Magma

άντε να δούμε ακούει κανεις zeuhl κατάστασης εδώ μέσα να πει την γνώμη του, η μονο τρελαμένους χεβιμεταλαδες έχει το μαγαζί…?

εγώ πάντως έχω φάει τρελοί φρίκη τα τελευταία χρονια με την πάρτι τους και τα έχω λιώσει τα δισκάκια τους…

__Οχι ρε, don’t worry, εδώ έχει αρκετούς τρελούς… :smiley:

__Εδώ ακούνε ακατάληπτες Σκανδιναβικές γλώσσες /στίχους ενώ ο ντράμμερ παίζει στα 240, θα κολλήσουν στους τρελούς που έφτιαξαν δική τους γλώσσα για τους στίχους των δίσκων τους;! :stuck_out_tongue: 8O :smiley:

__Πολύ ωραία και ξεχωριστή περίπτωση. Εχω ακούσει 3-4 δισκάκια (μερικά απ’ αυτά από βυνίλια και πολύ καλή πηγή /ηχεία -ΣΟΥΠΕΡ), αλλά δε τα έχω λιώσει! ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ τουλάχιστον… :wink:

__Ξέρεις, μερικά πιο avant-garde πράγματα, θέλουν όχι μόνο το χρόνο τους, αλλά και το σωστό timing για να τα ψάξεις… Οπως π.χ. με τον Sun-Ra που τώρα του δίνω δεύτερες ευκαιρίες! #-o :stuck_out_tongue: :lol:

__Πάντως έχουν πολύ ξωμί οι γάλλοι, αξίζει με τα 1000 να τους ψάξει κάποιος, αρκεί να είναι λίγο εξασκημένος με prog rock, jazz και avant-garde ακούσματα.

BUMP (δεν βγάζει και “edit” στο προηγούμενο μήνυμα πλέον…!)

__Τελικά… είχα άδικο! :stuck_out_tongue: Δεν έχει και τόσους τρελούς εδώ μέσα… ούτε τόσους Jazzεμένους… :wink: :stuck_out_tongue: :lol:

__Ή κάποιοι έχουν αρχίσει και αραιώνουν και λίιιγο έχει πέσει το επίπεδο των καθαρά μουσικών συζητήσεων μας… :roll: :-k ποιός ξέρει… :-k :slight_smile:

καρα bump (πηγα και γω να ανοιξω thread και τελικα υπαρχει)

μμμμ… κανενας που να ακουει αυτην την μπαντα?
ας βαλω και γω με την σειρα μου ενα βιντεακι :stuck_out_tongue:

(στα 3:58 και μετα πολυ γελιο…)