Machine Head - The Blackening

ωραια…δεν το εχω παρει το αλμπουμ οποτε καλη εκδοση για μενα…:stuck_out_tongue:

οσον αφορά την επανεκδοση αυτο ειναι θέμα της μπαντας ή της δισκογραφικης??

Της δισκογραφικής φαντάζομαι εγώ… Αλλά χωρίς την άδεια της μπάντας δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο…

Τέσπα, μαλλον θα το τσιμπήσουμε, αφού δεν έχουμε την απλή έκδοση:D

Λογικά αξίζει τα λευτά του, οπότε αν δεν το έχεις μάλλον το αγοράζεις.
Τώρα αν το έχεις, όπως εγώ, προφανώς κοιτάς αν σου περρισεύουν, αν θες να πάρεις τίποτα άλλο, και ανάλογα πράττεις. Καλό θα ήταν αυτές οι σπέσιαλ εκδόσεις να βγαίνουν ταυτόχρονα με τις παλιές και ο καθένας να κάνει τις επιλογές του.

άλλο ένα έλεος κι από μένα. θα γούσταρα ένα τόπικ the blackening vs death magnetic :roll:

spam mode on :

τι να πουμε τοτε για τους pearl jam, που στο τελος καθε περιοδειας κυκλοφορουν καθε συναυλία, υπο μορφή
'επίσημου" bootleg??? εκει να δεις τι τραβανε (τραβαμε) οι fans…:stuck_out_tongue:

spam mode off

Παιδια εγω δεν τιο πηρα περισυ αν και με ειχε αρεσει. Ποσο πάει η τιμή αυτου του πακέτου επανέκοδσης ;

18.5 στο play.com

Λογικά κάπου τόσο θα είναι και στα δισκάδικα. Την απλή έκδοση την εχω πετύχει 16 ευρά σε δισκάδικα.

Kαλα η διασκευη στο hardtimes των cro-mags σκοτωνει.Μπραβο τους που τη ξεθαψανε(υπηρχε ως b-side στο single του old).Θα το παρω κι εγω αν και το εχω.

Ουτε εγω το εχω.Θα το τσιμπησω αν το βρω σε λογικη τιμη παντως.Ειναι δισκαρα τρισμεγιστη.

Απο τα καλυτερα των τελευταιων χρονων!!!

Πω μιλάμε η νέα έκδοση με το DVD είναι σε απιστευτα κ@υλωτική συσκευασία. Νομίζω ότι από βδομάδα θα το απόκτησουμε, με πώρωνε και μόνο που την έβλεπα

κάπως έτσι κι εγώ… που το έχεις πετύχει φθηνότερα?

Πάλι θα ξοδευτούμε γμτ…

Θα σε γελάσω, δε συγκράτησα τιμές

Εσύ δεν το’χεις πάρει ήδη ρε ιερόσυλε;:lol:

Καλή φάση, αλλά και το κανονικό limited μια χαρά έκδοση είναι.
Γενικώς όμως μαλακία μόδα οι επανακυκλοφορίες δίσκων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Mαλλον θα πουλήσω το παλιό να ρεφάρω…:lol:

ειναι απο τις επανεκδοσεις που πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους…ειναι και γαμω!!!

Αγοραστηκε!

25 euros να φανταστω ετσι?