Ο άντρας μου πήρε εισιτήρια μετά από 5h8O στο tickethouse. Η κατάσταση μου είπε ότι ήταν τραγική, λιποθυμούσαν, πλακώνονταν, ανοργάνωτοι απίστευτα και αν συνεχίσει έτσι θα κάνει sold out από σήμερα.
Το ticketpro εν τω μεταξύ μονίμως off.#-o
Ούστ !!! Jewish Kabbalah reader !!!#-o
Μη μου πεις ότι είχες μία μπλούζα In Flames με γραμματοσειρά σαν της Carlsberg! Αν ήσουν εσύ, πέρασες από δίπλα μου και λέω “Κοίτα το Θεό, φοράζει μπλουζάκι In Flames στην αναμονή για Madonna” :bow2: :lol:
Μαζί θα περιμέναμε την περισσότερη ώρα
-
Όντως, απίστευτη ανοργανωσιά και φυσικά αμέτρητοι κλασσικοί γύφτοι ελληνάρες που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να πάρουν εισιτήριο πιο γρήγορα από τους άλλους…
-
Ήρθαν και σε μας με το ίδιο αποτέλεσμα βέβαια αχααχχα
-
Και λίγα λες…
-
Αναιρεί το από πάνω “πρόβλημα” :lol:
Λοιπόν, εισιτήρια των 250, 110 και 90 Ευρώ… ΤΕΛΟΣ! Ζήτημα ημερών το sold out 8O Πρωτοφανής ζήτηση για τα ελληνικά δεδομένα! Αν είχε και πιο φτηνά εισιτήρια θα έπρεπε να κλείσουν και δεύτερη ημερομηνία…
Από site της didi:
Από αύριο 28 Ιουνίου εισιτήρια για την εμφάνιση της Madonna στο O.A.K.A. (Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2008) θα προπωλούνται μόνο στα παρακάτω σημεία:*
AΘΗΝΑ - Ο.Α.Κ.Α. Πύλη Α, είσοδος από Σπύρου Λούη / Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00*
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Πλατεία Αριστοτέλους 10 ( Tαμείο 2 Κινηματογράφου Ολύμπιον) – Τηλ: 2310 378691 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00*
TICKETPRO.GR ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ON LINE ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ www.ticketpro.gr 24 ώρες το 24ωρο*
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΤΟ ΤICKETHOUSE – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42 Θα πωλούνται ΜΟΝΟ εισιτήρια για τις υπόλοιπες συναυλίες του καλοκαιριού και ΟΧΙ για την MADONNA…
απιστευτο τελειωσαν τα vip τα pl2 και η αρενα μπροστα8O 8O
Kαι ελεγα σιγα μην τρεχω απο σημερα θα παω αυριο πρωι να το παρω με την ανεση μου:lol:
επισης πολυ φοβαμαι(ειμαι σιγουρος δηλαδη)οτι θα πεσει τρελη μαυρη αγορα
υπηρχαν πολλα ατομα ¨καρτες¨’ σημερα που περναν κατα δεκαδες τα εισιτηρια…οποιος τους πετυχει πριν την συναυλια ντου ξυλο και τους παιρνετε και τζαμπε τα εισιτηρια!!
Ή η didi ή ο Cozy ειναι παραπληροφορητες και μαλλον η didi φταιει γιατι ο Cozy αρπα-κολλα (copy-paste) εκανε…:lol: 27 δεν ειναι η συναυλια?
Anyway στην συναυλια δεν θα παω (καλα να ειμαστε θα ειμαι μαλλον Μιλανο για Queen + Paul Rodgers, Coldplay) απλα για μια δουλιτσα ειχα κατεβει στην Ιπποκρατους και μολις στριβω για Πανεπιστημιου ειδα μια απιστευτη λαοθαλασσα στο πεζοδρομιο με αστυνομια κτλ και στιγμιαια το μυαλο μου πηγε στο κακο:lol: … στα περιπτερα, και στα τυροπιταδικα σε ακτινα 50 μετρων δεν πρεπει να εμεινε ψυχουλο και σταγονα απο νερα. Αντε να παει καλα η συναυλια, να βγαλει φραγκα η didi και να μεινουν καλες εντυπωσεις στην livenation μπας και μας φερουν U2 του χρονου
Επειδή τα εισιτήρια στο pitch1 μπροστά στην σκηνή των 90 ευρώ ήδη εξαντλήθηκαν, αν στην πορεία αυτού του thread κάποιος δεν θα πάει, ας μου γράψει.
