Maiden England European Tour - 2013

ξερεις καποιος αν αξιζει με την συγκεκριμενη εταιρεια;εχει κανεις εμπειρια;γιατι πιο πανω καποιοι ελεγαν οτι δεν ηταν ευχαριστημενοι με καποια αλλη.

α δηλαδη παμε βλεπουμε γυρναμε;αλλα να δουμε και το προγραμμα.μη χασουμε το μισο λαιβ.τι ωρες θα φτασουμε και τα σχετικα.

ειδα το προγραμμα στο σαιτ.φευγουν απο καμαρα στη σαλονικη στης 26-7.και ωρα 8 πρωι.9-10 ωρες ταξιδι με πουλμαν.και μετα το λαιβ γυρνανε παλι πισω.στο ιδιο μερος.αρα αυτοι που ειναι απο αθηνα θα πρεπει να ειναι απο την προηγουμενη μερα σαλονικα.

εχεις ξαναπαει με αυτην η μπα;ειναι κομπλε;η θα χασουμε τιποτα το μισο λαιβ;

οχι.ε αυτο λεω και γω.αμα φευγουν 8 το πρωι.πες 10 ωρες.ταξιδι παει 6 και να φτασεις.τι ωρες λεει ξεκιναει το λαιβ δε ξερω.ποτε βγαινουν οι μπαντες.λογικα δε θα εχει και καθυστερηση να παρκαρει το πουλμαν,ελεγχος,ουρα μεχρι να μπει κτλπ.αλλα το σταδιο ειναι μεγαλο και εχει πολλες θυρες.οποτε κομπλε

ελπιζω να ανακοινωσουν για εδω να μην τρεχουμε.τι να πω μακαρι αλλιως…

Το καφε Μπολιβαρ διαργωνονει εκδρομη απο Θεσ/νικη

Ανακοινωση και για το Μεξικο

Τι σχεση εχει μια ανακοινωση για το Μεξικο , με το Ευρωπαικο τους tour; :-k

Ωραια, για μπολιβαρ με κοβω

Εννοω οτι εχουν ανακοινωσει για Λατινικη Αμερικη και Μεξικο και δεν εχουν πει ακομα τιποτα για την Ελλαδα

Το θεμα με τους Maiden μου θυμιζει στο περιπου το περσινο με τους GNR. Ηταν να ερθουν , ζητησαν χ ποσο , δεν το πηραν και πολυ απλα δεν ηρθαν. Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο…
Εαν στους Maiden δωσουν αυτο που θελουν , θα ερθουν εαν οχι , δεν πειραζει οποιος θελει να τους δει (οχι εγω ) παρα παρα πολυ, παει Μιλανο, Τουρκια, κτλ κτλ

Ακριβως το ιδιο ειναι και το σκεπτικο μου η γνωμη μου ειναι οτι δεν θα ερθουν λογο κρισης (μακαρι βεβαια να βγω ψευτης) οι maiden εχουν ενα στανταρ κασε και δεν τους νοιαζει για την κριση το θεμα ειναι αν η didi η οποιοσδηποτε αλλος ρισκαρει να τους κλεισει με το ενδεχομενο να μην πουλησει τον αριθμο των εισητηριων για να μην μπει μεσα λογο οτι πολλοι θα θελουν να τους δουν αλλα και πολλοι ειναι ανεργοι οποτε οποιος θελει να τους δει καλυτερα ειναι να παει εξω :slight_smile:

τα εχουμε πει επανειλλημενα, ΟΛΑ σήμερα (δυστυχώς) συνδεόνται με το χρήμα. τα οπαδιλίκια τα πουλάνε όλες οι μπάντες, όμως αν δεν τους πληρώσεις αυτά που θέλουν δεν θα έρθουν.

δεν μπορω να ξέρω το κασε των maiden, αλλα δυσκολευομαι να πιστέψω ότι παρα την οικονομική κρίση δεν θα μαζέψουν 10-15 χιλιάδες κόσμο…

anyway, εν αναμονη…

Και πολύ απλά, αν δεν τα δώσει η όποια εταιρεία, καλά θα κάνει…

Όλοι να βγάλουν θέλουν. Και είναι η πρώτη φορά που υπερασπίζομαι διοργανωτές…

Με Maiden England Tour ακόμα και 15000 λίγος κοσμος νομιζω θεωρήται όταν οπουδήποτε εξω μαζέυουν 30000 για την πλάκα τους! :frowning:

Δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτη την περιοδεια και με αυτο το setlist να μπουν μεσα οι διοργανωτες, αν βαλουν και ενα καλο support ειδικα δεν υπαρχει καμμια περιπτωση.

Αυτο πιστευω κι εγω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μπουν μεσα. Συνεπως δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως κωλυονται οι διοργανωτες και δεν αποφασιζουν να τους φερουν. Ακομα και 10.000 κοσμος minimum να παει στη συναυλια βγαζουν καθαρο κερδος 200.000 ευρω. Αν ισχυει δηλαδη αυτο που ειχε γραψει ενα παλικαρι οτι το κασε των Maiden ειναι 400.000 ευρω, με 60 ευρω εισιτηριο (60*10.000) βγαινουν μικτα εσοδα 600.000 ευρω. Οποτε μιλαμε για 200.000 ευρω πανε στην τσεπη τους.

εσείς που λέτε για άνετα 10χίλιαρο κόσμου ξέρετε πόσοι ήταν στο τέρα βάιμπ την τελευταία φορά που ήρθαν οι maiden?

Τοτε λες που ειχαμε βαρεθει την ζωη μας;:wink:

http://www.rocking.gr/live/Sonisphere_Festival_Iron_Maiden_Slipknot_Mastodon_Rotting_Christ_Gojira_ka_@_TerraVibe_Park_170611/10087/

Τοτε ειχε 10000 + - αλλα ηταν και φεστιβαλ…
Τωρα ΕΑΝ ερθουν καπου εκει πιστευω να πανε.
Σκεφτειτε απλα οτι ενας μεσος οπαδος ηλικιας 30+ τους εχει δει πανω απο 5 φορες και πραγματικα εαν δεν ηταν το Maiden England δεν θα υπηρχε η καψα για να ερθουν