Δύο μπάντες - ένας ήχος. οι magic de spell και οι tsopana rave μαζί στη σκηνή

ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΔΥΟ
Οι MAGIC DE SPELL και οι TSOPANA RAVE μαζί στη σκηνή

Για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα, δύο μπάντες με ιστορία και επιτυχίες συναντιώνται στη σκηνή για ένα εκρηκτικό live project. Η φιλία, η αλληλοεκτίμηση και η σύμπτωση απόψεων των δύο συγκροτημάτων για το δυνατό live, ώθησαν τη φαντασία θέτοντας νέα όρια στην έννοια του rock concert. Δύο Μπάντες ? Ένας Ήχος. Τέσσερα μέλη των TSOPANA RAVE και τέσσερα των MAGIC DE SPELL βρίσκονται μαζί και σχηματίζουν μια συμπαγή οκταμελή ηχητική μηχανή. «Κορνηλία», «Sarajevo», «Mου Tο ?χα Πει», «Εμένα Οι Φίλοι Μου», «Είμαι Καλά», «Νίψον Ανομήματα», «Μίλα Ρε», «Τέρμα Το Διάλειμμα» είναι λίγα μόνο από τα τραγούδια που διασκευάζονται και παίζονται μαζί. Παρουσιάζονται ακόμα και τραγούδια από τις πρόσφατες δουλειές των δύο συγκροτημάτων, νέες μουσικές κατευθύνσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις σ? ένα live φωτιά. Δυνατό χτύπημα και από τις δύο μπάντες.

Live Dates
Τετάρτη 25/7 : Άρδας LIVE 07 Καστανιές Έβρου
Παρασκευή 27/7 : Παραλία Νικήτης - Σιθωνία Χαλκιδικής
Σάββατο 4/8 : Παραλία Αιγείρας

URL :

Μια χαρά μου ακούγεται…

Συγκλονίστηκα… :roll:

Ναι αλλά εκεί που παίζουν αντέ να τους δεις. Αλλά λογικά από σεπτέμβρη μεριά θα κάνουν και τπτ εδώ αθήνα.

Καλα εσυ μαλλον ειρωνικα το λες αλλα εμενα μου ακουγεται πολυ καλο. Στην αρχη νομιζα πως θα παιζανε και οι 2, δηλαδη πρωτα ο ενας και μετα ο αλλος αλλα και ετσι δεν ακουγεται καθολου ασχημο. Μαλιστα θα ελεγα πως το βρισκω αρκετα πρωτοτυπο. Και επισης το καλο ειναι πως τετοια live συνηθως εχουν χαμηλη τιμη εισιτηριου. Πιστευω πως οσοι πατε θα περασετε ενα πολυ ομορφο απογευμα. Αν γινει και κατι αντιστοιχο κοντα θα το κυνηγησω.

Μακαρι κατεβουν και προς τα κατω…ακουγεται απιθανο…:slight_smile: