Αρρωστεια :lol:
και εκεί μαζί με motorhead
Maiden will headline the SEEROCK Festival at Schwarzlsee/Graz, Austria on Friday June 21.
Hallo,.
You’ve bought tickets to Iron Maiden.
To confirm your order, please, tell us:
- the last 4 numbers of the card, from you’ve payed
- name of the owner of the card, from what you’ve payed
- who will receive the tickets in Moscow ?
[B][SIZE=“4”][SIZE=“7”]ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ… [/SIZE][/SIZE][/B]ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΣΧΑ, ΕΚΛΕΙΣΑ ΧΤΕΣ…
[B][SIZE=“5”][SIZE=“7”]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE][/SIZE][/B]:vibrate::vibrate:
με τα ρωσιδάκια πουστάκο ε???
η άλλη τα ξέρει???
Θα ειναι μαζι στο καγκελο…
για σας είναι η ζωή:!:
Θα ερθεις μαζι να δεις την μεγαλυτερη μπαντα του συμπαντος στην Mother Russia?
παίξανε ρωσία ρε,τώρα πάνε σκανδιναβία!
Ασχετο…62 ευρώ το φθηνότερο εισητηριο?? Και στου διαόλου το κέρατο??? Α, ρε DiDi που τους χρεάζεται εκει πάνω :lol:
Αντε να δουμε ποτε θα ανακοινωθει η Ελλαδα :–
:papas::papas::papas::papas::papas::papas::papas::papas:
Τον Ιούνιο τον έχουν ψιλοκλεισμένο πάντως, οπότε αν έρθουν λογικά θα είναι Ιούλιο. Αντε να δούμε! (Ελπίζω πάντως να είναι κοντά στις 31 μαζί με Waters)
30 Μαη-4 Ιουνη πιστευω
Ξερει κανεις τιποτα για ημερομηνια?
29 Ιουλίου Πράγα
31 Ιουλίου Ζάγκρεμπ
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα Βαλκάνια.
Σφίγγουν και οι κώλοι γενικότερα.
Ας ειναι Σοφια, ας ειναι Κωνσταντινουπολη…το κερατο μου
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αντε ρε γαμωτ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ!!!
να ειναι 2-3 μερες πριν η μετα το waters μην ανεβοκατεβαινω καλοκαιριατικα…:roll:
Δυσκολέυει για maiden,4 κατοστάρικά είναι η ταρίφα .θα δούμε…
400.000 η 4 εκατομ.για ολη την παραγωγη;.μαλακια της didi.κανωνικα επρεπε να εφερναν μειντεν αντι για γουοτερς.νομιζω βιαστηκαν.γουοτερς επαιξε 3 ημερες σχεδον σολντ αουτ τοτε,τον ειδαν ολοι σχεδον.και τωρα τον ξαναφερνουν με το ιδιο σκηνικο παλι.απλα θα εχει πιο μεγαλο σοου και παραγωγη στο οακα.και δε νομιζω οσοι πηγαν πριν 2 χρονια,να ξαναπανε.αυτη ειναι η γνωμη μου.και μιλαμε τωρα για μειντεν.που ενταξη ερχοντε συνεχεια.αλλα τετοιο σετ δε προκειτε να ξαναδουμε.ας τους φερει αλλη εταιρια.σε κανα καραισκακη πχ.