Απαντάω όπως το είδα εγώ: Είχε αρκετά προηχογραφημένα φωνητικά, κυρίως στα δύσκολα για την ίδια σημεία. Επίσης είχε από πίσω δύο τραγουδίστριες, τις οποίες ακούσαμε περισσότερο από τη Μαντόννα στις δύο ώρες της συναυλίας.
το χεράκι του ο μηχανικός ήχου σίγουρα το έβαλε πολλές φορές. Συνεχώς τη βοηθούσαν κάτι φωνάρες που είχε προσλάβει από πίσω και έπαιξαν και πολλά προηχογραφημένα δικά της (κυρίως όταν έκανε χορευτικές ρουτίνες). Κατά τα άλλα η συναυλία στο σύνολο της δεν ήταν προ-ηχογραφημένη. Απλά ξέρει πως κυρίως είναι χορεύτρια και όχι τραγουδίστρια και για αυτό ότι δύσκολο είχε να τραγουδήσει το έκανε με έξωθεν “βοήθεια”…
Αλλά δε νομίζω πως κανένας χθες πήγε γιατί ήθελε να ακούσει τη φωνή της σε live…
8O8O Tελικα το πνεύμα των Pantera είναι παντού…
Χωρίς να διαφωνήσω στη βάση της σκέψης, δεν σε χάλασε, ω μοδερατόρ, η κορόνα στον τερματισμό του ?You Must Love Me?, ασούμε.
δε τη θυμάμαι!!! :lol: :lol: :lol:
Ιεροσυλία να παίζει η γιαγιά έστω και ένα riff του Θεού.
Τρίζουν τα κόκκαλά του.
Ήμαρτον,τι άλλο θα δούμε…#-o
Ναι τώρα αισθάνομαι βρώμικος, σπιλωμένος, κενός ως προσωπικότητα… #-o#-o
paidakia…mazeuteite ligo…kai mono to oti apaxieite na pate sti synaulia alla grafete me toso menos…deixnei oti i typissa einai kati parapanw apo star…
egw proswpika kai mono ena kalispera athina na evgaine na pei kai meta na efeuge ekstasiasmeni tha imoun kai oti tha axizan ta lefta mou tha elega…o diplanos mou pali apla fwnaze iced earth… mallon ton exanagkase to gkomenaki pou synodeve na erthei… ta panta einai thema optikis…alla apo ena metalladiko forum isws i pio apodekti stasi tha itan i siwpi…etsi apaxiwneis kapoion…
p.s opws oi olympiakoi agwnes oso kakoi kai emporeumatopoiimenoi kai mes sto dopping ki an einai den exoun kamia sxesi me to panellinio prwtathlima stivou…to idio kai i paparizou se kamia periptwsi den mporei na exei to megethos kai tin apeuthinsi se koino tis madonna… xeperaste ligo to mikrokosmo tou hellas… kalws i kakws eimaste oi kalyteroi alla yparxoun ki alloi ekei exw:))
πιστευω οντως θα αξιζε…#-o
ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα με την μαντονα ουτε με την δουλεια της και καμια προθεση να την απαξιωσω…
αλλα κι εσυ νομιζω οτι πας στο αλλο ακρο απο αυτο που κατηγορεις οτι γινεται σε αυτο το τοπικ
παρακαλώ, όχι greeklish
απορώ που το είδες το μένος και την απαξίωση!!!Ίσα ίσα πολύς κόσμος πήγε και γουστάρισε.Όσο για το πόσο εκστασιασμένη θα ένιωθες αν απλώς έλεγε καλησπέρα,θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον γελοίο το σχόλιο.
Επίσης το "απεύθυνση"είναι προφανώς κάποια καινούρια λέξη…
που να βλεπες και τον brad pitt και την angolina jolie στη σκηνη…καλα για το ζευγος beckam δεν το συζηταω μαλλον θα λυποθιμουσες…8)8)
Ban με τονο.
Μπραβο προβατακι.
