Madball live 17/11 Kyttaro Athens - 18/11 8ball, Theassaloniki

http://www.facebook.com/events/465531480158616/

http://www.facebook.com/events/423173684410983/

16/11 Alitiz
17/11 Madball
18/11 Madball

3ήμερο για πολύ σκληρούς!

Τ Ε Λ Ε Ι Α !!! :D:D

To Eightball πάει για σιγουρη κατεδάφιση!!!

16 kreator και λοιποι
17 madball…

χμμμ το ψηνω… καλη φαση…

Τίκετσ? Από που και πόσο!

Δεν ανακοινώθηκε ακόμα

20 γιουρια

Πάω για εισητήριο σε λίγο

Πάρτε και τα αφισόνια!!!

να κάνουμε ροκινγκ κερκίδα να πατήσουμε το μαγαζί… :slight_smile:

Ε δε νομίζω να μαζευτεί και πολύς κόσμος από 'δω μέσα :stuck_out_tongue:

Άντε φτάσανε οι μέρες λέμε!!!

Για κοίτα που δεν μιλάει κανείς για το λαϊβ…

:frowning:

Είπα να γράψω αλλά triple post πήγαινε πολύ μιας και δεν έχει και πολύ κοινό εδώ μέσα. Το live στη Σαλόνικα γάμησε σπίτια έμαθα ήταν πολύ καλύτερο από Αθήνα. Το ίδιο είπε και ο Mitts γράφοντας στο fb ότι το live πάνω ήταν το καλύτερο της περιοδείας!

Ντάξει μαντμπολάρα πρώτη φορά στη Σαλόνικα, περίμενα παραπάνω κόσμο αλλά δε γαμείς; Έγινε της καρακαριόλας! 60 λεπτά ΠΑΝΙΚΟΥ και αλητείας. Πραγματικά ο Freddy κατσίκι! Δεν έκατσε σταθερός ούτε 1 δευτερόλεπτο. Τι να λέμε τώρα! Άντε με το καλό να έρθει ο Μάρτης να τους ξαναδούμε!

Από τα support οι Βούλγαροι Last Hope βίασαν πολύ γαμάτοι τύποι. Οι Sensless παίξανε μπαλάρα εντός έδρας με γαμάτο show και All Vows Collapse έχουν όλα τα φόντα να γίνουν μεγάλη μπάντα!

Γιαααααα κάααατσε;

[I]“Αντε με το καλό να’ρθει ο ΜΑΡΤΗΣ να τους ξαναδούμε;”;;;; [/I]:-ο

[B]Για Ελλάντα, [/B]μιλάς;

Μάλλον όχι.

–> http://media.tumblr.com/tumblr_mbadl0p8EN1qzxlbn.jpg

Ναι ναι για βερολινο λεω

4η φορά που τους βλέπω… Συναυλιάρα για ακόμα μια φορά, ίσως να είναι και η φορά στην οποία διασκέδασα πιο πολύ. To playlist πολύ καλό με παλιά και νέα κομμάτα.

Ειδικά στο 100% και μετά στο HeavenHell (το ξέχασε ο φίλος στο review) έγινιε πανικός, στο heavenhell βρέθηκα από το πίσω μέρος της σκηνής στα κάγκελα και ο κολλητός μου οποίος έχει σακατέψει τα γόνατα του από συναυλίες δεν αντιστάθηκε και μπήκε και αυτό στο πανηγύρι. Στη συνέχεια Down By Law το παίξαν ΦΟΒΕΡΑ, απίθανη εκτέλεση!!! Αυτή η τριπλέτα ήταν φανταστική.

Edit: Δεν έχω facebook διότι είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να σχολιάσω το review… Πέρα από το HeavenHell το οποίο δεν ανέφερε ο reiviewer, παίξαν και το For my enemies προς την αρχή.