Maiden England European Tour - 2013

Ελεγα μαλακιες. Το site εχει κ αγγλικα. Σημερα κλεισαμε εισιτηριακια.
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Σου είπαν και εσένα να τα πάρεις απο εκεί όταν πας;; σου έστειλαν κανένα μέιλ; εγώ έχω κλείσει καιρό αλλά φοβάμαι μην γίνει καμία στραβή!

Δεν ειχε δυνατοτητα να τα τυπωσεις οποτε τα πληρωσαμε κ δηλωσαμε οτι θα τα παρουμε απο εκει. Για επιβεβαιωτικο μειλ δεν ξερω γιατι τα κλεισαμε στο ονομα του φιλου,αλλα θα το τσεκαρω. Δεν φοβαμαι παντως.

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

http://www.youtube.com/watch?v=809nEWBmCb4 αρε μλκ Γιωργακη.

Εμείς κλείσαμε τα golden circle που είναι για front of stage… Αύριο βράδυ πετάμε όποτε την τρίτη θα πάω να πάρω τα εισητήρια

ωχ τι έπος θα ζήσω σε λίγες μέρες !!!8)8)8)

Τα ίδια κλείσαμε κ εμείς. Εμείς θα είμαστε καλών εχώντων των πραγμάτων Τρίτη βράδυ !!!

http://www.youtube.com/watch?v=sm-ZNFTBCec παρε δω κοσμος

τελικά από εδώ θα ανέβει άλλος κανείς Τουρκία ???

Ναι με το bolivar φευγουμε πεμπτη βραδυ.

Ρε παιδιά τι γίνεται εδώ στην Ρουμανία; παίζουν εκτός από maiden και rammstein,sting και κάποιοι άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώρα… Άσε που γίνεται χαμός από κόσμο τέτοια ώρα σε μπαράκια κτλ… εμάς πως μας έχουν κάνει έτσι;

Και εγω θα ειμαι Τουρκία. Συναυλία και μεταφορικά κλεισμενα, μονο η διαμονή έμεινε. :slight_smile:
Άντε να ξαναδούμε την απόλυτη μπάνταρα!!!

Εντιτ: κομπλέ και η διαμονή!! :slight_smile: :slight_smile:

2 ΜΕΡΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕ

ποσο ζηλευω astaldo!!!
καλα να περασεις!!!

Μόλις τους είδαμε στη Ρουμανία.

Ψιλόεπαγγελματικη εμφάνιση αλλά επιπέδου Maiden. Το γνωστό playlist.

Ωραία τοποθεσία αλλά σχετικά λίγοσ κόσμος. Και αναρωτιέμαι πως τους έφεραν στη Ρουμανία με τόσο λίγο κόσμο κ φτηνό εισιτήριο κ δε μπορούν να τους φέρουν Ελλάδα.

Αξιζε η ταλαιπωρία για να έρθουμε. Το Βουκουρεστι είναι παμφθηνο κ νιώθεις πολύ άπλας. Αν δεν ήταν κ οι 10 ώρες ταξίδι…

Άξιζε μέχρι και το τελευταίο ευρο!!εγω γουσταρα φουλ!κρίμα που δεν είχαμε και εμείς καμία σημαία να πετάξουν ε στον bruce… μας έφαγαν οι βούλγαροι! :stuck_out_tongue:

άντε την κάνω να μαζέψω τα τελευταία πράγματα κλπ και βουρρρ για Μουγατσούπολη !!!
μετά 1η στάση Ναβαρίνου στο πάγωσέ το (και ελπίζω τώρα να έχουν παγωτό τζατζίκι 8)8) ) και μετά πούλμαν -> Κωνσταντινούπολη και IRON MAIDEN !!!:p:p:p

Καλά να περάσεις mate…!! Θα με θυμηθείς… :wink:

thx m8 :D:D:):):):):wink:8)

Αντε ετοιμαζομαστε σιγα σιγα!!!Πηρε κανεις εισητηριο για front?
Moνο MAIDEN ΡΕ!!!

Μια εβδομαδα περασε κιολας και ηρθε η ωρα να γραψω και εγω για την συναυλια στην Μοσχα. Δεν ξερω τι να πρωτοπω. Ποσο συχνα νιωθεις να εκπληρωνεται ενα ονειρο ζωης? Σιγουρα δεν ειναι και το πιο συνηθισμενο πραγμα στον κοσμο. Εγω ομως ετσι ενιωσα την προηγουμενη Πεμπτη. Αυτη η μουσικη ειναι το απολυτο παθος μου και ο εθισμος μου και ειδα την αγαπημενη μου μπαντα ever να παιζει μια εξαιρετικη συναυλια με το stage show και το setlist να ειναι μια αναβιωση της περιοδειας που ειχαν κανει για τον αγαπημενο μου δισκο ever… Χρειαζεται να γραψω κατι παραπανω? Περιμενα αυτη την συναυλια περισσοτερο απο οποιαδηποτε συναυλια εχω παει στην ζωη μου και απο τις 6 Δεκεμβριου που εκλεισα τα εισιτηρια δεν περασε μερα που να μην την σκεφτομαι. Και το ονειρο εγινε πραγματικοτητα στις 18 Ιουλιου 2013 στην μακρινη Ρωσια και πιο συγκεκριμενα στην πανεμορφη Μοσχα. Ημερομηνια που δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου.

