από τη στιγμή που θα πάει η μάνα σου, μπορείς να πας και εσύ τζάμπα από το πορτοφολί της μάνας σου
Δεν αναφερόμουν στο φετινό tour στην Ιταλία, στο παρελθόν έιχε συμβεί αυτο λόγω προπώλησης…
Όπως και να χει μου φαίνεται εξωφρενικό το εισiτήριο και νομίζω οτι υπερκαλύπτει τα λειτουργικά του show…Θεωρώ οτι η διοργανώτρια απλα εκμεταλλεύεται το γεγονός οτι φέρνει την Madonna στην Ελλάδα…
στην περιοδεια των stones που τελικα δεν εγινε τα εισητηρια στην ιταλια φταναν μεχρι 130 ευρω κι εδω το ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ 80.ελεος δηλαδη τι μας περασαν?το event εχει ενδιαφερον μιλαμε για τη madonna ok αλλα ρε πουστη μου τοσο ακριβα ουτε στο μεγαρο μουσικης
H συναυλια στην Ιταλια ειχε ακυρωθει τελη 90 αρχες 00 λογω των υψηλων τιμων των εισητηριων.Οι Ιταλοι απλα μποικοταραν την συναυλια και λογω της χαμηλης προπωλησης δεν εγινε ποτε.
Αλλα που να το καταλαβει αυτο ο μαλακας ο νεοελληνας.Μονο το γαλα που εχει 1 ευρω τον ενοχλει…
Οπως κ να χει ειναι πολλα τα λεφτα… κυρα μαντονα…:-s :-k Εισαι και ακριβη τι να κανουμε…:?
και η Λόπεζ εδώ, για αυτό το λόγο έλεγαν πως είχε ακυρωθεί. Μια χαρά μποϋκόταρε το κοινό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως αμφιβάλλω πως το κοινό θα την μποϋκοτάρει. Μαντόνα άκουγαν τόσες πολλές γενιές νεοελλήνων που νομίζω γεμίζουν το ΟΑΚΑ 2 φορές.
Σίγουρα το σόου θα είναι πανάκριβο, σίγουρα θα έχει πάρα πολλούς χορευτές και συντελεστές, σίγουρα πρόκειται για Μαντόνα, αλλά και εγώ νομίζω πως κάποιες τιμές ακούγονται προκλητικές για το ελληνικό μέσο βαλάντιο…
Βασικά, υπάρχουν δύο λύσεις: Ή έρχεται και κοστίζει όσο κοστίζει, ή δεν έρχεται καθόλου. Διαλέχτε και πάρτε…
Το φρέσκο γάλα έχει 1,40 με 1,50 ενώ σε όλη την Ευρώπη έχει περίπου 90 λεπτά. Η βενζίνη κοντεύει 1,5 ευρώ το λίτρο η ακριβώτερη στην Ευρώπη. Να πας ένα σινεμά θες 10 ευρώ κι ένα θέατρο περίπου 25 ευρώ. Το πρόβλημα ΈΙΝΑΙ το γάλα και όχι η Μαντόνα. Γάλα θε πεις και θα δώσεις στα παιδιά σου θες δεν θες, μας τα παίρνουν κανονικά τα καρτέλ των γαλακτοβιομηχανιών. Στην Μαντόνα στο φινάλε άμα θες πας, άμα είναι ακριβά κάτσε σπίτι σου.
Αλλά όπως λέει ο Πάνος Κατσιμίχας στον τελευταίο του δίσκο:
“Γιατί ψηφίζουν οι οι φτωχοί αουτού που τους πηδάνε
κι ύστερα βγαίνουν με πανό και λένε πως πεινάνε?
Βγαίνουν ζητάνε χίλια δυό και παίρνουν ότι κάτσει
η εξουσία χασκογελάει και τους κλοτσάνε οι μπάτσοι”
Αφού ξεσηκωθούμε για το γάλα την βενζίνη τα φρούτα και το κάθε τι που πληρώνουμε πανάκριβα και τους αναγκάσουμε να λάβουν μέτρα και να πληρώνουμε όσο οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, τότε θα πληρώνουμε και τις συναυλίες όσο οι υπόλοιποι ευρωπαίοι.
Είναι κοινωνικό το πρόβλημα της ακρίβιας αλλά άμα δεν κάνεις τίποτα είναι σαν να σκύβεις και να λες κι ευχαριστώ.
Ξεχασες να πεις οτι οι συναυλιες στα Βαλκανια κοστιζουν 20-25 ευρω κι εδω απο 50 και πανω.
Προσωπικα θα σου πω οτι εχω κοψει τις συναυλιες γι’αυτο το λογο.Φετος εχω παει μονο σε μια (πηγα τσαμπε) και αυριο θα παω σε αλλη μια (θα πληρωσω).Αυτα για φετος.Οχι γιατι δεν εχω.Αλλα γιατι δε γουσταρω να με κοροιδευουν.
