Machine Head - The Blackening

Ω ναί!!! επιτέλους! They Are Back! δεν ξέρω αν είμαι απλά ενθουσιασμένος ή αν είναι όντως δισκάρα…
Θέλω λίγη βοήθει…:-k

Eίναι όντως δισκάρα και υποψήφιο για την πρώτη 5αδα της χρονιάς. (Κατεμέ).Ενα συγκρότημα που τιμάει το Heavy metal με την παρουσία του…8)

Ξεχνιέσαι εύκολα ρε Eagleheart μου φαίνεται… :wink:

αν βγάλεις την λέξη “heavy” είσαι σωστος. σκέτο metal καλα είναι.:slight_smile:

καταλαβαινω την αντιδραση του Eagleheart, όχι τιποτ’ άλλο…

Τα Beautiful Mourning και Slanderous σπερνουν.

Αλλα με ξενερωσε που εχει τεσσερα τραγουδια διαρκειας μεγαλυτερης των 9 λεπτων…
Κατανταει βαρετο απο ενα σημειο κ μετα.

Με πρόλαβες! Αυτό ακριβώς! :thumbup:

Κάνεις μεγάλο λαθος! Μπορεί να μη θεωρώ metal τους Machine Head (nu metal δλδ, οπότε καμία σχέση με μπάντες όπως παλαιοι Kreator, Sepultura, Testament κ.α.) αλλά για να πείς ότι ένα συγκρότημα τιμάει το metal, το συγκρότημα αυτό πρέπει νq έχει και κάποια ιστορία, να έχει επηρεάσει κόσμο και κοσμάκη, όπως οι Maiden ας πούμε, για τους οποίους επίσης δεν τρελαίνομαι αλλά τους αναγνωρίζω ότι είναι από τα κορυφαία metal ονόματα, αν όχι το κορυφαίο! Αντιλαβού;

Μπαρδόν? Οι Machine Head δεν έχουν επηρεάσει μην σου πω δημιουργήσει ολόκληρη σκηνή?

Φίλε, διάβασε τι λέμε οι υπόλοιποι πιο πάνω, μη λέμε συνεχώς τα ίδια!

Εκτός αν κόλλησες στο Heavy (σαν ταμπέλα) οπότε OK…

Καλά heavy, εννοείται ότι δεν είναι, αλλά ούτε καν thrash πού θέλουν να τους “πλασάρουν” τα μεταλοπατερίστικα περιοδικά της Ελλάδος… Για no ε μπαρδόν, nu-metal το συζητάμε! :slight_smile:

Αηδιάζω με τις ταμπέλες και δεν πρόκειται να κάνω συζήτηση… είναι δυνατόν να μιλάμε σήμερα τι παίζουν οι Machine Head? τους θές nu metal? ΟΚ! Δεν σου χαλάω χατίρι! και μην με ρωτήσεις που τους κατατάσσω!! Μουσικά με καλύπτουν όπως και αν τους πείς και τον σεβασμό κατά την γνώμη μου τον αξίζουν για το METAL επάξια!

Ωραία, αφού αηδιάζεις με τις ταμπέλες πές τα όλα heavy metal! Και τους Judas Priest και τους Dying Fetus και τους Machine head και τους Skid Row και τους Helloween και πάει λέγοντας.

Αηδιάζω και ο λόγος είναι αυτός:Παλιά τα πράγματα ήταν πολύ απλούστερα…Είχες Το Heavy Το Thrash, Το Speed κλπ… Σήμερα το κάθε ιδίωμα έχει αποκτήσει τόσα παρακλάδια που έχει καταντήσει γελίο… Jazz Death, Techno Thrash, Neo Prog κλπ… H διαφορά είναι οτι εννοείται οτι δεν θα βάλω τους Ηelloween στο ίδιο τσουβάλι με τους Morbid Angel ούτε τους Conception με τους Stryper αλλά είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ ανούσιο να προσπαθήσουμε να κατατάξουμε τους Machine Head στο thrash ή στο nu και παει λέγοντας.¶σε που η πτωχή μου αντίληψη μπορεί να ορίζει εντελώς διαφορετική ταμπέλα σε κάποιο συγκρότημα απο εσένα.

#-o Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Εδώ έχεις δίκιο αλλά όπως και να’χει ένα συγκρότημα κρίνεται σε βάθος χρόνου. Οι Maiden έχουν επηρεάσει από μπάντες σαν τους Helloween μέχρι Sentenced κ.ο.κ Το ίδιο ισχύει και για τους Black Sabbath κ.α. Δεν διαφωνώ ότι οι Machine Head μπορεί να έχουν επηρεάσει μπάντες, αλλά όχι στη ποσότητα αλλά και τη κατεύθυνση πού το έχουν κάνω αυτοί πού ανέφερα.
να τονίσω και πάλι στο nihilist ότι τα σχόλια δεν απευθύνονται σε καμία περίπτωση προς τη μπάντα, στη θέση της θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη! (ακόμη και μιά μπάντα πού μου αρέσει πολύ)

Αν μη τι άλλο ισχυρότατο το επιχείρημα σου!

Εδώ διαφωνούμε… Δηλαδή πρέπει να περάσουν 30 χρόνια για να κρίνεις ένα συγκρότημα? Δηλαδή πχ οι Conception δεν αξίζουν σεβασμό παρά την βραχύβια ζωή τους? Ή οι Kyuss? Πόσος χρόνος να περάσει πια? Πχ οι Ulver που τους θεωρώ respect στην παγκόσμια μουσική σκηνή που έχουν πειραματιστεί και ξεφύγει εντελώς απο το αρχέγονο black metal που παίζανε δεν αξίζουν μια τεράστια ευγνωμοσύνη? Οι dodheimsgard που βάλανε νέο πήχη με το 666?? Μόνο με αυτό τον δίσκο απλά… ούτε να περάσουν δεκαετίες ούτε τίποτα.

Νομίζω ότι είναι διαφορετικό ο σεβασμός από το να πείς ότι ενα συγκρότημα τιμά ένα μουσικό είδος με τη παρουσία του! Γενικά στη 2η κατηγορία πολύ λίγες μπάντες μπορώ να κατατάξω. Κι εξήγησα και τους λόγους γιατί.