Να ακυρωθει το γαμω-Download και να κανουν ενα UK tour της προκοπης, αισταδιαλα.
+1 στον από πάνω!
Maiden To Headline Graspop 2013!
Iron Maiden are the first headliners to be announced for Belgium?s legendary Graspop Metal Meet. The Festival takes place June 28-30. Maiden will be headlining on Sunday June 30th so will be closing the Festival for 2013.
Πολωνία
Maiden will play Lodz Atlas Arena on July 3rd and Ergo Arena Gdansk on July 4th . The last time they played these Polish cities was during the 1986 Somewhere In Time Tour.
ΕΛΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ!!! :D:D:D:D:D
Αυτό θα ήθελα να το σχολιάσω, τι να το σχολιάσω δηλαδή, ολόκληρη έκθεση γράφω γι’ αυτό. Δε θέλω όμως να βγω οφ τόπικ. Απλά μου τη σπάει μέχρι αηδίας όταν ο “ελληνάρας” κοκορεύεται που μπορεί να τα “σπάει” χωρίς τύψεις, να γλεντοκοπάει (αν αυτό θεωρείται “γλεντοκόπημα”), και γενικώς να κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό και να νιώθει γαμάτος…η νοοτροπία του “ελληνάρα” ! Αι στα διάλα, έχω πιαστεί πολλές φορές γι΄αυτό το θέμα. Ανοίξτε κανα τόπικ παιδιά, να βγάλουμε την χολή μας! :p:p
λες να ερθουν ελλαδα φετος;;;;;;
και εγώ μαζί σου. η ποιότητα ζωής που έχουν έξω είναι απλά απίστευτη. Είμαι τις τελευταίες 15-20 μέρες Λονδίνο και ακόμα δεν έχω ακούσει κόρνα αυτοκινήτου!!!
ειστε off topic σταματηστε το
ελα τωρα, οι Maiden ελλαδα… 8)
Μας γυροφέρνουν, το νιώθω…
μας αποφευγουν τα τελευταια χρονια αποτι ξερω
μπορούν βέβαια απλά να το ανακοινώσουν να ησυχάσουμε (και να μαζέψουμε και κάνα ψιλό (γιατί το κόβω το 50? ευκολάκι)
Και θα βγει τον Μαρτιο η ανακοινωση οτι θα έρθουν και θα χάσω τα φθηνα αεροπορικα εισητηρια για Μιλάνο! Το νίωθω!
Ε λογικά!!!
Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω… :-k
ειναι γλυκα τα φραγκα… αφου πλέον κυρίως οικονομάνε από συναυλίες, παρά από τις μετριότητες που κυκλοφορούν τελευταία…
η αληθεια ειναι οτι καλο δισκο απο μαιντεν εχουμε να ακουσουμε παρα πολλα χρονια πανω απο 20. εμπνευση μηδεν. ολη την ωρα ντιβιντι και μπεστ οφ. η κοροιδια τους εχει φτασει στα ορια
δυστυχως ειναι σε δημιουργικο λήθαργο… τελευταίο αξιοπρεπες αλμπουμ το brave new world…
παντως για να μην είμαι υποκριτής αν έλθουν θα τους τιμήσω… μεγάλη αγάπη…
δεν νομιζω το brave new world να συγκαταλεγεται στα διαμαντια των maiden. Μεχρι το ΄88 πιστευω. Απο εκει και μετα ειναι απλα αναμασηματα. δουλευουν τα εκατομμυρια των οπαδων με amolad και ff.
και δεν παίζουν και το alexander the great, τα αρχίδια