Επειδή σαν καμμένο παιδί και εγώ κάνω συλλογή από κάρτες magic, όποιος έχει και δεν τις θέλει, μπορεί να μου τις δώσει ως χάρισμα ή να μου τις πουλήσει ή να ανταλλάξουμε μερικές.Ευχαριστώ.
φιλε μου εχω περιπου 2000 καρτες που δεν θελω πια αλλα τις δινω μαζι με το παλιο μου μαυρο deck το οποιο μεσα απο τισ official τιμες στοιχιζει γυρω στα 200? και αντικειμενικα ειναι απο τα καλυτερα deck που χρησιμοποιουνται. αν θελεις περισσοτερες λεπτομερειες απαντησε μου.
8Oωχ! τωρα ειδα αυτο το θρεντ!
εχω αρκετες καρτες (εχω μεχρι και Mythic που μου ειναι ψιλοαχρηστες λογω χρωματων) και θα με ενδιεφεραι καμια ανταλλαγη…
δεν εχω πολυ καιρο που μαζευω και δεν ξαρω καλα-καλα και τους κανονες τελειως σωστα. θες να κανονισουμε κανενα μιτινγκ?
[QUOTE=Angel_Death;680994]Επειδή σαν καμμένο παιδί και εγώ κάνω συλλογή από κάρτες magic, όποιος έχει και δεν τις θέλει, μπορεί να μου τις δώσει ως χάρισμα ή να μου τις πουλήσει ή να ανταλλάξουμε μερικές.Ευχαριστώ.
Αρχηγε αν ενδιαφερεσαι ακομα για καρτες magic the gathering εχω ενα deck απο τα πιο ισχυρα που εχουν βγει ποτε ειναι το γνωστο goblin bidding τροποποιημενο με τα skullclamp που εχω δει ακομα κ τριτο γυρο να κερδιζει ατομο με αυτο το deck.Αν ενδιαφερεσαι εσυ ή οποιος αλλος θελει ακουω τιμες και μπορεις να με βρεις στο μσν. Το μσν μου ειναι sonofaramil@hotmail.com
Αρχηγε αν ενδιαφερεσαι ακομα για καρτες magic the gathering εχω ενα deck απο τα πιο ισχυρα που εχουν βγει ποτε ειναι το γνωστο goblin bidding τροποποιημενο με τα skullclamp που εχω δει ακομα κ τριτο γυρο να κερδιζει ατομο με αυτο το deck.Αν ενδιαφερεσαι εσυ ή οποιος αλλος θελει ακουω τιμες και μπορεις να με βρεις στο μσν. Το μσν μου ειναι sonofaramil@hotmail.com
Όποιος έχει συλλογή και ενδιαφέρεται να την πουλήσει ολόκληρη μπορεί να δοκιμάσει το http://www.blacklotus.gr , θα χρειαστεί βέβαια αρκετή προσωπική δουλειά ώστε να συμπληρώσει ένα εξελάκι με τις κάρτες, την κατάσταση τους και την τιμή.