

__Οπότε μιας και στην κοινωνία που ζούμε αποτελούν παράβασεις του νόμου μας, ενέργιες που γίνονται σε αυτές τις τελετές, τότε μιλάμε για κάτι παράνομο που καλώς και διώκεται.

Ελευθερία του λόγου θα υπάρχει πάντοτε εδώ, αλλά είναι μερικά θέματα που δε σηκώνουν συζήτηση. Κουβέντες γύρω από το “σατανισμό” δε θα αποφέρουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα και αντιθέτως μπορεί να διχάσουν ακόμα και όσους δεν τάσσονται υπέρ του ή να βάλουν σε σκέψεις άτομα, τα οποία για διάφορους λόγους (για παράδειγμα είναι μικρά σε ηλικία) δε μπορούν να κρίνουν τι είναι σωστό και τι όχι γι’ αυτούς. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη ξεκινήσουν κουβέντες για το θέμα αυτό. Ας μείνουμε στα όρια της μουσικής, πιστεύω ότι υπάρχουν πάμπολλά θέματα συζήτησης πάνω σε αυτήν.

Η σχέση της μουσικής με τη θρησκεία είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί και να ακουστούν διάφορες απόψεις, σε καμία όμως περίπτωση δε θα θέλαμε να υποστηριχτούν καθαρά θρησκευτικά πρότυπα και ιδέες. Αν δούμε ότι το θέμα πηγαίνει μακριά και έχουμε ξεφύγει εντελώς από τον τομέα “μουσική” το θέμα κλειδώνεται ή διαγράφεται.

Πες τα ρε kourou, θα πρεπει να ειναι πολυ στενομυαλος και κολλημενος καποιος για να αρχισει να συνδεει τη μουσικη με την θρησκεια σε αυτο το forum. Και το σιγουρο ειναι οτι καθενας εχει τις θεσεις του περι θρησκειας και δεν προκειται καποιος απο αυτο το forum να αλλαξει τις θεσεις καποιου αλλου. Αρα ειναι ματαιο να αρχισει η συζητηση μουσικης-θρησκειας που εκ των πραγματων δε θα βγαλει πουθενα

Oi diafores thriskeies kai filosofies pou uparxoun einai para polu euaisthita themata.Oso kai na uparxei eleftheria tou logou,pote den tha uparxei apoluth eleftheria panw se polla pragmata pou exoun na kanoun me thriskeies eidika-eite sumfwnoume eite diafwnoume,kai oso ki an mas eknevrizei auto- kai panta tha uparxoun diafwnies,pistevw-thumaste thn ekthesh outlook kai ekeino ton pinaka?S’opoio forum kai na pate -pou exei sxesh me th musikh,toulaxiston,eimai melos se kamposa- apofeugontai oi suzhthseis gia thriskeies kai kleinontai ta threads pou exoun na kanoun me autes.
Twra kourou,oso gia ta atoma mikrhs hlikias pou isws na mhn mporoun na apofasisoun gia ton eauto tous ti einai swsto h oxi,to mono pou mporoume na poume einai oti den theloume(dld oxi egw,to site)na exoume thn euthinh gia kati tetio.Ta panta uparxoun sto internet.H satanikh vivlos kukloforei dwrean; apo kei thn katevasa kai th diavasa.To Necronomicon,pali,to katevazeis ap’to kazaa se 2 leptakia…Kai sto internet oi plhrofories kukloforoun pantou,den xreiazetai na psakseis idiaitera.

16 χρονη παρθένα…; που ζεις; Στα 12 τις χάνουμε σήμερα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: (no offence)

ΓΕΛΑΣΤΕ , ΑΛΗΤΕΣ , ΗEAVY METΑΛΛΑΔΕΣ … ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ …

        ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ .................
          [b] Δ Η Μ Ο Σ   Σ Τ Α Ρ Ε Ν Ι Ο Σ[/b] 

ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ? lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιατί πήγες με 12χρονο?? :twisted:

Πρέπει να απαντήσω…; :roll:
Σα δε ντρέπεστε αδιάκριτοι :stuck_out_tongue: