MAGNUM The Road To Eternity Tour 2018 ΑΘΗΝΑ (30/11/208)

Τελειο νεο

2 Likes

Αχαστη συναυλια.Με γλιτωσαν απο εξοδα γιατι ετοιμαζομουν για εξω!

1 Like

επιτέλους …BOB CATLEY …πολύ παραγνωρισμένη φωνη …για μενα απο τους καλυτερους

2 Likes

Συμφωνω. Κ τι υμνος το Spirit

1 Like

πεσμένοι εδω και χρόνια live. Είχα την τύχη να δω και Magnum + σολο Catley αρκετά χρόνια πριν στο νησί και εδω μιλάμε για 50 % πτώση αλλά ο τύπος είχε τρελή φώνη. Μαζι με Queen, μεγάλες αγάπες απο τον πομπώδη, rock ήχο.

Nice. Κατα 99% μεσα κ εγω

1 Like

Άρα, την ατυχία είχες, όχι την τύχη.

Εγω παντως τον ειδα με Avantasia πριν κανα δυο χρονια και ηταν αψογος.Βεβαια δεν ειχε ολοκληρο το σοου στην πλατη του.

Παλι με Αβα, οσο πιο παλια show πας, που έιχα δει Σουηδία πριν 10 σχεδον χρόνια, εκει ήταν ακομα θεο-θεος, τώρα ημίθεος και βάλε. Διγενης Αντυπας μανίτσα.

1 Like

Εχει πουθενα κανονικα εισιτηρια ή ειναι παντου Α4 ?

“Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), αθηνόραμα.gr” λεει εδω στο ροκιν, οποτε δυσκολοι καιροι για ρομαντικους…

Πόρτες 20:00
Gypsy Rose 20:45
Magnum 22:00

Περιμενω μεγαλη μπαλα απο gypsy rose.
Ποσο καιρο εχω να δω καθαρο γκλαμ να θυμηθω τα παλια, εδω ποτε δεν ειχαμε κοινο.

Ρε τι ήταν αυτός ο Bob!!

1 Like

αν και ειμαι οπαδος του και πέρα των Magnum (Legends, Tower και το καταπληκτικοτερο ολων Spirit of Man), εχω την εντυπωση οτι η φωνη του φθίνει ολο και περισσοτερο και ειναι λογικο με τοσα χρονια πορείας στην πλατη.
Νιωθω τυχερος που τον ειδα/ακουσα εστω κι ετσι, μιας και ειναι στους 3 αγαπημενους μου τραγουδιστες μαζι με Halford και Paul Rodgers (τελευταιο, πλεον, συναυλιακο απωθημενο)

1 Like

Τον αδικουν τα βιντεακια που ειχα δει απο βαρκελωνη. Φωνητικα σε πολυ καλο επιπεδο και φανηκε ποσο μεγαλος φροντμαν ειναι. Κατι φορες σκεφτεσαι πως θα ηταν να εβλεπες καποιους στα ντουζενια τους αν ειναι τοσο επιβλητικοι και ενεργητικοι στα 70 τους.
Πραγματικα μεγαλο λαιβ χτες, χαρηκα πολυ που καταφερα να παω. Παιξανε 1,30 ωριτσα σε πολυ υψηλο επιπεδο, σετλιστ μια χαρα (θα ηθελα ενα soldier of the line βεβαια), φοβερη εκτελεση dont wake the lion.

Οι gypsy rose ωραιοι, δεν δινουν και πολλα λαιβ πλεον και αυτο φαινεται, χαρηκαν πολυ με την αποδοχη του κοσμου. Ειχαν και καποιους φαν.

Κοσμος γυρω στους 700(?), φαινοταν γεματο χωρις στριμωξιδι. Στο τελος ειπαν θα ξαναρθουν, μακαρι.

2 Likes

Αξιοπρεπεστατος ηταν ο μπομπ και μια χαρα συναυλια.Και μενα μου λειψε το soldier και το storytellers που απο τι ειδα σε περσινες συναυλιες τα επαιζαν και τα 2 αλλα δεν εχω παραπονο.Οπως ειπαν και τα 2 παιδια πιο πανω αυτα τα λαιβ πρεπει να δεις γιατι ειναι συγκροτηματα με μεγαλη ιστορια.την ιδια χαρα και συγκινηση ενιωσα που ειδα το σεπτεμβρη στο ηρωδειο τους B.J.H.

1 Like