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Φτανοντας στον Olimpyski Stadium περασαμε απο ελεγχο και αφου μας εβαλαν τα απαραιτητα βραχιολακια για το Fan Zone μπηκαμε μεσα. Το merchandise ηταν να σου τρεχουν τα σαλια και πηρα 3 t-shirt και 1 hoodie. Μαλιστα τα 2 t-shirt και το hoodie μου τα πηραν δωρο η κοπελα μου και 3 κολληταρια για την επερχομενη γιορτη μου τον 15Αυγουστο. Ο ενας απο τους 3 ειναι γνωστος συμφορουμιτης, σας ευχαριστω πολυ παιδια.

Το γηπεδο δεν ηταν ακομα γεματο και αρχικα μας ανησυχησε το γεγονος οτι ειχαν μεγαλωσει το χωρο που αντιστοιχει στο Fan Zone σε συγκριση με το μεγεθος του στην περιοδεια του The Final Frontier που ειχα δει σε βιντεο. Τελικα ομως δεν γεμισε το Fan Zone ισως και για λογους ασφαλειας και αυτο ηταν θετικο γιατι δεν ημασταν σαρδελες και αυτο βοηθαει να ευχαριστηθεις το live. Εδω να πω κατι για το κοινο των Ρωσων. Ηταν απλα εξαιρετικοι, απο τα καλυτερα κοινα που εχω δει σε συναυλια. Ειχαν συνεχως ψηλα τα χερια, τραγουδουσαν, χοροπηδαγαν, χτυπιοντουσαν αλλα δεν σε εσπρωχναν και ειχαν σεβασμο για τους γυρω τους. Οχι σαν κατι ζωα που ειχαμε συναντησει στην Γαλλια σε συναυλια των AC/DC. Respect, οι τυποι ηταν αψογοι. Γενικα οι Ρωσοι που συναντησαμε στο ταξιδι μας ηταν ολοι τους συμπαθεστατοι, ευγενικοι και κυριοι σε ολα τους.

Απο εδω και περα βαζω spoiler για να μην χαλασω τις εκπληξεις σε καποιον που δεν εχει δει βιντεο οπως δεν ειχα δει και εγω πριν παω και σκοπευει να τους δει σε καποια αλλη σταση της περιοδειας τους.

[SPOILER]Η βραδια ξεκινησε με τους Sabaton που δεν με τρελαινουν και αυτο δεν αλλαξε. Εχουν ωραια κομματια, αλλα μοιαζουν πολυ μεταξυ τους και η φωνη του Broden δεν μου κανει κλικ. Ο ηχος ηταν κακος και αυτο μας θορυβησε για την συνεχεια. Επαγγελματιες με τα ολα τους παντως, σε ενα τραγουδι χαθηκε εντελως ο ηχος και αυτοι συνεχισαν κανονικοτατα σαν να μην τρεχει τιποτα. Το κοινο αρχισε σιγα σιγα να ζεσταινεται.

Μετα το τελος της εμφανισης των Sabaton η ανυπομονησια βαρεσε κοκκινο και η καρδια μου κοντευε να σπασει. Ο χωρος σιγα, σιγα γεμιζε με κοσμο και επειτα απο μιση ωρα, απο τα ηχεια ακουγονται οι ηχοι του Doctor Doctor των UFO και αρχιζει η αντιστροφη μετρηση. Με το τελος του τραγουδιου μπηκε ενα εισαγωγικο και τα video wall εδειχναν ενα video με παγους να σπανε και τα σχετικα, ακουγεται το

"Seven deadly sins
Seven ways to win
Seven holy paths to hell
And your trip begins

Seven downward slopes
Seven bloodied hopes
Seven are your burning fires,
Seven your desires…"

