Maiden England European Tour - 2013

ειστε off topic σταματηστε το

που συγκεκριμενα;

Στο τρολάρισμα.

Απλα κι εγω θεωρω πως η κουβεντα περι αλμπουμ περισσοτερο ταιριαζει στο θρεντ των maiden στο artists.

δεν νομιζω.

όχι, μιλάμε για την μόνη περιοδεία των maiden που αξιζει. παίζουν πραγματική μουσικη και όχι τα 11λεπτα intro, couplet, solo, couplet, solo, refrain, interlude, solo, couplet, outro

Το Brave New World και το A Matter of Life and Death είναι πραγματικά πολύ καλά άλμπουμ , πολύ ανώτερα από No Prayer, Fear, X-Factor και Virtual. Το Dance ήταν καλούτσικο με πολλά fillers. Το Final είναι εντλώς άνισο και σίγουρα χειρότερο από την εποχή του Brave New World και μετά

Κάθε σύγκριση με την προ 88 εποχή πρέπει να θεωρείται ηλίθια. Εκείνες οι εποχές ήταν μοναδικές.

[B]Προς τιμήν[/B] τους οι Maiden πάντα τιμούν και προωθούν τις νέες κυκλοφορίες τους στις περιοδείες παίζοντας τραγούδια από το εκάστοτε νέο άλμπουμ. Και επίσης, [U][B]πάλι προς τιμήν τους[/B][/U], εμβόλιμα περιοδεύουν με σκηνικά και setlist από το παρελθόν, όπως στα Somewhere Back in Tour και Maiden England.

Αναφορικά με τα best of και τα DVDs που γράφτηκε από κάποιον νωρίτερα, όντως συμφωνώ και όντως έχει καταντήσει ολίγον κοροίδεία το θέμα. Αλλά μη ξεχνάμε ότι οι Maiden εκτός από γκρούπ είναι και οργανισμός. Το θεωρώ αναγκαίο κακό.

Αναφορικά με την Maiden England Tour την περιμένω πώς και πώς, αλλά δεν βλέπω φως στον ορίζοντα

Χαρηκα που υπαρχει κόσμος που δεν αντεχει την κοροιδια αυτη. Πολυεθνικη εχουν γινει. Ας το διαλυσουν επιτελους.

χεχεχε. Εντάξει, όχι και να το διαλύσουν. Κάτσε πρώτα να βγεί και το DVD του Maiden In England Tour και μετά βλέπουμε χεχεχεχε

Βέβαια το 15άρι το πιάσανε οπότε… :-k

Μόνο maiden ρε… 80 χρονών o Μπρους θα τραγουδάει το φιρ οφ δε νταρκ, και οποίος δε γουστερνει να τους διαγράψει…

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ:

hidden φάτσα κετς

Έτσι πρέπει…:wink::slight_smile:

ειμαι φαν τους και θα είμαι εκει όταν μας έρθουν πάλι, αλλά πίστεψε με ΟΛΑ γίνονται για τα λεφτά μην πιστεύεις τίποτε άλλο… :wink:

Και λοιπόν??? Και οι Wasp π.χ το κάνουν για τα λεφτά αλλα σύγκρινε τη επαγγελματική συμπεριφορά του ενός με τον αλλο.Εσένα σε ικανοποιούν οταν ερχονται για live? Αν έρθει η περιοδεια απο δω δεν θα είναι full stage,με τραγουδια που γουσταρεις,με καθυστερηση οχι πανω των 15 λεπτων κλπ κλπ…? Γιατι λοιπον να μην πληρωθουν για αυτο που προσφερουν? Το πόσο θα πληρωθουν ή μαλλον το ποσο θα πληρωσουμε εμείς για να τους δουμε είναι άλλο κεφαλαιο και μάλλον αυτό θα πρεπε να μας καίει μπας και αλλάξουν καποια πραγμτα στο μελλον.

Και γιατί κάνεις quote το post μου? Δεν είναι κακό πράμα το χρήμα. Όλοι για τα λεφτά κάνουμε ότι κάνουμε.

Maiden will return to Russia in 2013 with a show at Arena (Ice Palace), Saint-Petersburg on 16th July and a show at Moscow?s Olimpyski Stadium on 18th July. Tickets go onsale 7th December at 09:00 (CET) .

και πορτογαλία

Maiden will play at Lisbon?s Atlantic Pavilion on May 29th. Tickets go onsale 8th December at 10am (GMT)

δεν θα μπω στη λογική των συγκρίσεων, όμως το όνειδος των wasp είναι όντως καραμπινάτο παράδειγμα.
οι Miaden είναι μεγάλη αγάπη κ θα πιστεύω ότι θα ερθουν το 2013 Ελλαδα. όμως θα έρθουν όχι γιατι μας “αγαπάνε” ή γιατί το “ελληνικό κοινό είναι το καλύτερο”, αλλά για τα φράγκα. Αν μας αγαπάνε ας τροποποιήσουν το setlist ειδικά για εμάς…

Σε κάθε περίπτωση με λογικές τιμές θα είμαι εκεί…!!

ενω υπαρχουν αγγλικες μπαντες που ερχονται μονο και μονο για το κοινο ετσι;

Ποιος γεννηθηκε χθες;;