Ας γράφει εδώ κάποιος απορροίες σχετικά με μουσικά όργανα.
Εγώ έχω μπόλικες.
Καταρχας, θέλω να πάρω ένα μπάσο. Είμαι ανάμεσα σε Yamaha και Washburn. Ενδιαφέρομαι να παίξω κυρίως doom μουσική με κάποια death στοιχεία.
Επίσης θέλω να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να μάθει μόνος του να παίζει βιολί και φλάουτο, καθώς και αν ξέρετε κανα καλό σχετικό βιβλίο να μου προτείνετε.
Ευχαριστώ.
Kαλύτερα πάρε ένα φθηνό και όχι απαραίτητα τέλειο μπάσο για να μάθεις να παίζεις.
παμε με την σειρα!
για μπασο με κλειστα ματια yamaha! ενω καποτε τα εβριζα μετα εμαθα πολυ καλα πραγματα για αυτα! ειναι πολυ αξιοπιστα για τα λεφτα τους!
για το φλαουτο! επειδη παιζω κ ξερω απο προσωπικη εμπειρια χωρις δασκαλο ειναι πολυ πολυ δυσκολο!
ειλικρινα ειναι ενα απο τα πιο δυσκολα πνευστα! διοτι το στομιο δεν εχει αμεση επαφη με το στομα σου κ πρεπει εσυ ο ιδιος να φταξεις με τα χειλια σου την μικρη τρυπουλα που θα φυσαει μεσα! μεγαλυ πουτσ@!
για βιολι απλα ξεχασετο!:lol:
Μίλησα γι`αυτές τις μάρκες γιατί είδα δύο τέτοια φθηνά. Δεν σκοπεύω να δώσω πάνω από 500 ευρώ.
Ευχαριστώ για όλα:) . Υπάρχει κανένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορείς να δημιουργήσεις ήχους αυτών των οργάνων ?
Συνάδελφος; Για μπάσο βρες ένα φτηνό στην αρχή, να δεις τι παίζει και αργότερα πέρνεις κανάν “έρωτα”.
Αλλά doom και death στο μπάσο; Τι να το κάνεις; Παίξε φανκ να του δώσεις να καταλάβει!
Φλάουτο, απ’ότι ξέρω είναι από τα πιο δύσκολα πνευστά και είναι επίσης δυσκολούτσικο να βρεις κόσμο να παίζει και γενικά η αναζήτηση για τον όποιο τρόμο εκμάθησης του, θέλει υπομονή.
Βιολί πρέπει να είσαι ταλέντο με T κεφαλαίο και να παίζεις από μικρός… έτσι στην ξεπέτα δε μαθαίνεις με την καμία.
Βασικά είχα από καιρό στα σκαριά τα συγκεκριμένα κομμάτια, αλλά δεν βρίσκω μπασίστα. To όργανο που κατέχω κάπως μέχρι στιγμής είναι η κιθάρα. Πάντως οι μπασίστες που βλέποντας τους μου άνοιξε η όρεξη είναι οι Steve diGiorgio των Death, Leif Edling Των Candlemass και Geezer Butler των Black Sabbath.
εγώ 8α 8ελα να πάρω ένα μπάσο …όμως είμαι αριστερόχειρας …κσέρετε κανένα μαγαζί σαλόνικα με μπάσα γιΑ ΑΡΙΣΤΕΡΌΧΕΙΡΕς ΣΕ προσιτές τιμές???
πανε στα γνωστα μαγαζια της πολης
αμα βρεςι κανα δυο μπασα θα εισαι τυχερος…
για αυτο δοκιμασε μερικα δεξια κ πες να στο φερουν σε αριστερο οποιο σου κατσει!
Το κλασσικό fender pj υπάρχει πάντως σε αριστερό και θα το βρεις σαν μοντέλο όπου κι αν πας κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Από κει και πέρα αν το δεις και σ’ αρέσει μπορείς να το παραγγείλεις. Έχουν κυκλοφορήσει και κάτι yamaha πάντως και με αυτή τη Χ βάση (σαν την flying V ένα πράμα :Ρ)
δλδ γίνετε να δω ένα μπάσο που μου αρέσει και να τουσ πω να το παραγκείλουν σε αριστερό μοντέλο???αυτο πόσο παραπάνω λες να κοστίσει ???
αναλογα ποσο κανει το δεξι!
εχουν πολυ μικρη διαφορα παντως να ξερεις
οκ ρε φίλε…ευχαριατώ 8α το πσάξω…!
αυτό το fender pj στα πόσα κυμένεται ?έπσαξα σε νάκα και τέτεια αλλά δν το βρήκα…
στον στολλα για fender k squier