αγαπητή συμφορουμίτισα…το απεύθυνση είναι λέξη που έμαθα στην τρίτη δημοτικού…
κατά τα άλλα μπε-μπε-μπε…sorry που δεν έγινε αντιληπτό το ειρωνικό ύφος της υπερβολής μου… αλλά σε ένα τέτοιο site είναι λίγο άτοπο έτσι κι αλλιώς να υπερασπίζεσαι δημοφιλή και εμπορευματοποιημένα pop είδωλα… σαν να μιλάς σε μωαμεθανούς για τον χριστό… δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι αλλο…
μου άρεσε μια ατάκα του θεού…
είσαστε rock? τον ρωτάει ο δημοσιγράφος… εγώ? απαντάει ο θεός… εγώ δεν ξέρω από αυτά…είναι όλα θέμα marketing… τάδε έφη alice cooper…
Όταν μιλάμε για καλλιτέχνες του βεληνενούς μιας Madonna, οι απόψεις ασφαλώς και δεν ταυτίζονται, όσο “μεταλ” ή “ροκ” και αν είναι ένα φόρουμ. Πιστεύω μια ποικιλία απόψεων τη συναντάμε και εδώ. Η γυναίκα δεν είναι “απλά” μια ποπ σταρ αλλά ο ορισμός της απόλυτα επιτυχημένης στον χώρο της show woman, κάτι που κατόρθωσε ανάμεσα σε άλλα και εξαιτίας της έξυπνης εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων του marketing, εδώ και δεκαετίες.
Και φυσικά το marketing το συναντάμε παντού, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Απλά στην περίπτωση της κυρίας Madonna, βρισκόμαστε στην αποθέωση του. Κάτι λογικό, αν σκεφτούμε τον χώρο που ανήκει.
Χάρηκα πάντως που αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι το εξωπραγματικό ή κάτι τέτοιο η συναυλία (πιο πολύ η ιδέα είναι βασικά, παρά η ουσία), καθώς είχα ψηθεί να πάω σε κάποια φάση!
Δυο τρία πράγματα
Πρώτον ήταν ισως το μεγαλυτερο μουσικό γεγονός που έχει γινει σε αυτή τη χώρα, βασει του brand name προιόντος που ήρθε όπως πολύ σωστά το αποκαλεσατε.
Δευτερον, χάρηκα πάρα πολύ που τα (γελοία) τηλεοπτικα μας μέσα έβαλαν σε δευτερη μοίρα τα συνήθη θέματα τους, όπως τα βαφτίσια της Μενεγάκη.
Τι διαφορά έχει μια συναυλία της Μαdonna στην Ελλάδα, με μια των Maiden ας πούμε, αφού και πάλι θα είναι απέξω η Λουκά με εικόνα της Παναγίας για να τους βάλει στη θέση τους, εκεί στο Πυρ το εξώτερο.
Μαντονα Γκο χομ, Ποπ ιζ κιλλερ ουουουουου ρεεεε…
κατάλαβα… Φουλ δεύτερα φωνητικά, ούτε ένα “γειά” στο κοινό και χωρίς encore… μάλιστα.
Άψυχο κοινό? Μάλλον άψυχη μουσική…
Εγώ πάλι αφού άντεξα κάθε είδους αηδία στην τηλεόραση σχετικά με το πριν και το μετά της συναυλίας, έχω μερικές απορίες (και μην ακούσω αηδίες ότι η απαξίωση δείχνει την αξία κάποιου γιατί αυτά οδηγούν σε σχιζοφρένεια)
Άλλαξε ένα σωρό ρούχα (για ντεφιλέ ήρθε;), έκανε ποδήλατο ή κάτι τέτοιο, μπινελίκωσε καλά το κοινό της εν είδει “επικοινωνίας” μεταξύ κοινού και “καλλιτέχνη”, ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ρε παιδιά;
Φωνή δεν άκουγα! ΟΚ, έβγαζε μερικές φωνούλες, μια χαρά ακουγόταν, αλλά για όνομα του Θεού. Έχουμε απαξιώσει (εδώ κολλάει το ρήμα) την έννοια τραγούδι τόσο πολύ που αρκεί να κωλ…χτυπιέται κάποιος επί σκηνής, να κάνει μαϊμουδιές και ν’ αλλάζει ρούχα για να μείνουμε εκστασιασμένοι;;;
Ας κάνουμε άλλη κατηγορία γι’ αυτού του είδους τους “καλλιτέχνες” γιατί τραγουδιστές δεν είναι!
