άντε να δούμε ακούει κανεις zeuhl κατάστασης εδώ μέσα να πει την γνώμη του, η μονο τρελαμένους χεβιμεταλαδες έχει το μαγαζί…?
εγώ πάντως έχω φάει τρελοί φρίκη τα τελευταία χρονια με την πάρτι τους και τα έχω λιώσει τα δισκάκια τους…
άντε να δούμε ακούει κανεις zeuhl κατάστασης εδώ μέσα να πει την γνώμη του, η μονο τρελαμένους χεβιμεταλαδες έχει το μαγαζί…?
εγώ πάντως έχω φάει τρελοί φρίκη τα τελευταία χρονια με την πάρτι τους και τα έχω λιώσει τα δισκάκια τους…
__Οχι ρε, don’t worry, εδώ έχει αρκετούς τρελούς…
__Εδώ ακούνε ακατάληπτες Σκανδιναβικές γλώσσες /στίχους ενώ ο ντράμμερ παίζει στα 240, θα κολλήσουν στους τρελούς που έφτιαξαν δική τους γλώσσα για τους στίχους των δίσκων τους;! 8O
__Πολύ ωραία και ξεχωριστή περίπτωση. Εχω ακούσει 3-4 δισκάκια (μερικά απ’ αυτά από βυνίλια και πολύ καλή πηγή /ηχεία -ΣΟΥΠΕΡ), αλλά δε τα έχω λιώσει! ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ τουλάχιστον…
__Ξέρεις, μερικά πιο avant-garde πράγματα, θέλουν όχι μόνο το χρόνο τους, αλλά και το σωστό timing για να τα ψάξεις… Οπως π.χ. με τον Sun-Ra που τώρα του δίνω δεύτερες ευκαιρίες! #-o :lol:
__Πάντως έχουν πολύ ξωμί οι γάλλοι, αξίζει με τα 1000 να τους ψάξει κάποιος, αρκεί να είναι λίγο εξασκημένος με prog rock, jazz και avant-garde ακούσματα.
BUMP (δεν βγάζει και “edit” στο προηγούμενο μήνυμα πλέον…!)
__Τελικά… είχα άδικο! Δεν έχει και τόσους τρελούς εδώ μέσα… ούτε τόσους Jazzεμένους…
:lol:
__Ή κάποιοι έχουν αρχίσει και αραιώνουν και λίιιγο έχει πέσει το επίπεδο των καθαρά μουσικών συζητήσεων μας… :roll: :-k ποιός ξέρει… :-k
καρα bump (πηγα και γω να ανοιξω thread και τελικα υπαρχει)
μμμμ… κανενας που να ακουει αυτην την μπαντα?
ας βαλω και γω με την σειρα μου ενα βιντεακι