Επειδή το θρεντ για τα καρτούν μου ξύπνησε διάφορες ευχάριστες παιδικές αναμνήσεις, δε γίνεται να ξεχνάμε πως, την εποχή εκείνη, εμείς η γενιά των '80ς, πλάι στα κινούμενα σχέδια, μας είχαν σημαδέψει και 2 σειρές που απλά άφησαν εποχή…
Η μία ήταν ο Ιππότης Της Ασφάλτου. Μάικλ Νάιτ, ή ο David Hasselhoff στην προ-Baywatch θρυλική εποχή… και φυσικά ο ΚΙΤ, για τον οποίο έχω απλά να πω ένα ατελείωτο respect (όποιος δε γνωρίζει τι εστί ΚΙΤ, λυπάμαι, αλλά χάσατε…)
Η άλλη ήταν η σειρά που μας έκανε να αγαπήσουμε το υπερβολικό - εξωπραγματικό δηλαδή -, όταν εκείνο αφορούσε για παράδειγμα την κατασκευή ενός υδροπλάνου απο 2 τανάλιες, ένα σκοινί, δυο στημένα πορτοκάλια και την ουρά ενός σπάνιου πουλιού… και όλα αυτά ενώ σε καταδιώκουν οι διψασμένοι για εκδίκηση εχθροί σου!!! Ναι, αναφέρομαι στο Μαγκάιβερ φυσικά…
Ποιά απο τις δύο σειρές σας σημάδεψε περισσότερο λοιπόν? Με ποιά απο τις δύο ρίχνετε τα περισσότερα δάκρυα συγκίνησης τώρα που μπορείτε να τις ξαναδείτε? (οκ, γίνομαι λιιιγο υπερβολικός). Για πάμε!
Nα σου κάνω εγκαίνια λοιπόν αφού το πας έτσι! Θυμάμαι που για μένα ο ΚΙΤ ήταν το ξενύχτι μας τότε αφού έπρεπε να ξυπνήσουμε για το δημοτικό την επόμενη. Από την άλλη ο Μαγκάηβερ είναι ένα μεγάλο respect. Το poll (based on me:p) ειναι άδικο. Αδυνατώ ρεεεε!!! Ας το έβαζες χωρίς poll… Δεν γίνεται να πεις ποιό είναι καλύτερο… Και τα δυο ήταν δύναμη. Αχ… Θα βάλω τα κλάμματα… Μα γιατί να μεγαλώνουμε??
Θυμάσαι όταν είχαν διαλύσει τον Κιτ και τον ξανάφτιαξαν πόσο γαμηστερός ήταν?
Έεεεεελα ρε συ, πώς να ψηφίσω σ’αυτό το δημοψήφισμα;
Ο αξέχαστος Ιππότης της Ασφάλτου, με τα 80ς εφέ που μας φαινόντουσαν σούπερ τότε και ΟΛΑ (ναι, μην το αρνείστε!) ανεξαιρέτως τα αγόρια να μιλάνε στα ρολόγια τους! :lol: Ακόμα θυμάμαι 2 συμμαθητές μου που έβαζαν στοίχημα σε πόσα χρόνια θα κατασκευαζόταν τέτοιο αυτοκίνητο! :lol: Ο ΚΙΤ είναι αξία λέμε!
Και ο ατρόμητος ΜακΓκάϊβερ που έκανε τους πιο απίθανους συνδυασμούς για να τη σκαπουλάρει κάθε φορά και που εμμέσως ευθύνεται για όλες τις απόπειρες πειραματισμών μας με αλουμινόχαρτα και χυμούς λεμονιού! :lol:
Πφφφφ, ισοπαλία… Δε μπορώ να ψηφίσω…
(Τώρα, πώς ένας Ιππότης της Ασφάλτου κατέληξε ναυαγοσώστης, ένας Θεός ξέρει…:p)
Καλά, το οτι το poll είναι δύσκολο, σχεδόν αδύνατο για ορισμένους απο μας, το ξέρω… αλλά τι να γίνει, έπρεπε!
Ωχ… δε μου ακούγεται καλό αυτό… Όχι τίποτ’ αλλο, δεν είναι μόνο ο David Hasselhoff… είναι και το οτι το Knight Rider το χαρακτήριζε μια “eightίλα” βρε παιδί μου… πως να το επαναλάβεις αυτό τώρα? :-s
Ellanor θα σου κάψω το σπίτι. Μόλις γύρισα από διακοπές, είχα υπόψιν μου να ανοίξω αυτό το Poll και με πρόλαβες για 10 ώρες. Σε μισώ και να προσέχεις πότε θα πεταχτώ από κάποια γωνία.:lightsabre::lightsabre::p:p
Φυσικά και προτιμώ MacGyver, σαν wannabe τρελοεπιστήμονας τότε αυτή η σειρά με σημάδεψε περισσότερο απότιδήποτε έχω δει ποτέ στην τηλεόραση.
Ρε! Να γιατί ξύπνησα κάπως περίεργα σήμερα! Κάτι με προβλημάτιζε, βαθιά στο ασυνείδητο, αλλά δεν είχα καταλάβει τι… Τώρα κατάλαβα. Ήταν οι αρνητικές δονήσεις και κατάρες που μου ξαπόστελνε ο Darth!!!
Το νου σου Darth, η μονομαχία όταν γίνει θα ναι επική :lightsabre:
Ον τόπικ: Αν δεν ήταν ο ΚΙΤ, θα ψήφιζα Μαγκάιβερ, καθώς με είχε στιγματίσει μικρός… τώρα ακόμα αμφιταλαντεύομαι… (γμτ, δύσκολο poll άνοιξα… :-s)
Mαγκαηβερ,μετα απο πολυ σκεψη(καψιμο δλδ)…τα εσπαγε κ ο κιτ προφανως,αλλα δεν ξερω,κατι τα γκατζετιδια,κατι τα αυτοσχεδια αεροπλανα-τοξα-τζετ σκι με εξιταραν τρελα…απο την αλλη βεβαια ηταν ο κιτ…ποπο διλληματα απογευματιατικα…
Ειχα παθει γερο κολλημα για ενα διαστημα με το TURBO BOST του ΚΙΤ.
Ειχα ζωγραφισει σε ενα χαρτονι ολα τα κουμπια του Κιτ, εβαζα μπροστα μου εκεινη την γραφικη ορθογωνια πλαστικη κασετινουλα για τιμονι και εκανα τον Μαικλ Ναιτ…#-o#-o#-o#-o