Όσοι τη γουστάρουν καλώς, κι εμένα μ’ άρεσαν κάποια κομμάτια της στο παρελθόν (σε εμβόλιμες χρονικές περιόδους που δεν προκαλούσε θεούς και ανθρώπους με τις εμπορικές μπαρούφες της), αλλά μη φτάσουμε σε παραδείγματα της μουσικής ιστορίας που αρκούσε να ρίξει ροχάλες ή να … κατουρήσει ο τραγουδιστής συγκροτήματος το κοινό για να το εκστασιάσει.
#-o
Αυτο.
Και εγώ πιστεύω ότι ήταν ένα μουσικό γεγονός που δεν το βλέπεις εύκολα στην ζωή σου.
Από την άποψη show - παραγωγής - ήχου - εφφέ - θεάματος ήταν συγκλονιστικό, τέλειο, άρτιο. Κάποιος γνωστός μου camera man, που ήταν εκεί, μου είπε ότι χάλασε τελευταία στιγμή ο μηχανισμός συντονισμού εικόνας - ήχου και γι’ αυτό φαινόταν play back, ενώ δεν ήταν. Δεν παίρνω και όρκο γι’αυτό!
Είναι τρέλα να βλέπεις μια γυναίκα 50 ετών να έχει τέτοια φυσική κατάσταση, ενέργεια και σκηνική παρουσία.
Τις περισσότερες φορές σε συνδυασμό με το τέλειο μπαλέτο πραγματικά την χάζευες!!!8O8O
Οργανωτικά μου είπαν φίλοι μου από arena κλπ ότι ήταν όλα άψογα, χωρίς να ταλαιπωρηθούν καθόλου.
Η ατμόσφαιρα ήταν super.
Αλλά…
Στην προσπάθεια του να πιάσει του να πιάσει το τέλειο, έβγαλε αυτό που πλέον θεωρώ ότι είναι,
Μια ψυχρή επαγγελματίας που ενώ συγκλονίζει ή εντυπωσιάζει σε αυτό που παρουσιάζει, δεν επικοινωνεί και δεν ζεσταίνει το κοινό της, που σίγουρα θα το γούσταρε πολύ.
Είναι απόλυτα προγραμματισμένη και συνεπής σ’ αυτό που κάνει με αποτέλεσμα την σχεδόν πλήρη απουσία συναισθήματος. Μοιραία την σύγκρινα με George Michael που από θέμα συναισθηματικής φόρτισης ήταν ημέρα με την νύχτα!!!
Θέλω να είμαι αντικειμενική, δεν πρόκειται να το έχανα με τίποτα, εγώ το χάρηκα όσο τίποτε άλλο, αλλά θα ήθελα καλύτερο set list, περισσότερα παλιά τραγούδια και τα υπάρχοντα όχι τόσο remix (απόλυτα προσαρμοσμένα στην σημερινή εποχή) Θα ήθελα να δω περισσότερο την Madonna που μου θύμισε κάτι από τα παλιά στο τέλος του You Must Love Me, όπως και την στιγμή που την διακόψαμε με εκείνο το γλυκό αυθόρμητο χαμόγελο!!!
:respect: Δεν υπάρχει παρόλα αυτά κάτι παρόμοιο αυτή την στιγμή στην μουσική σκηνή. Είναι μια ιστορία ένα status!!και σίγουρα για τους αμφισβητίες κάτι θα έκανε καλά για να βρίσκεται σήμερα εκεί που βρίσκεται - στην κορυφή.