Ψάχνω 2 εισιτήρια.
Thanks.
yeap…In Flames…propably the best band in the world…
δεν έλεγες μια κουβέντα??ήρθα να “αλλάξω” τον φίλο μου και μετά περίμενα 2 ώρες χωρίς παρέα!!!
(βέβαια αν ερχόσουν να μου μιλήσεις με τόσα τρελά αγόρια εκεί πέρα,μπορεί και να σε έβλεπα με στραβό μάτι!!!) χαχαχ :lol: :lol: πλάκα κάνω!!!
έμαθα οτι στο ίντερνετ την ώρα που έγω περίμενα στη σειρά,ήδη είχαν κυκλοφορήσει μερίκα εισιτήρια στα 400 ευρώ…!!!
ρε μαγκες τι πανικος ειναι αυτος με την μαντοννα???
Re Signal sygnomi alla den gnorizeis apo Madonna mou fainetai. Nomizo Ollandia fygane ola ta ticketia se 4 oritses…Apo tis pio akribes paragoges ever se synaylia.
και αλλου οι kiss ξεπουλαγανε
αλλα εδω…
τεσπα δεν μου κανει εντυπωση οτι πουλαει τοσο
αλλα τοσος χαμος απο τωρα?
στην ελλαδα συνηθως τρεχουμε τον τελευταιο μηνα
Sorry για το off-topic. Απλά να κάνω μια ερώτηση θέλω.
Η Madonna τα τραγούδια της τα γράφει αυτή?
Den nomizo oi Kiss na exoun ksepoulisei toso grigora. Isos sta 70’s kai stin Ameriki…
H Madonna grafei polla apo ta tragoudia tis ektos an thymamai kala apo tous protous tis pou itan eksaireseis ta dika tis.
απο blabbermouth
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=92939
After nearly selling out the May 13 concert at the historic Arena of Verona, KISS has announced a second Italian show ? June 24 at DatchForum in Assago (Milan). Tickets go on sale on Tuesday, March 18 via Ticketone.it.
KISS recently added a second show in Helsinki, Finland after all 13,000 tickets for the band’s May 28 concert at the Hartwell Arena in Helsinki, Finland sold out within seven minutes of going on sale on February 26. The new show will take place at the same venue on May 27. Other sold-out KISS shows include June 6 in Prague, Czech Republic at the O2 Arena; May 30 concert in Stockholm, Sweden at at Stockholm Stadium (where 30,000 tickets were gone within 25 minutes); and May 31 in Oslo, Norway at Valhall.
οπως βλεπεις αγαπητε daz υπαρχουν καποιες χωρες και εκτος της αμερικης
Re Signal min baras den eixa parei xampari. Kai pali omos den milousa gia megethi mexri 30000. Ayta den einai tipota gia tetoius artists…Otan milas gia 60-70000 tote allazei to prama. Eyge opos kai na exei alla i Madonna einai pagkosmia dynami oso liges (sta daktyla enos xeriou).
δεν βαραω ρε συ
ετσι και αλλιως οπως ειχαμε πει και στο θρεντ για τους kiss
στην ελλαδα δεν ειχανε ποτε κοινο
για την μαντονα ομως συνειδητοποιησα οτι εχει 100%
και μπραβο της
γιατι παντα καταφερνει με καθε της δισκο να ναι στην επικαιροτητα
απλα εντυπωση μου κανε οπως ξαναπα και πριν
οτι απο τελη ιουνιου φευγουν τρελα εισητηρια για ενα λαιβ τελος σεπτεμβριου
δηλαδη 3 μηνες νωριτερα!!!
Na kserete se tetoia megethi peftei kai treli mayri agora…
χαλαρα παει για sold out!!!αυτοι της didi θα αρχισουν να τυπωνουν και εισητηρια για να βλεπει ο κοσμος το live και εξω απο το OAKA με γιγαντοοθονη…
Ηδη στο Internet κυκλοφορησανε εισιτηρια για 430 euro8O 8O
αντε ρε με την παλιοκαμπαλιστρια …την υπερμαχο της μαυρης αδελφοτητας…
που μου πηρε και σπιτι διπλα απο τον αναγειρομενο τριτο ναο του σολωμοντα οπου περιμενουν τον αντιχριστο (οποιος βλεπει λιακο ξερει τι λεω)
χιλιες φορες cradle of filth παρα αυτην την καργ…
ειναι οτι πιο σατανικο υπαρχει στην μουσικη…
‘‘madonna’’ αλλωστε