Madonna Live in Athens

Αυτό δεν χάνεται με τίποτα λέμε.
Δεν κατάλαβα όμως αυτο με το όριο αγοράς το πολύ 6 εισητηρίων. Δηλαδή αμα πας με κανα χιλιάρικο στους Ντιντίδες, θα σου πουν όχι μη μας τα δώσεις, δεν τα θέλουμε?

Anyway, έχει ανέβει και στο σαιτ της Ντιντι η είδηση…

Από 80 μέχρι 250 γιούργια…

Χμ… για Μαντόνα λογικές προς τσιμπημένες οι τιμές… Να περάσετε καλά

Παντως 16/5, οταν πρωτοανακοινωθηκε η συναυλια, ατομα μεσα απο την Didi δεν γνωριζαν οτι η συναυλια θα γινει απο την Didi music…

H συναυλία της Αθήνας είναι μια παραγωγή της Live Nation Global Touring και της Big Star Promotion LTD

Live Nation παραγωγη σημαινει κανονικη παραγωγη παιδες… :wink:

Θα το σκεφτω αν θα κατεβω, την εχω δει την Madonna στο θεατρο και μετα την ειδα και απο κοντα. Ειναι μεγαλη star, ειτε αρεσει στα μεταλλα ειτε οχι…

Όχι ρε… Στις 27 Σεπτεμβρίου βρήκε να παίζει; #-o

Και τώρα τί να κάνω; :?

Βρίσκομαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα… :frowning:

Y[SIZE=“1”]&[/SIZE]T ή Madonna; :-k

Madonna ή Y[SIZE=“1”]&[/SIZE]T; :-s

Τί να διαλέξω; Πέστε μου… :roll:

Θέλω αρκετά έως πολύ να πάω, αλλά πολλά τα λεφτάκια ε… Θα το σκεφτώ

επιτελους η αννα βισση της αμερικης στην ελλαδα μας…8) 8) 8) 8) 8) κατι ακουσα και για ντουετο με την αννουλα…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

γιατι εχω την εντυπωση οτι καπως ετσι θα φευγουν οι θεατες απ’την συναυλια??..:roll: :roll: :-k

κάπου εκεί είμαι και εγώ…

ΥΓ. Οι μη ενδιαφέροντες ας μη σπαμάρουν και πλιζ μην ποστάρετε φώτος πραγματικών νεκρών…

:roll: :roll: :roll:

=D> =D> =D>

στο κλειστό θα γίνει ή στο στάδιο?

250 ευρώ για αριθμημένες θέσεις στην ειδική VIP περιοχή στις κερκίδες του σταδίου

110 ? 85 ευρώ για αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου

90 ευρώ για τους όρθιους σε ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή

80 ευρώ για την γενική είσοδο στην αρένα

80 για αρένα???
Ναι ωραία θα ήταν αλλα 80 ευρω ειναι απλα υπερβολη και επειδη μιλαμε για μποικοταζ και ποιοτητα συναυλιων σε πολλα τοπικς ,σιγουρα ηταν μαγκια των Ιταλων που ακυρωσαν τη συναυλία της στην Ιταλία λόγω τιμών…Προφανώς οι διοργανωτριες ξεχνουν σε τί μέσο εισόδημα καταναλωτών απευθύνονται…οπότε εγω με τίποτα…

[QUOTE=Maiden1979;378954

Y[SIZE=“1”]&[/SIZE]T ή Madonna; :-k

Madonna ή Y[SIZE=“1”]&[/SIZE]T; :-s

[/QUOTE]

Tι να μας πει και o Meniketti τωρα…:lol: :stuck_out_tongue: Πολυ ακριβά τα εισητήρια οντως…Αν υπάρχει περισσευμα και μονο λοιπόν…

ελα ρε ερχετε !!!

καλα ρε τρελος εισαι , δεν θα παμε μαδοννα ?? υπερτατο χεντμπανκινγκ .:metal: :metal: :metal:

κανα σχεδιαγραμα με το οακα και τις περιοχες των εισιτηριων εβγαλε η προκειτε να βγαλει ι didi?

παντως προβλεπω η περιοχη των 90(ειδικη περιοχη πιο μπροστα)να την κανουν μεγαλυτερη απο την περιοχη των 80:roll:

Λογικά δεν θα τοέχουν βγάλει ακόμα. Πάντως παιδιά τέτοιο γεγονός όντως δεν χάνεται!!!

Η συναυλία στη Ρώμη θα γίνει κανονικά, δεν έχει ακυρωθεί.

Οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες με αυτές των Rolling Stones πριν δύο χρόνια. Ακριβές μεν, αλλά λογικές αν σκεφτείς ότι δίνει 13 όλες κι όλες συναυλίες στην Ευρώπη, και το κόστος της παραγωγής είναι τεράστιο. Δεν είναι μόνο τα σκηνικά, αλλά και ο αριθμός του προσωπικού (τεχνικών, μουσικών, χορευτών) και φυσικά ο μισθός της Μαντόννα, που δε θα’ναι δα και ψίχουλα.

Η μουσική της Madonna γενικά δεν είναι του γούστου μου, αλλά αφενός έχει 4-5 κομμάτια που γουστάρω, και αφετέρου είναι σίγουρο πως γενικά θα έχει χαβαλέ και κέφι (όπως πχ είχε και ο Michael και η Kylie), και για αυτό, λογικά, θα είμαστε μέσα :smiley:

Ακριβες οι τιμες, αρκετα ακριβες…[-X :-s

απο τη στιγμη που θα παει και η μανα μου δυσκολευομαι στην ιδεα να παω και γω :stuck_out_tongue:

ειναι και το ταμειον μειον…