Δηλαδη θα εχουμε τετοιες καταστασεις: http://www.youtube.com/watch?v=cgyhsF53484
:lol:
Εχω εναν στο μσν μου που εχει πμ
‘‘Μπορω να βαλω τζαμπα 5 ατομα στη Μαντονα. Αμα ενδιαφερεστε pm me…’’
Ακουω προσφορες για το mail του.
μη σπαμάρετε παρακαλώ…
Καλώς ή κακώς υπάρχει ένας χρήστης (εγώ :p) που το τόπικ τον ενδιαφέρει. Ας μείνει σοβαρό το τόπικ. Παραμένει να είναι ένα μουσικό τόπικ σε ένα μουσικό φόρουμ…
Και εγώ…
Αναμένεται μεγάλη λασπομαχία δυστυχως…
Θα γίνει panic!!!:lol::yahoo:
Μadonna ε?χε χε
Με καλή παρέα άνετα πηγαινα να χαζέψω ¨) αλλα πολύ ακριβα ρε παιδι μ τα εισιτήρια!
25 Σεπτεμβρίου 2008
Πωλούνται 2 εισητήρια για Madonna pitch A μπροστά στη σκηνή !
1,200 ευρώ το ένα και το συζητάμε…
όποιος θέλει? bandproductions@gmail.com
Έχω 2 εισιτήρια (των 80 ευρώ) που τελικά ξεμένουν γιατί δεν θα καταφέρω να πάω. Όποιος ψήνεται, ας στείλει πμ.
Κι εγώ είχα και τα πάσαρα…βασικά σκέφτηκα το εξής.Να πάω από τις 3,όρθια,να βρέχει,να μην κάτσω μέχρι τις 9(ή ό,τι ώρα αρχίσει) και μετά να περάσω το λούκι του γυρισμού με 50.000 άτομα,δε λέει…Αν ήμουν 17 θα ψηνόμουν.Αλλά είμαι πολύ μεγάλη γι αυτά και ειδικά για τη Μαντόνα.Να ταν πχ Μαρίλλιον(ούτε το 1/10 δε θα μάζευαν αλλά λέμε) ή κάνα τρελό ντεθφεστ να το περνούσα το λούκι…Είμαι σίγουρη ότι θα το μετανιώσω,αλλά και να πήγαινα πάλι θα το μετάνιωνα.Οπότε καλύτερα που τ άφησα…
άστα αυτά. είμαι σίγουρος ότι δεν πας επειδή άκουσες στις ειδήσεις του σταρ ο΄τι η μαντόνα θα εμφανιστέί κατευθείαν χωρίς να προηγηθεί ούτε μία πρόβα πριν.
( πλάκα πλάκα το είπανε σήμερα αυτό, ε )
Μόλις διάβασα το παρακάτω, και παρότι δεν θα πάω Madonna, με προβληματίζει πολύ μήπως επικρατήσει αυτή η πρακτική και σε άλλες συναυλίες :-k [-X
28 Ευρώ καπέλο για “έξοδα διαχείρισης”;;;;
“Τα 300 τελευταία εισιτήρια Pitch A για την πολυαναμενόμενη συναυλία της Madonna, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, διατίθενται τώρα στο Ticket House! Τα 300 αυτά εισιτήρια αφορούν στο Pitch A της αρένας. H τιμή των εισιτηρίων αυτών θα έχει μία επιπλέον προσαύξηση 28 ευρώ λόγω εξόδων διαχείρισης.”
Kαλά κάνει και σε προβληματίζει γιατί σε κάποιες μεγαλύτερες συναυλιακές αγορές έχει γίνει πάγια πρακτική.
Στην Αμερική η Ticketmaster xρεώνει “Service Charge” 30-40% της ονομαστικής αξίας του εισητηρίου και για αυτό και είναι γνωστή ανάμεσα στους μουσικόφιλους ως “Ticketbastard”.
