Madonna Live in Athens

Το σόου έφτασε σε πολύ υψηλά στάνταρ και αναρωτιέμαι αν στο μέλλον θα υπάρχουν καλλιτέχνες που θα μπορούν να μαζέψουν τόσο κόσμο.
Θέλω όμως, να πω κάτι για όλο αυτό το αισχρό θέμα που δημιουργήθηκε με τα εισητήρια και την αλόγιστη προσφορά(για να μην πω την άλλη λέξη και μου το βγάλετε). Λυπάμαι ειλικρινά ολους όσους πλήρωσαν ακριβότερα το εισητήριο τους. Και χάρηκα ταυτόχρονα, βλέποντας αρκετούς να μένουν με το στόμα ανοιχτό στη θέα να τα πουλάν μερικοί 40&50€ στην έξοδο του ηλεκτρικού! Στη χώρα του “δε βαριέσαι” και της υπερχρέωσης χωρίς καμία αντίδραση, καλά να πάθουν! Τώρα, για τους “πωλητές” που τα κονόμησαν να πω μπράβο?

κοιτα φιλε nder, το πες μια το πες δυο το πες τρεις φορές σ’αυτο το thead πως δεν σου αρεσει η madonna. o.k απολυτα σεβαστό, αλλά άλλο δεν μου αρεσει το ταδε μουσικο στιλ αλλο ειναι αψυχο και δηθεν, τουλαχιστον να σεβεσαι αυτους που την ακουνε. Επισης το κονο καθε αλλο παρα αψυχο ητανε σε vogue, hung up, la isla bonita, like a prayer, 4 minutes κτλ έγινε ΧΑΜΟΣ, το σταδιο κουνιόταν ολοκληρο και τα video το αποδεικνύουν. Επίσης η φωνη ήταν δικια της και στο κοίνό μιλησε ουκ ολιγες φορές. τωρα όλοι ξερανε τι θα πει αρα ηξεραν τι θα ακουσουν αν περιμεναν να ακουσουν μια συναυλια φουλ στα 80’s δεν ε΄χαν ιδέα. χρονια τωρα στις συναυλιες λεει λιγα απο τα παλια. Επισης λογικο ειναι πολλοι που ξερουν 5-6 τραγουσια να μην περασαν σουπερ γιατι πολυ απλα δεν ακουν100% αυτο το μουσικο ειδος. Για μενα το σοου ηταν τρομερο μονο ο cohen ηταν καλυτερη συναυλια φετος.

Και τελος ολοι μειωνουν την madonna σε προοιον. Αν δεν ειχε καλλιτεχνικο υποβαθρο δεν θα αντεχε τοσα χρονια, κανενα προιον δεν αντεχει (μονο η Coca Cola!). σε καθε αλμπουμ επανεφευρισκει τον εαυτο της, καθε της αλμουμ ειναι ενα βημα μπροστα και παντα ειναι ψαγμενο, με ψαγμενουσ παραγωγους και κομματια. Λογικο είναι αν δεν ακουτε pop να μην μπορειτε να το καταλαβαιτε αμεσα, σεβαστειτε ομως την ιστορια της. Και μενα π.χ δεν μου αρεσουν 1500 μεταλ συγκροτηματα που για καποιους ειναι θεο, δεν αρχιζω ομως να λεεω “α τους αμπαλους” κτλ.

Αν ψαχνετε προιοντα marketing μην φτανετε μεχρι τη madonna υπαρχουν και αλλα ονοματα που αρχιζουν απο M. Και αν ψαχνετε για κοροιδιες και playback και 2α φωνητικά πηγαιντε σε μια συναυλια του Coverdaleι

Σε ένα σημείο διαφωνώ μόνο: Ο Blackie είναι στα playback, ο Coverdale δε τραγουδά καθόλου:p

Sorry αλλα ο Κοβερ προτιμαει να βγει με φωνη γυαλοχαρτο παρα με πλεϋμπακ. Και μην συγκρινουμε μια απο τις μεγαλυτερες φωνες της ροκ με μια 50αρα χορευτρια που παλιμπαιδιζει. Ειναι δυο ανομοια πραγματα.
Την Μαντοννα μπορουμε ας πουμε να την συγκρινουμε με τον Τακη Ζαχαρατο.

