28 ευρώ το 15 στον Βοτανικό. Έχουν διπλασιαστεί οι μισθοί από τότε και δεν το ξέρω?
Αδικαιολόγητη τιμή χωρίς ισάξιο όνομα από κάτω
Σιγουρα εχουν υπερπολλαπλασιαστει τα logistics.
Αλλα και πάλι, για μονοι τους, ειναι ακριβό το εισιτηριο.
59,4€ = 54€ + 10% service fee, λόγω πολέμου στην Ουκρανία ή λόγω κρίσης στην Ερυθρά Θάλασσα έχει λογικά μπει το τελευταίο, είναι φρέσκο κουλούρι. Άσε που έχει αυξηθεί και ο ΦΠΑ στις συναυλίες από το 24% στο 6% από το 2019. Όλα εξηγούνται τελικά ρε παιδιά, αρκεί να σκεφτούμε λίγο, δε χρειάζεται πολύ.
Αν ήταν να κλείσει το θέατρο του Λυκαβηττού για να βάλει τέτοιο εισιτήριο για μόνο μία μπάντα, καλύτερα να το 'κλεινε το μαγαζί. 60 ευρώ για μία μόνο μπάντα είναι πολύ ακριβά και μόνο αν δεν τα σκάσουν οι ακροατές θα πάρουν το μήνυμα. Έτσι όπως πάει, σε λίγο θα κοστίζουν τόσο όλες οι μπάντες που θα έρχονται στην Ελλάδα.
Με ολα αυτα που εχουν συμβει τα τελευταια χρόνια, γενικα τα ξεχνάμε τα φθηνα εισιτηρια σε γνωστές μπαντες.
Ειδικοτερα σε οποιες περνάνε καποιον ωκεανό για να έρθουν. Σε αυτες πλεον πρεπει να συμπεριλάβουμε τις περισσοτερες αυτών μιας και συνηθως αποκτουν εδρα/νοικοκυριά στο US of A.
Παντως το 2022 που τους πετυχα στο Λονδινο κ ειμουν ντεμι να παω, ηταν τελικα τρομεροι λαιβ με εξαιρετικο σετλιστ.
Καλά κι εγώ όσες φορές τους έχω δει ήταν οδοστρωτήρες . Δεν εξετάζουμε αυτό
Γενικά να το δεχτείς διοτι ισχύει, τουλάχιστον σιγουρα σε οτι αφορα την αμοιβή της μπαντας συνολικα.
Απο εκει και πέρα παιζουν και αλλα ρόλο, οπως το κοστος μισθωσης του χώρου και η χωρητικότητα αυτου = διαφορετικα περιθώρια κέρδους στον διοργανωτή.
Κατι το οποίο φαινεται ξεκάθαρα στο παράδειγμα που εδωσες.
συμφωνώ με αυτό που λες και το καταλαβαίνω, απλά όταν η αγοραστική δύναμή μου είναι 60 ευρώ δεν θα έχω πολλές επιλογές…
τεσπα όσο θα πλησιάζουν οι μέρες θα ηχούν μελωδίες στα αυτιά μου και προφανώς θα ενδώσω…
Υ.Γ. Για να συνεχίσω την γκρίνια μου…
Τελικα ηταν πoλλα τα λεφτα Αρη (Λωρη)
Κακή προπώληση ; Τι φάση
Εγώ εκεί θα πόνταρα χωρίς να ξέρω κάτι.
Πολλά τα λεφτά σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον συναυλιακά.
Ασαφής ανακοίνωση με 1,5 σειρά,ότι απλώς ακυρώνεται η συναυλία και καμιά περαιτέρω εξήγηση.Λιγο άκομψο και ξενερωτο για τον κόσμο θα έλεγα.
Λώρης ρε παιδιά, τι περιμένετε?
Pan Pan τη μέρα των Machine Head
Ε , αξιζε η τράμπα !
Τα εισιτήρια ισχύουν;