Πιο λιγα ! Φετος που πηγα, ηταν 40 ευρω τα μεταφορικα απο Θεσσαλονικη!
Μπα τσέκαρα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες… Κάπου στο 100άρι βγαίνει…
Είναι βλέπεις καλοκαίρι=υψηλή περίοδος.
Θα τους δουμε εδω τοτε! Επιβαλλεται να ερθουν
Μιλανο τελικα λοιπον στην Ιταλια. Δεν με ψηνει λογω αποστασης απο τη Ρωμη, οποτε θα περιμενω τις επομενες ανακοινωσεις και ευχομαι να ανακοινωσουν την Ρωσια συντομα.
Φυγαμε και για Μιλανο
Εκλεισες αεροπορικα εισιτηρια? Ποσο?
κατσε ρε μαν ακομα δεν βγηκαν τα μπιλιετα για το λαιβ…
Την παρασκευη θα κλεισω τα τικετς και μετα plane.
Για γερμανια ακομα δεν εχω κλεισει τα αεροπορικα μονο του λαιβ.
βρηκα με 130 πηγαινε ελα σαββατο κυριακη.
και 80 σαββατο τεταρτη.
Αλλα ρε γμτ ειναι ιταλια οποτε μαλλον το παω για 4μερο, το προβλημα ειναι μην κλεισουν καμια ελλαδα την μεθεπομενη του λαιβ.
αναμονη
αντε να δούμε και για αθήνα…
Σιγουρα θα ερθουν Ελλαδα, σε ολες τις περιοδειες ειμαστε μεσα εδω και χρονια. Δεν ειχαν ερθει μονο στην περιοδεια “Give Me Ed Til I’m Dead Tour” και στην περιοδεια του Dance Of Death που αρχισε στα καπακια μετα απο αυτη.
αν και βύζαινα από την μάνα μου τότες, νομίζω ήταν να έρθουν αλλά τσακίστηκε κάπου ο Gers …
Όχι αυτό που λες ήταν πιο παλιά, δε θυμάμαι σε ποια περιοδεία, που ήταν να έρθουν στο ροκγουειβ και δεν ήρθαν γι’αυτό το λόγο, και παιξαν χεντλαινερς οι θηατερ!!!
Το 2000 στο Rockwave για την Brave New World Tour.Ήρθανε μονοι τους μετά τον Οκτωβριο στον Αγ. Κοσμά.
Ακριβως, με προλαβες…
Θα προτιμησω μονους τους παντως, εκτος βεβαια κι αν εχει τοσο καλες μπαντες (για μενα) το Rockwave και ειναι ωραιο πακετο… αλλα δεν το κοβω.
Το 2000 ήρθαν στο Ροκγουεηβ αλαλ το ακυρωσαν εξαιτιας τραυματισμού του Gers!
Εκλεισε κανεις για εξω?
καλα τοτε με τους theater ηταν το επος του αιωνα.μετα το τελος του σετ τους,και ενω ολοι παμε να φυγουμε,ξεκινανε να παιζουν το trooper.ε λεω λιγο την εισαγωγη θα παιξουν.ε και συνεχιζουν και το παιζουν ολο.μετα το χαος.για ποτε τραξαμε προς τα μπροστα,ολοι γιναν ενα,χαμος,καπνογονα.γαμω τα σκηνηκα.και με τον Myung να παιζει το δευτερο σολο.χαχα.αυτα ειναι.εποχες.
The Maiden England 2013 Tour continues into Switzerland on Saturday June 22 with a show at the Hallenstadion, Zurich.
Εχει παει κανεις Ζυριχη? Τι λεει γενικα?
Θεωρείται η πιο βαρετή πόλη του κόσμου, αλλά είναι πανέμορφη. Απλά όταν καταλάβεις την ποιότητα ζωής που έχουν οι άνθρωποι εκεί, θα μουτζώνεσαι που ζεις στην Ελλάδα.