κλάμα λέμε στο seventh son…
δες την σκηνή που ανάβουν τα κεριά και θα σου πω εγώ…
κλάμα λέμε στο seventh son…
δες την σκηνή που ανάβουν τα κεριά και θα σου πω εγώ…
Στα σολίδια όλοι είχαμε μείνει με ανοιχτό το στόμα και κοιτούσαμε απλά Αντριαν και Ντειβ.
(δεν είχαμε κεριά όμως…)
Απο το moonchild μεχρι το running free ειναι ολα ανατριχιλα
ωραίος ρε…πάρε και ακόμα κάτι πιο ρεαλιστικό.
Από το Prowler μέχρι το When the Wild Wind Blows είναι όλα ανατριχίλα.
Γιατι σε χαλασε το prisoner?
Επειδή εγώ το κατάλαβα λέω ΕΥΓΕ
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις έκλεισα εισητήρια για την Ρουμανία στις 24. θα πάει κανείς άλλος από εδώ;
χμμμμ
λες αντί για Τουρκία ?? μιας και δεν έχουν ηρεμήσει (και καλώς δεν έχουν ηρεμήσει) τα πράματα εκεί …
για δώσε παραπάνω ινφο …
πόσο κάνει το τικέτο, αεροπορικά, διαμονή κλπ …
πάντως η μικρή προσέλευση στις τελευταίες συναυλίες (stratovarius- slayer) δείχνει οτι μάλλον είχαν δίκιο οι διοργανωτές που φοβόντουσαν το ρίσκο
Χτες μίλησα με φίλη μου στην Κων/πολη και λέει ότι τα πράγματα πλέον έχουν ηρεμήσει πολύ. Γιατί θέλω να πάω με την κοπελιά και όσο να πεις το φοβάμαι λίγο.
μια από τα ίδια φίλε …
αλλά δεν μπορώ και να εύχομαι να σταματήσουν, όσο κι ψοφάω να δω maiden .,.,.
καλά κάνουν οι άνθρωποι και φωνάζουν !!!~!
…δεν φοβούνται μόνο το ρίσκο, αλλά κάποιοι είχαν συνηθίσει να βγάζουν αρκετά προσφέροντας άθλιες υπηρεσίες…
και εγώ τουρκία ήθελα να πάω αλλά δεν το βλέπω να γίνεται συναύλια τελικά εκεί αφου όλοι ακυρώνουν…
στην ρουμανία το εισητήριο για front of stage είναι 66 ευρο περίπου,τα αεροπορίκα ειναι 260 και διαμονή δεν έχω κλείσει ακόμα αλλά υπολόγιζε για 3 διανυκτερευσεις 150 ευρο…
Logistics εχει μια λογικη εαν δεν γινει η Τουρκια να κανουν μια σταση Θεσσαλονίκη.
Με αυτον τον τροπο ικανοποιουν τους Ελληνες και οσους Τουρκους θελουν να τους δουνε… Εαν εκαναν μια κινηση καλης θελησης και εριχναν την αμοιβη τους οπως εκαναν οι Guns N Roses το 2006 θα μπορουσε να γινει κατι…
Αλλα πια ειναι μεγαλοι ανθρωποι , βλεπω να παιζουν Ρουμανια να πηγαινει ο καθενας σπιτι του και να μαζευονται παλι Δευτερα πρωι για την Πραγα
Μην με δίνεις τζάμπα ελπίδες οτι θα δω Maiden στην πόλη μου! 8)
Δλδ πιστεύετε ότι παίζει να ακυρωθεί Τουρκία;
Steve ξέχνα το
Το έχω ξεχάσει ήδη, φίλτατε! Αλλα ρε συ, σκέψου το ως πιθανοτητα να γινει μια 1 στις 10000000000000! :vibrate:
Πάντως εγώ πιστεύω ότι αν ήταν να ακυρωθεί μέχρι στιγμής στην Τουρκία, θα είχε ακυρωθεί. Δεν νομίζω να περιμένουν τελευταία βδομάδα. Μέχρι στιγμής ότι live έχει ακυρωθεί στην Κων/πολη,ακυρώθηκε καιρό πριν! Ας ελπίσουμε να γίνει κανονικά!!
Η συναυλιά θα γίνει κανονικά στην Πόλη…Η εκδρομή απο Ξάνθη έχει γεμίσει σχεδόν και πάει για δευτέρο λεωφορείο.Και η εκδρομή απο Θεσ/νική απο ότι ξέρω πάει καλά…
Εκδρομη Ξάνθης με στάσης Κομοτήνη -Αλεξ/πολη 115 ευρώ μεταβίβαση και εισıτήριο αρένας Πληροφοριες 6942638196 και 6942840233
https://www.facebook.com/events/297268637071063/?fref=ts
Εκδρομή Θεσ/νίκης με διανυκτέρευση μεταβίβαση και εισıτήριο αρένας 155 ευρω. Πληροφορίες 6937961933
Η καινούργια ταυτότητα είναι δεκτή.
Αποκλειεται να ακυρωθει η συναυλια, αν ηταν θα ειχε γινει ηδη. Ψαχτηκε κανεις για Ρουμανια?