+1000

αν όχι ζαχαράτο σίγουρα με κάτι άλλο.
αυτό το “στην κορυφή” ρε παίδες γιατί είναι κάτι σπουδαίο μιλώντας για τέχνη πάντα?

Σε κάποια διαφωνώ, σε κάποια συμφωνώ… Δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη και δεν το κρύβω και σε καμιά περίπτωση δεν προσβάλω τους 75.000 που πήγαν στη συναυλία λέγοντας ότι η μουσική της (που βέβαια την γράφουν άλλοι) δεν έχει ψυχή… Να σεβαστώ την ιστορία της? Σέβομαι κάθε σοβαρό καλλιτέχνη, την έννοια της οποίας λέξης έχω αναλύσει αρκετά. Απλά κατ’ εμέ είναι entertainer και όχι καλλιτέχνης… Μουσικός δε ποτέ δεν ήταν…

Σχετικά με το show που παρουσιάστηκε, σίγουρα ήταν φαντασμαγορικό. Όποιος όμως έχει βιώσει τη συναυλία των Pink Floyd στο ΟΑΚΑ το 1988 (δηλ. 20 χρονάκια πριν) τότε θα καταλάβει τι πραγματικά εστί show.

και γω τους pink floyd σκεφτομουνα

και περα απο το λαιβ τους εδω

τι να πουνε για τα λαιβ εποχης the wall

ή εποχης pulse

Muse πέρυσι. Αυτό κι αν ήταν!!!

Γι αυτό στηρίζουμε ODC… :stuck_out_tongue:

Πάντως ακόμα και το ίδιο το show - για μένα - δεν ήταν φαντασμαγορικό. Ήταν απλά μια μεγάλη σκηνή με πολλές γιγαντοοθόνες. Φαντασμαγορικό σημαίνει φωτιές, πυροτεχνήματα, τεράστιες φιγούρες-μπαλόνια και χίλια δύο άλλα. Όχι απλά γιγαντοοθόνες.

Ναι,προφανώς το απεύθυνση είναι λέξη που έμαθες όταν έμαθες τα σημεία στίξης,τα οποία υπάρχουν σε αφθονία στο κείμενό σου.

Σορρυ για το οφ τόπικ παιδιά,αλλά είμαι κατά 90% σίγουρη ότι τέτοια λέξη δεν υπάρχει.

5,010 αποτελέσματα στον Γούγλη.

Not bad.
Κι εγώ πρώτη φορά την ακούω πάντως

:lol:
Bιτριόλι…

Πάντως έχεις δίκιο δεν υπάρχει τέτοια λέξη

Γιατί το «βεληνενές» τί είναι; Υπάρχει;

:p:p:p

και τι δε θα δινα,να ήμουν εκεί ε

αλλά το ίδιο ισχύει και τα pulse live που λέει ο signal. τέλεια θα ήταν…

p.s.τη λέξη την έψαξα σε 3 μεγάλα λεξικά πριν γράψω απάντηση…δεν το λέω από μόνη μου.:slight_smile:

εγω σ αυτου του στυλ τους (διασκεδαστες) αν μου δινοταν η ευκαιρια θα πηγαινα μοναχα να δω τον michael jackson για τις χορευτικες του ικανοτητες…

οσων αφορα την madonna μου ειναι τελειως αδιαφορη αλλα το τραγουδι της la isla bonita ειναι ομορφο και μ αρεσει…

ερωτηση…στους pink floyd το 88 ηταν sold out 70.000 κοσμο??:-k:-k:-k

Sold out me 65000 kosmo. To stage itan ktinodes gia na baleis perissotero kosmo se mia paragogi pou oi simerines yperparagoges moiazoun kouklotheatra…8)

AAAAaaaaααααα:!::!::!: Τι έχασα:cry::cry::cry: