γιατι αν το management τους ζητα 700.000 δεν νομίζω να βρεθεί διοργανωτής να δώσει φέτος τόσα…
Αυτά τα ποσά έχουν κάποια βάση ή είναι υποθετικά;
Γιατι δεν θα τα βγαλει?
Ίσως να είναι κ άλλα στη μέση. Για παράδειγμα να ακούει Ελλάδα το management και να ζητάει τα λεφτά μπροστά, ή να θέλει τπτ εγγυήσεις που να μη θέλει κανένας διοργανωτής να δώσει…
Ο dickinson πριν κανενα χρονο ειχε πει πως λογο οικονομικης καταστασης που βιωνει το μεγαλυτερο μερος του κοσμου οι μπαντες πρεπει να ριξουν το κασε τους - κατι το οποιο οι maiden θα το κανουν.Απο κει και μετα οι maiden στο Rio πηραν 250χιλ ευρω το 2001…Ειμαι σιγουρος επισης οτι οι sabbath το 2005 για την συναυλια της Αθηνας πηραν 200χιλ…Λογικα τοτε το κασε μιας συναυλιας(για Maiden παντα)στην Ελλαδα πρεπει να ειναι κοντα στα 100-130 χιλ ευρω(το rio ηταν πριν 12 χρονια και οι sabbath ηρθαν πρωτη φορα στην Ελλαδα οποτε μπορει γιαυτο τον λογο να ειχαν τσιμπημενη τιμη)Τεσπα ολα αυτα λογιστικα ειναι:p
Εαν οι Maiden εχουν 100000 τους φερνω εγω να παιξουν 3 μερες στο Κατρακειο που ειναι και διπλα στο σπιτι μου…
οταν ζήτησαν 700.000 είναι σαν να μας είπαν ότι δεν θέλουν να έρθουν φέτος… πέρα από αυτό, με όλα τα άλλα έξοδα της συναυλίας (εφορία, κρατήσεις, κλπ) , με την ανυπαρξία sponsor, η συναυλία δεν βγαίνει…ή δεν θα αφήσει το κέρδος που όλα αυτά τα χρόνια έχουν συνηθίσει να βγάζουν οι διοργανωτές
Απο που προκυπτει αυτο το ποσο?
Εκπληκτική συναυλία στο Παρίσι, όπως αναμένονταν.
Μόλις 3η φορά που τους βλέπω και από απόδοση μάλλον η καλύτερη.
Δεύτερη φορά σε κλειστό μπασκετ γήπεδο, και 2η φορά που πέφτω σε γενέθλια (τώρα του Νicko, την 1η φορά του Steve το 2007). Περίπου 15-18.000 κόσμος, κεφάτος αλλά όχι σαν το ελληνικό κοινό.
Οι [B]VoodooSix[/B] που άνοιξαν παίζουν ένα μεταλλικό ροκ προς το heavy metal. Δεν ξέρω τι σχέση και τι βύσμα έχουν με τους Iron Maiden αλλά χωρίς να ναι κάτι ιδιαίτερο δεν εκτέθηκαν και κέρδισαν 2-3 φορές ένα ειλικρινές χειροκρότημα.
Ε, στις 20.45 άρχισε η συναυλία. Βίντεο που σπάνε οι πάγοι, εισαγωγή Moonchild, χαμός χοροπηδητά κλπ. Στα καπάκια Can I Play With Madness και Prisoner με το βίντεο εισαγωγής φυσικά.
Γενικά ίδιο σετλιστ εννοείται, στο μόνο που βαρέθηκα ήταν στο Fear of the Dark. Πέρα ότι είναι εκτός κλίματος στην 3η φορά δεν ένιωσα την καύλα του κοινού. Και το Afraid εκτός είναι αλλά είναι κομματάρα έτσι και αλλιώς.
Στο Seventh Son ήταν με διαφορά η καλύτερη στιγμή και είναι από τις τοπ 3 καλύτερες συναυλιακές στιγμές που έχω ζήσει.
