Madonna Live in Athens

8O8O

ban εντάξει, τέλος. ban ban ban

8O8Oγεροντοφιλ μοντ ον!!!
Οντως ο starstuck νομιζω οτι ο starstuck exει εν μερει δικιο για to poso επαιξε το μαρκετινγκ σ αυτη τη συναυλια…Εμενα μου εκανε εντυπωση πως σε μια χωρα που ΟΛΟΙ διαμαρτυρόμαστε για τα ασχημα οικονομικα μας,Ολοι παρολαυτα ετρεξαν να εξασφαλισουν εισητηρια αξιας 100 ευρω…?84.000 ειπαν???
Παρα ειναι too much…

Άκουσα πως πεθάναν 2 όταν πέσανε κάτω κατά τη διάρκεια mosh pit και ποδοπατήθηκαν.Ισχύει?

Απίστευτη ενέργεια για τα 50 της χρόνια, όμορφα χορευτικά, αλλά μηδέν αυθορμητισμός και προγραμματισμένη μέχρι και η τελευταία της κίνηση. Επίσης, μηδέν επικοινωνία με το κοινό, ενώ όταν πήγε να το κάνει ήταν υπερβολική (“sing motherfuckers”…).
Καλά, για φωνή δε το συζητώ, πρέπει να τραγούδησε σε όλη τη συναυλία το πολύ 10 λεπτά η ίδια :lol: (εντάξει, δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό εδώ)
Στα αρνητικά και το πολύ απότομο κλείσιμο… Δε νοείται συναυλία χωρίς encore ε.

• Για μένα δεν ήταν πρόβλημα, αλλά η σκηνή ήταν χαμηλά. Επίσης η σκηνή, δεν πιστεύω πως ήταν κάτι το τόσο φοβερό, εκτός από την κυκλική οθόνη στο μπροστινό μέρος, που ήταν πανέξυπνη ιδέα. Τελικά τις σκηνές των Stones (και τις συναυλίες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) δεν τις φτάνει κανείς, ούτε στα όνειρά του!

Κακή και η εμμονή στα τελευταία r n’ b κομμάτια της, χάλασε πολύ κόσμο που είχε έρθει για τα “παλιά” (για αυτό πιστεύω πως προς τα πίσω δε γινόταν τόσο χαμός!).

Γενικά, φανταστικό να ακους 75.000 κόσμο να τραγουδάει, αλλά για μένα το όλο show δε δικαιολόγησε ούτε τον πανικό, ούτε το “Βασίλισσα της Pop”. Είχε την πλάκα του και τον χαβαλέ του, αλλά μέχρι εκεί.

Οι συναυλίες του Michael και της Minogue ήταν κλάσεις ανώτερες, ασυζητητί!

Ουτε τα καψιματα στη μουρη? :roll:

Bolton???

:cold::cold:

Κωστή, πόση ώρα έπαιξε?

:roll:

Πάντως όταν έπαιξε το ριφφάκι Pantera (Pantera δεν ήταν; ), κοιτούσαν όλοι σα χαζοί :lol:

2 ώρες. ¶ντε 5-6 λεπτά λιγότερο.

Τουλάχιστον είχε φουλ σετ, όχι σα κάτι Τζει Λο:p

Pantera το 5 minutes alone8)

To ριφ του A New Level ειναι νομιζω.

Ε δε θυμάμαι, πάει καιρός που είχα δει το βίδεο:p

Edit: Σωστός:wink:

http://www.youtube.com/watch?v=E5coRmYYAlY

Τελικά έγινε καταμέτρηση?
Πόσοι gay ήταν χθές στο ΟΑΚΑ?

:-k

Δε συμφωνώ.

Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Αν ήταν τόσο εύκολα ο/η οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είχε κάνει την καριέρα της Μαντόνα. Το ότι η Μαντόνα καθορίζει τις τάσεις, τη μόδα και το γούστο για πάρα πολύ κόσμο και βγάζει ταυτόχρονα τόσα εκ. ? το χρόνο σημαίνει πως κάτι κάνει πολύ καλά, που οι υπόλοιποι προφανώς δεν έχουν την ικανότητα να κάνουν.

Στα της συναυλίας:
Αυτό που πάντα η Μαντόνα έκανε πολύ καλά ήταν η επιλογή των συνεργατών της. Στα 80ς στους δίσκους της έπαιξαν μουσική οι μισοί Toto και στα 90ς οι Massive Attack. Αντίστοιχα τώρα είδε το hype που δημιουργεί ο Timberlake ή ο West και συνεργάστηκε μαζί τους. Αρκεί να καταλάβει ο κόσμος πως η Μαντόνα δεν είναι καλλιτέχνης, αλλά brand name. Kαι χθες αυτό είδαμε. Το προϊόν της.

Άψογες χορογραφίες με καταπληκτική σκηνοθεσία, οι καλύτεροι μηχανικοί ήχου, για να μη γίνει εμφανές το πόσο δίκιο έχει η Θώδη, τα πάντα στο show (γιατί show ήταν και όχι συναυλία) έγιναν από όλους τέλεια, όλα τα κλισέ της καριέρας της Μαντόνα ήταν εκεί (μέχρι και το φιλί της Μαντόνα σε χορεύτρια ή η εικόνα της Μέριλιν Μονρόε με την οποία έκανε καριέρα).

Όμως: Η σκηνή ήταν πολύ χαμηλή και σε αντίθεση με Cozy, εγώ είχα πρόβλημα :p. Το ότι δεν είχε encore δε με πείραξε εμένα, αλλά το ότι δε συμπλήρωσε τις 2 ώρες με πείραξε (χόρευε για 1 ώρα και 45 λεπτά). Όταν μαζεύεις 80,000 κόσμου τότε πρέπει να παίξεις τουλάχιστον 2 ώρες. Επίσης, όταν μαζεύεις 80,000 κόσμου, δηλαδή τσεπώνεις κοντά στα 3 εκ.? μέσα σε μια βραδιά, υποτίθεται πως πρέπει να είσαι και χαρούμενος και να χαμογελάς. Χθες τα χαμόγελα της ήταν πιο στημένα και από τα χαμόγελα του Τσάντλερ Μπινγκ σε φωτογραφίες. Επίσης, σίγουρα καμία 50άρα δε θα μπορούσε ποτέ να έχει την ενέργεια της ή τα μπράτσα της. Όποτε βλέπαμε τους μυς στα μπράτσα της, νομίζαμε πως θα μετατραπόταν η γυναίκα στον Χουλκ.

Δεν ξετρελάθηκα με το show (έχω δει και άλλα καλύτερα), αλλά δε μετάνιωσα και για τα 80? που έδωσα

YΓ. Δε με πείραξε που έπαιξε πολλά τελευταία. Μια χαρά είναι και αυτά τα κομμάτια. Ό,τι πρέπει για χορό. Το κοινό ήταν όμως αποχαυνωμένο/ξενερωμένο από αυτό που έβλεπε και δε χόρευε

Αμα ανέβαινε καμια Britney εγώ θα έσκαγα από τη ζήλεια πάντως:!:

Μα τι λέτε???(Δεν ήμουν εκεί χθες ε)αλλά τι λέτε τώρα???Το βιντεο δεν είναι φτιαχτό?

Nop! Το έπαιξε κανονικά :wink:

ασχετο…αληθευει οτι η jennifer lopez επαιξε 40-50 λεπτα και την κοπανησε;;;;;;:D:D:D:D

ναι, και εγώ έτσι άκουσα :stuck_out_tongue:

Μαγκιά της.

Karvou, με ρωτάνε διάφοροι αν έπαιξε playback χτες η φίρμα…