Maiden England European Tour - 2013

Παιδια, αν εχει κλεισει κανεις εισιτηρια για Κωνσταντινουπολη ας πει μερικες λεπτομεριες γιατι δεν εχω ξανακλεισει για σιναυλια στο εξωτερικο. Εχω βρει το site απλα ας πει καποιος τι παιζει μολις τα κλεισεις, πχ στα στελνουν σπιτί? Αν ξερει κανεις επισης καποιο μαγαζι στην Πολη που πουλαει ας πει.

Φίλε το συγκεκριμένο site δεν στέλνει εκτός Τουρκίας. Επίσης, δυστυχώς ,δεν σου δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης. Η μόνη λύση είναι να τα πάρεις από φυσικό σημείο πώλησης. Ένα που γνωρίζω εγώ είναι πανω στον πεζόδρομο του Πέρα (Istiklal)

Επειδή μάλλον το ψιλο-αποφάσισα, στην Τουρκία τώρα τι λέει ?
έχουν ηρεμήσεις τα πράγματα ???

Τα πράγματα έχουνε ημερήσει… Απο Θεσ/νική υπάρχει εκδρομη που είναι πιο οικονομικό για τους Αθηναίους.

ισχυει αυτο που λενε 18 Οκτωβρη στο κλειστο του ελληνικου;ξερει κανεις τιποτα;

Είναι σίγουρο φίλε.

πηγες (εγκυρες) εχουμε ή ειναι στον αερα απλα απο φημες;

Ρε που τα βλεπετε αυτα ρε χαχχα.

Ειναι βεβαιο, φιλε μου. 35 ευρω εισιτηριο, προπωληση ξεκινα 25 Αυγουστου.

Θα ελεγα οτι ειναι πακετο με Scorpions, αλλα αυτοι ερχονται οντως γαμωτο.

Ρε παιδιά τι λέτε, αφού η τελευταία συναυλία της περιοδείας τους θα είναι στην Ο2 arena στο Λονδίνο, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για άλλα live.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Τουρκία και maiden ΕΡΧΟΜΑΙ !!! 8)8)8)8)

8 μέρες ακόμα …

Απο Αθηνα θα ξεκινησεις?

Ωπα…κάποιος ψήνεται…! 8)

Εαν ο φηλος ξεκιναει απο Αθηνα ρωταω να δω ποσο του βγαινει το μαλλι συνολικα

yep,
φεύγω 25 πρωί με τραίνο (19Ε αλλά ήταν το τελευταίο της προσφοράς οπότε τώρα πάει 29 -ή αν έχεις πάσο κλπ)
25 βράδυ από σαλόνικα, 26 βόλτα στην πόλη και live διανυκτέρευση, 27 ξανά βόλτα και απογευματάκι επιστροφή, σαλόνικα θα φτάσω κάπου 3 το πρωί, και θα φύγω με το τραίνο πάλι των 7 (μην αργήσουμε πουθενά στα σύνορα κλπ να είναι άνετος αλλά έχει και 5) επιστροφή ίσος έχει των 19 ακόμα …

τώρα για το κομμάτι από σαλόνικα και μετά έχω κλείσει με [B][U][COLOR=“Red”]dailytrips.gr[/COLOR][/U][/B] όλο το πακέτο μεταφορά σαλόνικα -> πόλη -> σαλίνικα διαμονή + εισιτήριο 155Ε, αλλά αν θες πάρε κάνα τηλ. γτ ζήτημα αν είναι να έχουν περισσέψει 2 θέσεις …

άρα το σύνολο καμιά 200 το κόβω + ότι φάω πιω κλπ 8)8)

Δεν υπηρχε αυτο που εζησα σημερα. Ειναι η καλυτερη μπαντα του γαλαξια. Εμπειρια ζωης, σε πολλες φασεις απλα χαζευα σαν παιδακι στην Disneyland… Επιασα και παλι μπαγκετα McBrain, η 2η μετα απο αυτη που επιασα στο The Final Frontier tour. Αλλα η τωρινη εχει αλλη αξια… Τα υπολοιπα οταν γυρισω απο την πανεμορφη Μοσχα. Εζησα ενα ονειρο, δεν μπορω να συνελθω…

πωω σε ζηλεύω!!

α, όχι κάτσε. τους είδα και γω φέτος. κλάιν τότε.

Είναι κανείς για Βουκουρέστι; Σκεφτόμαστε να πάμε με αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη. Και αν είναι να μειώσουμε τα έξοδα…

Θα είμαι εγώ με την κοπελα μου… Πετάμε δεύτερα βράδυ από Αθήνα… Εισητήρια για την συναυλία έχετε πάρει εσείς;

Δεν πηραμε γιατι το site ειναι μονο στα Ρουμανικα. Ισως αυριο. Φανταζομαι οτι πατε απευθειας Βουκουρεστι, οποτε τα εξοδα μας παραμενουν τα ιδια προς το παρον
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2