Γενικά κοντά στο δίωρο και δεν τους το είχα, καθαρή ώρα συναυλίας λίγο πάνω από μια ώρα και 45 λεπτά.
Από απόδοση, Steve & Nicko πάντα κεφάτοι, ο Janick σε καθαρά δευτερεύοντα ρόλο να κάνει τα δικά του, Murray & Smith είχαν τρομακτική απόδοση (τα είδαμε όλα στο 7th son πως αλλάζουν τα σόλο) και ο μεγαλύτερος frontman όλων των εποχών παρά τα 55 χρόνια του και τις τόσες ασχολίες του παραμένει προκλητικά ο καλύτερος. Τι και αν μιλούσε ΜΟΝΟ στα γαλλικά, τι και αν φορούσε ένα περίεργο σακάκι…
Εν ολίγοις, εμπειρία ζωής και αν υπήρχαν κάποιες αλλαγές στο σετλιστ θα ξόδευα όλα μου τα λεφτά να τους ξαναδώ έξω σ’αυτήν την περιοδεία.
Up the Irons, φιλιά αγκαλιές και άλλα γκεηλίκια στον eNick.
3 φωτογραφίες χωρίς resize, συμπαθάτε με.
[SPOILER]
[/SPOILER]
δυστυχως μου μεταφερθηκε οτι τοσα ζητησαν. και αν τα ζητησαν μπροστα, τοτε οπως ξαναγραφω μας ειπαν ευγενικα οτιη χωρα μας ειναι black listed λογω οικονομικης κρισης και οτι δεν ρισκαρουν να ερθουν…
δυστυχως ΟΛΑ αναγονται σε business εκτος απο την αγαπη των οπαδων…
[I]Αυτό[/I] εννοείς ε;
Δυστυχώς είχε ανεπίτρεπτα κακό ήχο σε όλη τη συναυλία και δεν την χαρήκαμε όπως της άρμοζε, τραγική η έλλειψη γκαρνταρόμπας σε στάδιο 20 χιλιάδων και μεγάλη ήττα το επικό event t-shirt που εξαντλήθηκε πριν το προλάβουμε. Επίσης απαγόρευση πώλησης αλκοόλ κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ποιος το είδε αυτό το όνειρο;
Για το σετλιστ, την απόδοση και το καινούριο μαλλί του Μάρει δεν υπάρχουν λόγια.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο…ξέρει κανείς αν ισχύει ότι άλλαξαν τον τεχνικό ήχου που είχαν (Doug Hall) και για αυτό υπάρχει ένα θέμα με τον ήχο στα live?
OTI NANAI ΔΗΛΑΔΗ… καποιος ειπε… Στο Bilbao ποσα πηραν δηλαδη?
το line up του festival δειχνει οτι ουτε καν προσφορα εκαναν.
Άντε γαμημένο…
τουλάχιστον όσοι τους δείτε έξω γράψτε τπτ να ζηλέψουμε κ εμείς εδώ… (που για φέτος έχουμε τη lana και τη (fuck)lana )
όντως τραγικό το μαλί του dave:lol:
Παιζει σχετικη φωτο απο το μαλλι του Dave;;;
τσέκαρε κάποιο πρόσφατο video στο youtube
Θενκς ρε.
Εκεί περίπου ειναι τα ποσά που ζητάνε.
Οι metallica ειναι στο ένα εκατομμύριο δολάρια το κασέ τους κ λιγο πιο κάτω οι maiden.
Το Bilbao μην το βλέπεις σαν μεμονωμένη συναυλία, αλλα συνολικά σαν live στην Ισπανία.
Μπάντες όπως Sabbath, maiden, metallica ειναι πολύ ακριβές για τη δεδομένη εποχή για την Ελλάδα κ όντως τα θέλουν μπροστά τα χρήματα.