Maiden England European Tour - 2013

παιδιά σκέφτεται κανείς για αεροπορική εκδρομή τουρκία απο αθήνα???
το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και αν υπάρχουν και άλλοι να αρχίσουμε να μαζευόμαστε…

πόσο βγαίνει αεροπλάνο ?
αν δεν έχει πολύ διαφορά με τον άλλο τρόπο να το προτιμήσω για αποφυγή ταλαιπωρίας … :-k:-k

βρίσκεις απο 180ε με επιστροφή αν κλείσεις απο νωρίς αλλα γενικά γύρω στο 200άρι μπορείς να υπολογίζεις…

Και εγώ θα πάω Τουρκία παιδιά… Απο Αθήνα συμφέρει σίγουρα με αεροπλάνο και ας είναι λίγο πιο ακριβό

Με αεροπλάνο από Αθήνα μου βγάζει με 100και κάτι ? πάντως … (με επιστροφή )

Η μαλακια ειναι οτι εγω δεν ξερω ακομα αν θα εχω τα χρηματα να ανταπεξελθω ακομα και οταν θα ξερω μπορει να ειναι αργα.

Εννοειται οτι το κανω για τους Maiden.

Τώρα το ποιος θα πάει Τουρκία μετά τα σημερινά δεν ξέρω. Μπορεί να μην πάτε εσείς, μπορεί να μην πάνε και οι Maiden…

Σώπα καημένε… Στην Αθηνα κ θανατους είχαμε από καρδιά και κάηκαν άνθρωποι ζωντανοί σε διαδηλώσεις. Μην κοιτάμε τα στραβά των άλλων

:-k:-k:-k

Πείτε ότι και σεις δεν έχετε αντιληφθεί την πρωτοφανή και αδικαιολόγητη απουσία του “Hallowed Be Thy Name”. Αν δεν μου το λεγε φίλος χθες δεν υπήρχε περίπτωση να το παιρνα χαμπάρι.

[SPOILER][SIZE=“7”][B]WTF[/B][/SIZE][/SPOILER]

http://www.youtube.com/watch?v=TvCxmPOTZL8 εκει δεν ειναι που πεινανε.με 30% ανεργεια:-k:-k:-k

Εκεί επίσης δε θα έχουνε ντντίδες και (φ)λώρηδες!!!

και ακυρώνεται η συναυλία στην τουρκια και έρχονται στην διπλανή ελλάδα :p:p χαχα

Nα μεταφερθεί η συναυλία από το γήπεδο της Besiktas στο “διπλανό” Καυτατζόγλειο πχ. ? :lol::lol::lol:

Μπα. Δε θα ερθουν Ελλαδα.

Οποτε το ακουω ή το βλεπω γραμμενο το “δεν θα ερθουν Ελλάδα” δεν θελω και δεν μπορω να το πιστεψω… [B][SIZE=“4”]ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ, ΓΙΑΤΙ?[/SIZE][/B]

Ψυχραιμία !! Ας ποντάρουμε στο ότι είμαστε χώρα της τελευταίας στιγμής οπότε ποτέ δεν ξέρεις, ας μην αποκλείσουμε τελείως τον ερχομό τους(τουλάχιστον εγώ έτσι παρηγορούμαι :stuck_out_tongue: )

Και εγω θελω ακομα να ελπιζω, αλλα καθε μερα που περναει χωρις ανακοινωση γινεται ολο και πιο απιθανο.

:cry: γιατι η ζωη να ειναι τοσο αδικη και να μην ερχονται? :cry:

Καρντασια καντε την καρδια σας πετρα και παμε για αλλα.Εγω τουλαχιστον παρηγορουμε που θα τους δω εστω και εξω.