Εντάξει μαν,δεν ακούω μαντόνα,σέβομαι όσους ακούνε αλλά όταν βλέπω απόψεις όπως του starstruck κάτι δε μου πάει καλά.Στο κάτω κάτω,ποια είναι η μαντόνα? Είχε την τύχη να κάνει καριέρα και να κονομήσει,μέχρι εκεί.Σέβομαι κι εγώ κάποιους καλλιτέχνες και τους αγαπώ αλλά δεν θα πεθάνω κι όλας.Δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει έτσι και έρθουν acdc ή led zeppelin.
Ναι οκ, απλά από τη στιγμή που δε σε αφορά (γενικά όχι μόνο σε σένα ντεν, αν και το ποστ μου ηταν με αφορμη ποστ του nder) τι μπαίνεις να γράψεις? Και αναφέρομαι σε ποστ του τύπου “Να μαζευτείτε να πατε”, “Αν ειναι δυνατόν, εδώ ειναι το ροκιν” και άλλα τέτοια γραφικά.
οχι και 200,αλλα για 150 ναι:lol:
τα πηρες στα σοβαρα αυτα που λεω???8) 8)
:p:D
Άγαπητέ δεν είμαστε στο Cambridge, αλλά σε forum. Τώρα αν σε χάλασε αυτό το “Να μαζευτείτε να πατε”, με βάση άλλα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς μάλλον έπρεπε να είχε γίνει της Γεωργίας…
τσακωνεστε για την madona???[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
Φτου σου ρε!
δικιο εχεις φιλε μου!!! ολες τις φιρμες αμεσως τις προβαλλουν ενω μεγαλα ονοματα τις metal k rock σκηνης για να δεις θα πρεπει να γινει θαυμα!!! αφου ειμαστε μπουζοκοποπ χωρα… τι ψαχνεις!!!
Να χαίρεστε που δεν προωθείται τόσο πολύ ένα ροκ/μεταλ συγκρότημα, γιατί τότε όλοι οι αγνοί Έλληνες ροκάδες/μεταλάδες θα το έκραζαν για τον έναν ή τον άλλο λόγο :!:
σωστος.τελικα δεν πιανομαστσε πουθενα
Δεν νομίζω, πάντως δε θα με χάλαγε να έβλεπα γεμάτη την αθήνα από αφίσες Kiss, όπως πχ τώρα με tτον G.Moore (sorry για το off topic)
Έγιναν λάθη με τους KISS.
Θέλω εισιτήριο για madonna…
Exo ena eisitirio gia Madonna sto opoio den prokeite gia prosopikous logous na pao! Opoios epi8umei tou to poulao, timi sizitisimi, mail: constadoulias@gmail.com
H Madonna λίγες μέρες πριν τη πρεμιέρα της περιοδείας της, Sticky & Sweet, εξέδωσε ανακοίνωση όπου και περιγράφει επίσημα το πως θα ρέει το show της.Πολλά στοιχεία είχαμε ήδη αναφέρει από τις αρχές του μήνα, αλλά τώρα ταχουμε με… τίτλους! Διαβάστε τι θα δείτε και στην Αθήνα.
