?[COLOR=“White”].λολ σρλυ?[/COLOR]
Παρίσι 5/06 με enick.
:band:
βερολίνο και αμβούργο
Ειμαι τελειως εκτος τοπου και χρονου που ακομα ελπιζω για Ελλδα? Γιατι ως γνωστον σε αυτη την χωρα “αγαλι, αγαλι γινεται η αγουριδα μελι”…
Το εγραψα και στο topic του RW…Χωρις να ξερω κατι , αλλα μπορει να το πανε οπως το 2008 που ειδαμε τους Μaiden 2 Αυγουστου…31 Ιουλιου τελειωνει το tour , δεν νομιζω οτι θα ηταν προβλημα για τους Maiden + 1 show… Βεβαια εαν γινει αυτο , θα εχουμε γκρινιες για το ticket κτλ αλλα οκ, δεν θα ειναι η πρωτη φορα:)
Καθολου απιθανο να ανακοινωθει κατι για Αυγουστο, αλλα και τις ημερες του Rockwave εχουν κενα.
Οντως εχουν κατι 3ημερα κενα…Δεν ξερω εαν κρατανε slots open ή λογω ηλικιας θελουν και μια ξεκουραση αναμεσα στα show. Για παραδειγμα το
Wed 10 Malmo, SWEDEN
Sat 13 Stockholm, SWEDEN
για εμφανισεις στην ιδια χωρα μαλλον τα καμπανακια της ηλικιας χτυπανε:)
Βασικά κι εγώ ελπίζω κυρίως γτ θα γλιτώσω κάμποσα φράγκα …
Οπότε ας ψηθούν να ξεκαθαρίσει το πράμα, για να ξέρω αν είναι να κλείσω για Τουρκία … :lol::lol::lol::lol::lol:
ε καλύτερα έτσι ώστε να ξεκουράζονται αλλά όταν είναι να παίξουν να είναι όπως πρέπει πάρα κάποιους άλλους που πατάνε συνεχόμενες συναυλίες (άρα περισσότερα $$) αλλά δεεεεεεν … (βλ. wasp whitesnake …)
έτσι είναι,συμφωνώ.
δεν είναι και manowar να παίζουν 3 μέρες σερί από 2.5 ώρες και να σπέρνουν, δε τα μπορούν όλοι αυτά:!:
Μονο MAIDEN!!!
Ευτυχως ΔΕΝ ειναι manowar …:lol::lol:
Α δεν είναι τίποτα, μην αγχώνεσαι…Στις 11 του μήνα έχουμε BBQ με τον Harris και τα παιδιά στην αυλή μου, γι’ αυτό έβαλαν τη Στοκχόλμη 3 μέρες μετά…Μην πάνε και φουσκωμένοι στο live…Που να τρέχει ο Bruce πάνω κάτω με το αρνί στο στομάχι… :p:p:p
καλησπερα. εχω μια ερωτηση. το ψηνω να παω κωνσταντινουπολη για μειντεν. και επειδη δεν εχω ξαναπαει εξω για συναυλια, και το σαιτ ειναι λιγο καπως, ειπα να ρωτησω αν εχει κλεισει κανεις απο εκει εισητηρια. τα στελνουν και ελλαδα? γιατι αν καταλαβα καλα δεν εχει τετοια επιλογη. θα παω τη μερα της συναυλιας οποτε δε παιζει να το παρω απο τα γκισε που εχει τις προηγουμενες μερες. τι ακριβως γινεται? οπιος μπορει να πει 5 πραγματα για το τι παιζει, με φτιαχνει τρελα. ευχαριστω
Ψαξε 2-3 σελιδες πισω , υπαρχουν πρακτορεια που κανουν εκδρομη. Ακομα και εαν δεν θες να πας μαζι τους , μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους για εισιτηρία κτλ
edit :
Η rockmadness.gr με την MOOD διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για τη συναυλία των IRON MAIDEN μαζί με τους ANTHRAX & VOO DOO SIX στην Κωνσταντινούπολη στις 26 Ιουλίου 2013 στο γήπεδο του Μπεσίκτας
Συμμετοχή 115 ? με εισιτήριο κανονικής αρένας και μεταφορά
Αναχώρηση από Ξάνθη με στάση Κομοτηνή και Αλεξ/πολή
Επιστροφή ,μετά το live
Θέσεις περιορισμένες!
Είσοδος στη χώρα με καινούργια ταυτότητα είναι δεκτή.
Παρακαλούμε για τα εισιτήρια να επικοινωνήσετε όσο πιο νωρίς γίνεται!
Κρατήσεις - πληροφορίες στο τηλ.
Mιχάλης=6938 111 951 mixalisrm@rockmadness.gr
Αδνάν = 6942638196 adnan.tefikoglu@gmail.com
σε ευχαριστω αλλα ειμαι αθηνα και θα παω αεροπορικως και εχω σκοπο να παρω και εισητηριο για φροντ στειτζ. θα κοιταξω μην τα δινει κανας μεσαζοντας (αν και δε με ψηνει να τα παρω παραπανω. τεσπα… οποιος ξερει κατι παραπανω λεει. θα παει κανεις απο αθηνα μπαι δε γουει?
ok, γενικα παντως η καλυτερη λυση ειναι να κανεις την αγορα ηλεκτρονικα και να τους πεις να στο κρατησουν και να το παραλαβεις απο εκει. Εκτος εαν ειναι ticket με barcode οποτε στο στελνουν με mail , το τυπωνεις και πας εκει ανετος
σε ευχαριστω πολυ. δηλαδη δε παιζει να γινει καμια βλακεια με ηλεκτρονικη αγορα ετσι? δεν ξερουν και αγγλικα οι πιο πολλοι τουρκοι και αντε βγαλε ακρη…
Μεσα απο το forum υπαρχουν αρκετοι που ειχαν παει σε πολλα φεστιβαλ στο εξωτερικο…Δεν ειμαι και σιγουρος αλλα δεν νομιζω να ειχε αντιμετωπισει κανενας προβλημα σε αυτον τον τομεα:wink:
οκ σε ευχαριστω να εισαι καλα
Έχω παει για metallica στην Τουρκία.Το εισητήριο το πήρα ηλεκτρονικά και το παρέλαβα έξω απο τον χώρο 3-4 ώρες πριν την συναυλία.Δεν θα έχεις πρόβλημα λογικά.
Σιγουρα θα βρεις κόσμο να μιλάει αγγλικά και σίγουρα θα σε εξυπηρετήσουν.