Maiden England European Tour - 2013

Ειναι πιθανο να ερθουν σε φεστιβαλ ή αλλιως μονοι τους τελη Ιουλιου ειναι πολυ πιθανη ημερομηνια. 1 και 2 Ιουνιου δεν εχουν καποια συναυλια, λετε να ερθουν τοτε στο Rock Of Gods με Slayer ή την επομενη?

Άλλο κοινό οι maiden, άλλο ο Waters, και τους Maiden τους έχουν δει επίσης όλοι. Και ναι, ωραίο σετλιστ, αλλά και εκεί τα έχουμε ακούσει όλα σχεδόν στις τελευταίες τους συναυλίες, πλην 2-3.

Και από οσους ακούνε κ τα δύο, όπως εγώ, νομίζω ότι οι περισσότεροι θα πήγαιναν maiden κ όχι waters

ΡΕ 7son γαμω αντεεεεε!!!

Ποσο ψυχοβγαλτικο ειναι καθε μερα που ξυπνας να μπαινεις στο site των Maiden ανυπομονωντας να δεις ανακοινωση για Ελλαδα και ακομα να μην εχουν ανακοινωσει κατι… Βασανιστικο θα ελεγα.

το να μπαίνεις στο ρόκινγκ και κάθε μέρα να έχει καινούριο ποστ στο θρεντ MAIDEN ENGLAND που να μη λέει ότι έρχονται πάλι είναι τελείως χαλαρωτικό =Ρ

+1926!!!

Δεν χρειάζεται να μπαίνεις. Αν γίνει θα φτιαχτεί ξεχωριστό thread σε dt :slight_smile:

400 χιλιάρικα παίρνουν οι maiden? Πάντα είχα απορία για τι ποσά μιλάμε σε αυτά τα επίπεδα…

Παίρνει και ο Gers από μερίδιο από αυτά? [-X κακίες :lol:

Ανακοινωσαν Τουρκια για 26 Ιουλιου…

Και εδω ακριβως η αγωνια για μενα παίρνει τέλος. Ακόμα κ να ανακοινωσουν Αθήνα θα προτιμήσω Κωνσταντινούπολη. 8)8)8) κλείσαμε δωμάτια, τη Δευτέρα εισιτήρια κ…φύγαμε

Ποιος εχει παει Κωνσταντινουπολη να μου πει λιγο τι παιζει με τιμες, αεροπορικα κτλ? Αυτη τη στιγμη βρισκω αεροπορικο με 167.24, δεν τα λες λιγα για πτηση 1 ωρα και κατι… Επισης λογικα δεν θα υπαρχουν εισιτηρια front, αλλιως θα μου ειχαν στειλει κωδικο προπωλησης απο το fan club.

Το 2011 το εισητηριο της συναυλιας ηταν ακριβο απο οτι ξερω δεν πηγα για αυτον τον λογο και αν ειμαι sonisphere δεν θα λαβεις κωδικο

Ναι στα φεστιβαλ δεν εχουν front pitch εισιτηρια, αλλα δεν ξερουμε ακομα αν θα ειναι φεστιβαλ. Οταν λες ακριβο το εισιτηριο τι ποσο εννοεις?

Αν θυμαμαι καλα ειχε γυρω στα 120?.Σε σχεση με αλλες χωρες ηταν πολυ ακριβο το εισητηριο

http://www.biletix.com/etkinlik/PPVC8/ISTANBUL/en

135? το FOS! Ε ρε Didi, που σας χρειάζεται εκει στην Τουρκια! :stuck_out_tongue:

μια χαρά είναι το αεροπορικό, πριν λίγα χρόνια ήταν αδύνατο να βρεις κάτω από 260ευρώ.
Η Κωνσταντινούπολη είναι απλά ΟΚ σε τιμές, προφανώς πιο φτηνά από Ελλάδα αλλά μη φανταστείς τρελές διαφορές (που και πάλι βέβαια πριν χρόνια ότι χάναμε στα αεροπορικά το κερδίζαμε στις υπόλοιπες τιμές). Σαν πόλη αξίζει έτσι κι αλλιώς με αμέτρητα αξιοθέατα, σούπερ φαγητό και πολλές επιλογές για το βραδυ (λογικά θα μείνεις κοντά στην Taxim όπου είναι και τα περισσότερα hotels). Άλλοι προτιμούν να μείνουν Sultanahmet (πιο κοντά στα βασικά αξιοθέατα αλλά νέκρα το βράδυ, βέβαια απλά περπατάς και περνάς τη γέφυρα του Γαλατά και είσαι στην Ιστικλάλ σε 10’, ο πεζοδρομος ιστικλάλ καταλήγει στην Ταξίμ).

Από το αεροδρόμιο υπάρχει απευθείας λεωφορείο για Taxim (γύρω στο 5ευρω μέχρι πέρσι)

Οπως ειπα κ πριν, ξεχαστε την φτηνια στην Πολη. Τα ιδια κ χειροτερα με Ελλαδα ειναι πια. Τελευταια φθηνη χρονιά ηταν το 2010. 80 ευρω εισιτηριο 3μερου!!!(Big Four, Rammstein, Accept-Manowar) Απο κει και περα παιρνουν κεφαλια.

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Εκδρομή για τους Μαιντεν 26 Ιουλίου στην Κωνσ/πολη απο Ξάνθη με δρομολόγιο Κομοτηνή -Αλεξ/πολη με τιμή 125 ευρώ.(μεταβίβαση και εισιτήριο αρένας.)
Πολλή πιθανών και εκδρόμη με αναχώρηση απο Θεσ/νικη.Σύντομα θα ανακοινώσουμε λεπτομέριες.

εμαιλ adnan.tefikoglu@gmail.com
mob 6942638196