Maiden England European Tour - 2013

Εγώ θα πάω! Έχω κλείσει εισητήρια. Θα πάει κανείς άλλος;

Πες ποσο σου βγηκαν αεροπορικα, ξενοδοχειο, εισιτηριο συναυλιας κτλ…

Αεροπορικά 260?, της συναυλίας front of stage 66? και ξενοδοχείο για 3 διανυκτερευσεις 700 μέτρα από την συναυλία 170? αν και είχε και πιο φτηνά…

Up The Irons στην Πόλη!!! 8)

Πολυ καλα θα ελεγα… Ειδικα οσο σκεφτομαι τι θα δωσω για Ρωσια…

[U]Download 2013[/U]

τέτοια βλέπω και είναι έτοιμος να τα σκάσω να παω δίπλα …

Σημερινα νέα απέ την Πόλη. Τα πράγματα είναι πολύ ήρεμα πλέον. Φεύγουμε λοιπόν για κει…

οταν βλέπεις τον χαρις να τρέχει με το μπάσο στα χέρια, νιώθεις μια χαρά. σου βγαίνει ενα χαμόγελο ρε παιδί μου

Μονο MAIDEN ρε!!!Ετσι ρε παμε γερα!!!

fear of the park! :lol:

Ήμουν αρκετά τυχερός να βρίσκομαι στο donington και να τους δώ live! Έχω δεί τους Maiden 5 φορές μέχρι στιγμής και μπορώ να πώ ότι αυτή τη συναυλία (εκτός της πρώτης που είδα το 2005) ήταν χαλαρά η καλύτερη! Μόνο και μόνο που άκουσα το “Scream for me Donington” είναι αρκετό! Αν δείτε στο βίντεο μια ελληνική σημαία στο πλήθος, είμαστε εμείς…

Μα καλά ρε άνθρωπε και εσύ γιατί πας τόσο μακρυά; :stuck_out_tongue:

ΈΓΡΑΨΕ!!!

Μαγεία! Scream for me donington και τα μυαλά στα κάγκελα!! Σύεται το σύμπαν! Fear of the dark, το απόλυτο συναυλιακό κομμάτι! Γαμώ την κρίση μου γαμώ!!:frowning:

πολύ καλό το fear of the dark, ευτυχώς το παίξαν live.

χαχαχα!κλαιω! :lol:

Θα ειμαστε μεγαλη παρεα και ηταν απο τις ημερομηνιες που τους βολευαν ολους με δουλειες, αδειες κτλ, κανεις δεν ειχε ξαναπαει Μοσχα και επισης ειχε fan zone - front of stage εισιτηρια. Εκλεισα απο αρχες Δεκεμβριου με το που ανακοινωθηκε η Μοσχα. Τα αεροπορικα και του ξενοδοχειου ηταν ΟΚ επειδη εκλεισα τοσο νωριτερα, αλλα η Μοσχα ειναι πανακριβη σαν πολη. Και το εισιτηριο της συναυλιας ειχε 137 Ευρω.

Congratulations- you are going to be ‘First To The Barrier’ in Stockholm!

τρελλαινομαι!!!:metal::metal::band::band::trumpet::trumpet::yahoo::yahoo::bow:

sweden ρε τρελε; ωραιος :wink: