Maiden England European Tour - 2013

Χθες είχα ψηθεί κ ήμουν έτοιμος να κλείσω αεροπορικά κ εισιτήριο συναυλίας για τη Πόλη, αλλά έριξα μια μάτια στο σετλιστ της αμερικανικής περιοδείας που έχει γίνει και σκέφτηκα…

[SPOILER]πραγματικά, αξίζει να δώσεις γύρω στα 250 κατοστάρικα, για να δεις μια maiden England περιοδεία, που το μόνο που τη θυμίζει είναι το seventh son και οι πάγοι? Γιατί από 3-4 σετλιστ που κοίταξα, είναι έξω τα infinite dreams, still life, die with your boots on, killers, the evil that men do, heaven can wait.
δεν ξέρω τι να κάνω, έχω μπερδευτεί…[/SPOILER]

άμα έχεις μπερδευτεί δεν θες να τη δεις ούτως ή άλλως.

Το προτελευταίο κομμάτι που αναφέρεις είναι στο σετλιστ, ενώ άλλα τρία από αυτά που αναφέρεις προστέθηκαν μόνο στο αγγλικό σκέλος της τότε περιοδείας. Ακόμα κι αν παραμείνει ως έχει το σετλιστ, παίζουν τα 11 από τα 16 κομμάτια της περιοδείας του '88. Προφανώς κι ελπίζουμε σε κάτι περισσότερο όταν ξεκινήσουν οι συναυλίες στην Ευρώπη, σε 10 μέρες θα γνωρίζουμε.

[SPOILER]κακά τα ψέματα, εγώ πιο πολύ (όπως κ οι περισσότεροι πιστεύω) για infinite dreams, still life, killers κ 7th son θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια, αλλά εκτός από το 7th son τα αλλά είναι έξω… Ξενέρωμα![/SPOILER]

Οι Maiden ΠΑΝΤΑ στα Ευρωπαϊκά σκέλη των περιοδειών αλλάζουν μερικώς το setlist σε σχέση με το 1ο μέρος του τουρ. Τωρα τι θα βγει και τι θα μπεί :dunno: [SPOILER] Κατι μου λεει ομως οτι το Infinite θα είναι μέσα…[/SPOILER]

ONLY THE GOOD DIE YOUNG ρεεεεε !!!
(ωχ ντομάτες … :P)

Θα αλλαξει και θαχει και το Infinite Dreams κτλ…

αν τελικα εχουμε αλλαγες.εφυγα για διπλα.

κατσε να δουμε το νεο σετ λιστ.και την καναμε…

Για κανένα λόγο δεν θα άλλαζαν οι Maiden το σετλιστ.
Δεν μπορώ να φανταστώ περιοδεία Μaiden England δίχως τα Infinite Dreams, Killers αλλά τι να κάνουμε, τόσα χρόνια τα ίδια λέμε.
Δεν λέω γαμάτη προσθήκη το Afraid, αλλά είναι περίεργο να παίζεις 5 κομμάτια από το 7th Son και όχι το καλύτερό του. Δεν ζητήσαμε και το Only the good die young :!:

Το καλυτερο του το παιζουνε :stuck_out_tongue:

Βασικά και έτσι το ψήνω … 8)8)

Εγω θα τους δω Ρωσια και αμα κατσει αυτο που περιμενω απο δουλεια, κοιταω σε γειτονικες περιοχες, οποιο και να 'ναι το setlist θα γαμαει. Ναι θελω μεσα το Infinite Dreams, το Only The Good Die Young και το The Prophecy, βασικα δηλαδη ολο το δισκο. Αλλα και το αμερικανικο setlist τα σπαει ασχημα.

:lol::lol:

κ εγώ θέλω διακοπές με τη Σακιρα στη Σαντορίνη.:stuck_out_tongue:

δλδ αν πας πόρτο ράφτη σε χαλάει?

Όχι, αλλά έχω φτιάξει ένα ειδυλλιακό σκηνικό κ μου το χαλάς…

Λίγα με το Πόρτο ράφτη θα χεστούμε!!!

αντε να δουμε τι set-list εχουν

μαλακες παιξαν [SPOILER]
Moonchild
Can I Play with Madness
2 Minutes to Midnight
Afraid to Shoot Strangers
The Trooper
Infinite Dreams
The Number of the Beast
The Prisoner
Phantom of the Opera
Run to the Hills
Wasted Years
Seventh Son of a Seventh Son

[/SPOILER] μεχρι στιγμης :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Βruce εχει αφησει μαλλι