Οσο για το γαλα το μποικοταρω απο μικρη ηλικια γιατι οποτε πινω με παει αιμα…
Παιδιά πολλή μιζέρια έχει πέσει
Κάποιες συναυλίες είναι ακριβές, όπως και κάποιοι χώροι εντελώς ακατάλληλοι (Κέντρο Ξιφασκίας, Underworld).
Αλλά υπάρχουν συναυλίες που με λογικό εισητήριο (με βάση τα όσα ισχύουν στην ΕΕ και όχι στα Βαλκάνια -εκτός και αν θέλετε και “βαλκανικούς” μισθούς… ) βλέπουμε αξιόλογους μουσικούς σε καλούς χώρους (π.χ. Knopfler me 40? στο Λυκαβηττό).
Για την Μαντόνα προσωπικά δεν θα κάτσω να σκάσω αν έχει 90? το φθηνότερο, δεν με ενδιαφέρει να πάω έτσι και αλλιώς.
Ελπίζουμε λοιπόν σε κανα ντου για να δούμε την κοντή από κοντά; :!:
Καποιος που εχει παρακολουθησει συναυλια στο οακα που προτεινει εισιτηριο?
βασικα για Pitch A λεω αλλα οπως περιμενα στο σχεδιαγραμμα δειχνει οτι θα ειναι τοσο μεγαλο οσο σχεδον η γενικη αρενα8O
Καλό είναι να αποφύγεις το πέταλο και τα πρώτα πλαινά του έως την μέση περίπου. Είναι αρκετά μακρυά.
Όποιος ενδιαφέρεται να σπεύσει γιατί πάει για τρελό sold out… εμείς στο ΟΑΚΑ περιμέναμε… 4 ώρες για εισιτήρια, ενώ πολλές κατηγορίες αρχίζουν σιγά σιγά να εξαντλούνται…
Θα ήθελα να πάω αλλά δύσκολο…
ω,κατάλαβα,όλη Αθήνα πήρε εισιτήριο μπροστά απ’τον Κόζι:lol: :lol: :lol:
E oxi!!!Δεν το ανεχομαι! Μονο οι Μεταλλικα πρεπει να κανουν τρελο sold-out!
Koσμοσυρροή στο Madonnaki λοιπον!!!
βρε λες να ειμαι η μονη που δε θα παω?:-k
πραγματικά σε λατρεύω… Είσαι ο ήρωας μου! Θα σε μάθω Φόρτραν!
Μαντόνα! Γιούπιιιιι!!!
απο θεσσαλονικη ενημερωση!
πανικος απο τις 8 ωρα υπηρχε ουρα
τραγικη ομως η εξυπηρετηση αν ειναι δυνατον να ειναι μονο ανοιχτο ενα ταμειο ενω διπλα ειχε δυο αλλα κλειστα
βοδια ζωα!ελεος!
υπηρξε τρελο σπρωξιμο πεσαν και μερικες ψιλες!
ολοι παιρναν 6+ εισιτηρια(το οριο πηγε περιπατο)ειδα μπροστα μου ατομο να παιρνει 15 εισιτηρια8O
πιστευω απο τον κοσμο που ειδα σιγουρα θα φυγουν πανω απο 3.500-5.000 σημερα μονο στην θεσσαλονικη
οποτε στην αθηνα καπου τα διπλασια 10.000+ προπωληση για την πρωτη μερα
μερικες κατηγοριες οπως π.χ των 110 εχουνε τελειωσε στις πιο κοντινες κερκιδες προς την σκηνη
και πηρα vip
παντως ειναι τραγικη η κατασταση απαραδεκτοι
εισιτήριο νο 11562 μετά από 5 ώρες αναμονή στο ΟΑΚΑ!!!
ευτυχώς μοιράσαμε τη διαφορά με έναν φίλο μου…αυτός έκανε κοπάνα απ’ τη δουλειά 3 ώρες κι εγώ 2
-
θερμά συγχαρητήρια στη didi για την προνοητικότητα να βάλει μόνο 2 ταμεία (κάποια στιγμή άνοιξε και 3) να εξυπηρετούν τον κόσμο!!!ενώ όλοι ξέραμε τι πανικός θα γίνει!!!πόσο μαλάκες μπορεί να είστε???δεν μπορούσατε να βάλετε 10 ταμεία να φεύγουμε πιό γρήγορα???έλεος!!
-
το star με είδε με μπλούζα in flames και ήρθε να μου πάρει συνέντευξη :? :? αλλά τους έδιωξα…μήπως έπρεπε να ζητήσω δημόσια ac/dc :-k :-k
-
πολλοί γκέουλες…
-
πολλά άρρωστα μωρά!!!αλλά θα είμαι με την κοπέλα μου… #-o