και [SIZE=“2”][SIZE=“4”]ΜΠΑΜ[/SIZE][/SIZE]… Η μπανταρα βγαινει αποτομα στην σκηνη και μου σηκωνεται η τριχα καγκελο. Απο εκει και περα για 1 ωρα και 40 λεπτα εζησα ενα μαγικο ταξιδι συναισθηματων. Δεν μπορω να το περιγραψω ολο αυτο που συνεβαινε. Ο ενας [SIZE=“4”]ΥΜΝΟΣ[/SIZE] να διαδεχεται τον αλλο και η μπαντα να ειναι σε εξωπραγματικη φορμα. Ανατριχιαζα σε καθε τραγουδι και σε πολλες φασεις απλα χαζευα και δεν μπορουσα να συνειδητοποιησω αυτο που ζουσα εκεινη την στιγμη. Μαγεια. Στο Seventh Son Of A Seventh Son δακρυσα και ο μονος λογος που δεν εβαλα κανονικα τα κλαμματα ηταν οτι δεν το πιστευα οτι συμβαινει. Οσο αφορα τα μελη της μπαντας απεδειξαν οτι δεν ειναι τυχαια τοσο [SIZE=“7”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ[/SIZE]. Ο αρχηγος Steve Harris αλωνιζε ολη την σκηνη σαν μικρο παιδι, τραγουδουσε καθε στιχο και ηταν μια απολαυση και ταυτοχρονα δεος να τον βλεπεις να το ζει και αυτος τοσο εντονα. Ο Bruce Dickinson αεικινητος και αυτος, ετρεχε περα δωθε, πανω κατω και η [SIZE=“4”]ΦΩΝΗ[/SIZE] ειναι ακομα εδω… Εχει νικησει τον χρονο, δεν γινεται να τρεχει και να του μενει ανασα να τραγουδαει χωρις να χανει στιχο. Φοβερος και στην επικοινωνια του με το κοινο, σε κραταει στα χερια του κανονικα. Ο Adrian Smith πιο στατικος αλλα αψογος στα σολο και σε ολα του, ναι ειναι ο καλυτερος κιθαριστας των Maiden. Ο Dave Murray στο γνωριμο σημειο του αριστερα οπως κοιτας την σκηνη με ενα συνεχες χαμογελο εδειχνε να γουσταρει τρελα. Ο υποτιμημενος Janick Gers ειναι μεγαλη αδυναμια μου, ο ανθρωπος ειναι showman, δεν σταματαγε στιγμη να χτυπιεται, να χοροπηδαει και να κανει τα γνωστα του κολπα με την κιθαρα. Ψυχαρα. Ο Nicko McBrain ηταν εκτελεστικα αψεγαδιαστος αλλα δεν τον εβλεπα παρα μονο απο τα video wall μιας και ηταν κρυμμενος πισω απο το τεραστιο drum kit του. Οσο για το 7ο μελος των Maiden, τον Eddie, οι εμφανισεις του ηταν οι πιο εντυπωσιακες ever. Σε καινουρια μορφη στο Run To The Hills, σε μορφη Clairvoyant στο Seventh Son Of A Seventh Son και φυσικα στη μορφη που εχει στο εξωφυλλο του Seventh Son Of A Seventh Son στο Iron Maiden. Το tattoo που εχω στο στηθος μου στο σημειο της καρδιας ζωντανεψε. [SIZE=“4”]ΔΕΟΣ…[/SIZE] Το stage show γενικα ηταν υπεροχο, με ολα τα pyrotechnics και τα φωτα που εκαναν ακομα πιο μεγαλειωδεις τις στιγμες που ζουσαμε. Σε ολο το live ημασταν η παρεα των 7 ατομων δεξια οπως κοιτας την σκηνη απο την μερια του Janick αρκετα κοντα και η οπτικη ηταν αψογη. Στο Running Free μετακινηθηκα πιο κοντα κεντρικα κατω απο τον Bruce και πεταξα την ελληνικη σημαια που ειχαμε μαζι μας στον αρχηγο, αλλα δυστυχως για λιγα εκατοστα επεσε κατω απο τα ηχεια. Δεν αλλαξα θεση ομως και εφυγα με σουβενιρ μπαγκετα του Nicko που ηρθε σαν συστημενη στα χερια μου απο τον Steve Harris… Το ιδιο ειχε συμβει και την τελευταια φορα στην Μαλακασα και πλεον εχω full set απο μπαγκετες του Nicko. Αυτο ειναι μια μικρη λεπτομερεια που κανει ακομα πιο αξεχαστη τη βραδια.
[/SPOILER]

Το μονο αρνητικο της συναυλιας ηταν οτι καποια στιγμη τελειωσε και σε αφηνε με την διψα για ακομα περισσοτερο. Οι ωραιες αναμνησεις συνεχιστηκαν με Ρωσους οπαδους που μας ειδαν με την σημαια την οποια πηρα πισω απο τους σεκιουριταδες να χορευουν μαζι μας συρτακι και να μας ζητανε να βγαλουμε μαζι τους αναμνηστικες φωτο. Απο τις ωραιοτερες και πιο αξεχαστες μερες της ζωης μου και για αυτο δεν εχω παρα να ευχαριστησω την “μεγαλυτερη μπαντα του γαλαξια” για την υπαρξη της και για οσα μου εχει προσφερει μεσω της μουσικης της.