Όπως είχαμε γράψει, η συναυλία θα χωρίζεται σε τέσσερα μέρη και το καθένα θα έχει τις ονομασίες Pimp, Old School, Gipsy και Rave. Το Pimp μέρος θα έχει δανειστεί στοιχεία από την εποχή Art Deco των 20ς σε συνδυασμό με τους gangsta pimp του σήμερα. Το φόρεμα με το οποίο θα εμφανίζεται η Madonna στην αρχή του show έχει σχεδιάσει ο οίκος Givenchy. Το Old school κομμάτι έχει εμπνευστεί από το Μανχάταν των 80ς και την αρχή του ραπ. Το Gipsy μέρος έχει προφανώς στοιχεία από τη Ρουμάνικη φολκ μουσική και το χορό και είναι το μικρότερο μέρος και το κομμάτι που κλείνει τη συναυλία, το Rave, φιλοξενεί “απαστράπτοντα και αρκετά σπορ ύφους” ανατολίτικα στοιχεία αλλά και τα καλύτερα χιτ της! Άλλα στοιχεία τα οποία μαθαίνουμε από την ανακοίνωση είναι ότι 250 άνθρωποι θα ταξιδεύουν μαζί με τη Madonna και ότι θα υπάρχουν… 69 κιθάρες (γιατί αυτό ακριβώς το νούμερο;), 12 τραμπολίνα και 100 ζευγάρια επιγονατίδες! Η ίδια η Madonna θα αλλάζει 8 φορεσιές κατά τη διάρκεια του show. Θυμίζουμε το σετ λιστ που δημοσίευσε η εφημερίδα Sun της Αγγλίας νωρίτερα τον Αύγουστο και περιμένουμε μέχρο το Σαββατοκύριακο που ξεκινά η περιοδεία για να το επιβεβαιώσουμε: Intro/Candy Shop - Beat Goes On -Human Nature - Vogue - (video Interlude)- Into The Groove - Heartbeat - Borderline - She s Not Me - Music - (video Interlude) - Devil Wouldn t Recognise You - Spanish Lesson - Miles Away - La Isla Bonita/Lela Pala Tute - (Romanian folk interlude) - You Must Love Me - (video Interlude) - 4 Minutes - Like A Prayer - Ray Of Light - Hung Up - Give It To Me
Από άλλο e-zine
Set List Millennium Stadium, Cardiff, Wales 23/08/2008
[SPOILER]Intro/Candyshop/Beat Goes On/Human Nature/Vogue
Into The Groove/Heart Beat/Borderline/She?s Not Me/Music
Spanish Lesson/Miles Away/La Isla Bonita/Lela Pala Tute/You Must Love Me
Encore:
4 Minutes /Like A Prayer/Ray Of Light/Hung Up/Give It To Me (Finale)
[/SPOILER]
ένας μήνας έμεινε…
http://www.pop-rock.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=78&NEWS_DATA_ID=71516
Mε παραίτηση απειλεί το πλήρωμα της τρέχουσας περιοδείας της Μadonna! Αρκετοί από τα 250 άτομα που δουλεύουν μαζί με την pop star, ισχυρίζονται πως ζουν κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες, διαμένουν σε άθλια ξενοδοχεία και πετούν με χαμηλού κόστους πτήσεις, όταν η ίδια ?βουλιάζει? στην χλιδή.
Η Daily Mirror ανέφερε: ?Eίναι έξαλλοι μαζί της και θέλουν να αποχωρήσουν. Αισθάνονται πως τους συμπεριφέρονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.?
H Sticky and Sweet tour έρχεται στην Ελλάδα στις 27/9, στο Ο.Α.Κ.Α
gay
φλωροι
προβατα
εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις φιλε μαντονοβιε ?
και οι ιθαγενεις κυτταξαν με στομα ορθανοιχτο τις χαντρες και τα βραχιολια που τους προσεφερε η ξανθια βασιλισσα τους…
poulaw 2 eisitiria gia madonna.oi theseis einai dipla stous vip.opoios endiaferetai as epikoinwnisei mazi mou…
Καθώς υπήρξαν κάποιες επιστροφές εισιτηρίων από το εξωτερικό για την μεγάλη συναυλία της Madonna στο ΟΑΚΑ, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως λίγοι ακόμα τυχεροί θα μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήρια για το Pitch A της Αρένας και το PL4 των κερκίδων…
Οι τιμές των εισιτηρίων αυτών, θα έχουν μία επιπλέον προσαύξηση 28e, λόγω εξόδων διαχείρισης.
Η διάθεση των εισιτηρίων αυτών θα ξεκινήσει από αύριο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο ΤΙCKET HOUSE.
ελα παρε παρε
άκουσα σήμερα στο ράδιο, έναν υπεύθυνο για τη συναυλία και είπε πως ειδικά για τη συναυλία της Μαντόνα θα έρθουν στην Ελλάδα 16,000 ξένοι τουρίστες
Ακόμα και φουσκωμένο να είναι το νούμερο, μιλάμε για τρομακτικά μεγάλο νούμερο. Η Μαλακάσα 4-5 φορές έχει μαζέψει περισσότερο κόσμο…