Maiden England European Tour - 2013

Καλά (αν δεν έχουμε χρωκοπήσει μέχρι τότε) απλά ΔΕΝ παίζει να μην έρθουν … :D:D

και φυσικά διάφορα εκτοξευόμενα όπως:

μπύρες, γρασίδια (σε μπουκάλι), αντηλιακά, μουστάρδες, hot dog, [U]κάτουρα[/U], πάντς, διάφορα φαγητά, κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

Sold out η Φρανκφούρτη, προστέθηκε και δεύτερη συναυλία στις 12 Ιουνίου.
Επίσης δεύτερη συναυλία και στη Σουηδία (Μαλμο) στις 10 Ιουλίου και Άμστερνταμ 25 Ιουνίου.
Από αύριο μόνο ρύζι.

αντε να ανακοινωθει Ελλαδα να τρελαθουμε!!

Πολύ σιγουριά έχουμε για Ελλάδα κ ανησυχώ… :-k

εμ.τα ελεγα εγω πριν καν ανακοινωθουν τα live.οτι ολα θα ειναι sold out.φαντασου να μην γινει τελικα στο terra vibe.και να το βαλουν σε κανα κλειστο χωρο…οποιος προλαβει τον κυριο ειδε.αλλα κατα 80% μαλακασα θα παιξουν

το ξαναγράφω χωρίς να ξέρω κάτι: οι Maiden έχουν στανταρτ 20.000 κόσμο ακόμα και μέσα στην κρισάρα που περνάμε.

αν δε η didi κάνει καμμιά τρίπλα με τιμές όπως με depeche τότε θα δείτε τι θα γίνει…

μακάρι να έρθουν… αν έρθουν είμαι μέσα για πλάκα!!!

20000 παντως τελευταια φορα ΔΕΝ ειχαν…Αλλα επειδη θα παιξουν αυτο το setlist πολυ πιθανο ειναι να φτασουν σε αυτο το νουμερο

Ξέρει κανεις ποσα εισητηρια ειχαν πουληθει το 2011 στο Sonisphere?

οι maiden ειναι η καλυτερη μπαντα

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

NIKO ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ Κ

Εγώ πάντως εύχομαι να γίνει σε κλειστό!!!

Φήμες, φήμες, φήμες.

31 Μαΐου Sonisphere Ισπανίας (Μαδρίτη)
8 Ιουνίου Sonisphere Ιταλίας (Μιλάνο)
9 Ιουνίου Sonisphere Γαλλίας (Αμνεβιλ)

8 Ιουνίου ειναι στην Ιταλια! Μισο τσιγάρο δρόμος ειμαστε απο την Ιταλια! Μακάρι να μας έρθουν!

Σιγουρα στο Μιλανο θα ειναι στην Ιταλια ή στην Imola που ηταν το προηγουμενο Sonisphere? Βγαλτε ανακοινωση για Ρωσια ρε πουστη να κλεισω κατευθειαν να μου βγουν φθηνα τα αεροπορικα…

Απο το Fb των Maiden

Iron Maiden are confirmed to headline Sonisphere Italy which takes place in Milan at Fiera Milano Live Rho on Saturday 8 June, and Sonisphere France which takes place at Snowhall Park, Amneville, North Eastern France on Saturday 8 and Sunday 9 June.

Tickets go onsale Friday Nov 16 at 9am (GMT).

For ticket availability and other information visit sonispherefestivals.com

Τι θα γινει με μας… :?

Κάτσε ρε ψηλέ; Πότε ανακοίνωσε η ντιντι τόσο νωρίς συναυλία; :stuck_out_tongue:

Εχεις ενα δικιο. Πιο πιθανο ειναι να δουμε καμια ανακοινωση “Oι Iron Maiden αυριο στην Μαλακασα”. Αιντε να δουμε… :stuck_out_tongue:

Πάντως το Μιλάνο δεν είναι κακή επιλογή.

Θες κανά 100άρι για αεροπλάνα με Ryanair (από Θεσσαλονίκη). Είναι η φθηνότερη λύση μέχρι στιγμής.

Το καλό που τους θέλω να τους φέρουν Ελλάδα…