Στα μέσα της δεκαετίας του '90 οι Pearl Jam πήγαν να επαναστατήσουν και απάιτησαν τα εισητήρια των συναυλιών τους να μην έχουν τέτοιο καπέλο. Η Ticketmaster αρνήθηκε και οι Pearl Jam άρχισαν “αντάρτικο” κλείνοντας συναυλίες μόνο σε χώρους που δεν έκαναν προπώληση μέσω της Ticketmaster. Σύντομα διαπίστωσαν πως δεν τους έβγαινε να οργανώνουν έτσι περιοδείες και αναγκάστηκαν να “επιστρέψουν στο μαντρί”.
Στα δικά μας τώρα, επειδή οι συναυλίες δεν ξεπουλάνε και ήδη υπάρχει γκρίνια για τα ακριβά εισητήρια, δεν το θεωρώ πολύ πιθανό να παγιωθεί αυτή η πρακτική αλλά σε μαζικής προσέλευσης συναυλίες στο ΟΑΚΑ όπως αυτή εδώ, βλέπουν πως τους παίρνει και το κάνουν. [-X
ένας απ’ την παρέα δε θα μπορέσει τελικά να έρθει και υπάρχει ένα εισιτήριο των 70 ευρώ,αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει pm…
SOLD
Nταξ…
Δεν κλαιω και τα λεφτα μου, αλλα δεν έμεινα και με το στομα ανοιχτο. Καλο σοου, φοβερες χορογραφίες, καταπληκτική κινητικότητα και γενικά ωραία βιντεοκλιπιστικη σκηνοθεσία. Τι να το κάνεις όμως αμα δεν βλεπεις γιατι είσαι στου διαόλου τον κόπανο? Δεν ξέρω τι γινόταν μπροστα αλλα πίσω δεν μεταδόθηκε καμια χορευτική διάθεση για να γίνει πάρτυ, δεν βάραγε ιδιαίτερα και ο ήχος, έκανε και μεγάλη κοιλιά μετά τη μέση…
Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν το μέγεθος του πλήθους που είχε κατακλήσει το χώρο, είναι ωραία εικόνα οι εξέδρες τιγκα. Σε γενικές γραμμές ναι μεν αλλά…
Γενικά μάλλον δεν πολυλένε τα μεγάλα στάδια, Γκαγκάριν και πάλι Γκαγκάριν να το φχαριστιέσαι…
Βλέποντας πάντως το 4 Minutes στο youtube ζήλεψα
Εγώ ξενέρωσα…:lol::lol::lol:Έλεος…
τρομερή 50αρα η κυρία madonna…
περάσαμε πάρα πολύ καλά γι’ αυτό που πήγαμε να δούμε…
ένα άψογα στημένο show…
και λίγο off topic…
όταν και αν έρθουν με το καλό οι ac/dc προς τα μέρη μας…
ούτε σκέψη για οακα…μακριά κι αγαπημένοι…
για μπαλίτσα μια χαρά είναι για συναυλίες όχι…
ήμασταν στη μέση ακριβώς και το μόνο που εβλεπές ήταν κεφάλια…ας είναι καλά τα video wall…
εγώ κάτι ψιλοέβλεπα αλλά και πάλι φαινόταν απίστευτα μακριά…απογοητέυτηκα τελείως…
τελικά κατάντησα μετα τα φετινά σε καραϊσκάκη και οακα να λέω χίλιες φορές μαλακάσα!!!
Aπο τα βιντεο φαινόταν πολυ εντυπωσιακό ,παρολαυτα δεν τα καταφερα να ζηλεψω…
δηλαδη αν βαλεις τα ιδια σιγουρα εκπληκτικα σκηνικα και στη θεση της madonna την ελενα παπαριζουν ποια θα ναι η διαφορα εκτος απ την πλυση εγκεφαλου;;;:)
tik tak,tik tak…
…πιο ωραία μπούτια μα χειρότερη φάτσα? :-s