Maiden England European Tour - 2013

False alarm τελικα, τα ιδια με τo προηγουμενo leg επαιξαν

πιθανον.κατι σα να ειδα μετα.

Αν το ειδες απο το setlist.fm παιζει να μην ειναι αυτο…αλλαζει συνεχως εκει!!Σε μια φαση ειχαν και το wasting love και το the prophecy…#-o Ποτε δεν ξερεις βεβαια

τρολλαρουν συνεχεια εκει

Τα 10 πρωτα μεχρι στιγμης ειναι αυτα
MOONCHILD
CAN I PLAY WITH MADNESS
2 MINUTES TO MIDNIGHT
AFRAID TO SHOOT STRANGERS
THE TROOPER
THE NUMBER OF THE BEAST
PHANTOM OF THE OPERA
RUN TO THE HILLS
WASTED YEARS
SEVENTH SON OF A SEVENTH SON

ναι.σωστα ειναι αυτα.δε βλεπω το prisoner μεχρι στιγμης.:-k:-k

Ενταξει κλασσικα μαλακιζονται οι Maiden.Αν δεν εχει infinite dream prisoner still life καλυτερα που δεν ερχονται Ελλαδα…ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!(Αν και το seventh son πεθαινα να το ακουσω Live)
EDIT ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
MOONCHILD
CAN I PLAY WITH MADNESS
THE PRISONER
2 MINUTES TO MIDNIGHT
AFRAID TO SHOOT STRANGERS
THE TROOPER
THE NUMBER OF THE BEAST
PHANTOM OF THE OPERA
RUN TO THE HILLS
WASTED YEARS
SEVENTH SON OF A SEVENTH SON
THE CLAIRVOYANT
FEAR OF THE DARK
IRON MAIDEN
ACES HIGH
THE EVIL THAT MEN DO
RUNNING FREE
τελικα οπως ειπα ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ(παλι καλα εχει prisoner απο’τι φαινεται)

εγω περιμενα 2 κομματια,και ειχα φυγει για εξω.τελικα μονο το ssoass δεν εχω ακουσει.ενταξη κλασσικοι maiden.δεν αλλαζουν σετ,κανονια να βαρανε.

Γαμω τη πουτανα μου ρε πουστη.Βαλτε ρε infinite dreams.Παιξτε την original 88 περιοδεια.Πφφφφ.Τεσπα και παλι θα δωσουμε το παρων.

εγω παλι ευχαριστημενος ειμαι καθως 10 κομματια δεν τα εχω δει :stuck_out_tongue:

Ενω την ολη φαση την αρχησαν καλα στο early days tour τωρα ειδικα με τραγουδια κατατεθεν της 7son περιοδειας που λειπουν (κυριως το infinite dreams) καπως χαλαει τη φαση.Δηλαδη δεν κολαει(για μενα) ,ενω ειναι υμνος το afraid to shoot str. , acces high και fear εννοειται.

Στεναχωριέμαι που δεν έχω ακούσει μόνο 5 κομμάτια, απογοητεύτηκα από την σκατοκεφαλιά τους που δεν αλλάζουν για κανένα λόγο σετλιστ, θα προτιμούσα έξω τα Run to the Hills, Running Free, Fear of the Dark (αν και σε αυτό πάντα γίνεται χαμός και το ξεχνάς σε συναυλία, αλλά ρε πούστη τι νόημα έχουν να υπάρχουν ΚΑΙ τα άλλα δύο μαζί), θα πέθαινα να ακούσω Infinite Dreams και Killers. Killers ρε μαλάκες, ο Clive Burr πέθανε, κάντε κάτι γι αυτόν αφιερώστε του ένα κομμάτι που έχετε τόσο καιρό να παίξετε.

Οπως και να χει με το καλό σε μια βδομάδα scrrrrrream for me Paris.

Παίδες επειδή ό,τι και να παίξουν με βλέπω να τρέχω Κωνσταντινούπολη να τους δω, αυτό εδώ το site το ξέρει κανείς ?? έχει ξαναπάει σε εκδρομή του ?

http://www.dailytrips.gr/concerts/details/24-iron-maiden-anthrax :-k:-k

εγω αν τελικα πηγαινα με αυτο θα εκλεινα.αλλα δε το βλεπω.αν ειχαν 2-3 κομματια που περιμενα. στο σετ.απο αθηνα θες 30 και 30 γυρνα για σαλονικη με κτελ.60 και 50 για αρενα 110 και 45 απο σαλονικη τουρκια.155 και κανα 40 φαγητα ποτα κτλ.ε κανα 200 αρι.κομπλε.ετσι το ειχα υπολογισει περιπου.αλλα.[-X[-X[-X

Απο Σαλονικα κανει και το bolivar εκδρομη 155 euro με 1 διανυκτερευση.

Αρχη της περιοδειας λοιπον. Και για Ελλαδα πλεον χλωμο εως απιθανο να γινει κατι εστω και τελευταια στιγμη. Το setlist ειναι ιδιο με την Αμερικης τελικα. Κριμα γιατι ηθελα σαν τρελος καποιες αλλαγες, αλλα δεν ειμαι αχαριστος και ετσι μια χαρα θα κλαιω… Αργει η Ρωσια ρε γαμωτο, μακαρι να μπορεσω να κλεισω και για αλλου.

Λυσσάξατε…κάντε το για τους maiden και όχι για τα τραγούδια…

http://www.youtube.com/watch?v=w43WOQ205iA&feature=player_embedded#! σηγνωμη,ερωτηση.αποτι βλεπω ουτε 10.000 δεν εχει λαο.πως βγαινουν τα εξοδα.βαλανε εισητηριο 100ε;;δηλαδη για τους ισπανους δεν ειναι ακριβοι οι maiden;

απλα φανταζομαι ποσα καπνογoνα θα αναβαν στο afraid to shoot strangers

Εμ, μια μικρη λεπτομερεια, 3 show στην Ισπανια, το ενα σε μικρη πολη (Bilbao) και τα αλλα σε Μαδριτη-Βαρκελονη… Οσο να ναι εχει μια μικρη διαφορα