Maiden England European Tour - 2013

Ναι ρε Μειντεν, όλα τα παιδάκια καυλώνουν…
angus 2 ερωτήσεις:

Γιατί το εισητήριο τόσο ακριβό; Και πως είναι να παίζουν το Trooper σε ρώσικο έδαφος; ( When a Russian gets me in his sights κλπ_

και air ball και 3 δευτερόλεπτα στη ρακέτα των αντιπάλων [-X

Πως θα γίνει να βρούμε κάνα εισιτήριο;;;

Αγγίζει το «sold out» η κυριακάτικη συναυλία των Iron Maiden στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ελληνικού.

Αρχικά, η συναυλία ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Φαλήρου, ωστόσο, όπως γράφει το Σάββατο η εφημερίδα Έθνος, η αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων και η διαφοροποίηση των τεχνικών προδιαγραφών της συναυλίας οδήγησε στην επιλογή ενός σαφώς μεγαλύτερου χώρου.

Έτσι, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ελληνικού (δίπλα στο παλιό αεροδρόμιο) ήταν ο πλέον κατάλληλος χώρος για την τέλεση μιας συναυλίας, στην οποία η προσέλευση του κοινού αναμένεται να ξεπεράσει τις 10.000.

Οι πόρτες του κλειστού γήπέδου μπάσκετ του Ελληνικού θ ανοίξουν στις 18:30. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 55 ευρώ.

Δεν νομίζω να προλαβαίνεις, αλλά κάτι ακούγεται και για δεύτερη ημερομηνία…

ρε κερκίδα ήσουν;

Λες να 'χει τίποτα στο ίντερνετ;

Με το πρώτο πόστ έχω πεθάνει στο γέλιο εδώ και κανά 10λεπτο…Γελάω σαν χαζός λέμε… :lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι, δεν ήμασταν κερκίδα…Η φωτογραφία είναι από site…Κάπου εκεί όμως κάτω προς τα δεξιά, είναι 3-4 φώτα φωτογραφικών μηχανών αναμέννα…Αν υπολογίζω καλά, εκεί είμαστε… 8)

Όσο για το ποστ του angus… Έχω πει ότι δεν είμαι τρελός οπαδός Maiden, είναι μεν αγαπημένη μπάντα, αλλά δεν διαρυγνείω και τα ημάτιά μου… Μετέδωσε ένα κλίμα στο παραπάνω ποστ, αρκετά οπαδίκό βέβαια, αλλά μέχρι και εγώ δάκρυσα σε κάποιες στιγμές…Γενικά απίστευτα πράγματα είδαμε, το κοινό τέλειο και ο ήχος ικανοποιητικός…!! Δεν θα πω περισσότερα, ειπώθηκαν ήδη… Όσοι πάτε να τους δείτε, δεν θα χάσετε… Οι οπαδοί πάρτε χαρτομάντηλα και υπογλώσσια…!!! :smiley:

Άντε και στα επόμενα ταξίδια/live… 8)

Αψογα όλα στο Βουκουρεστι. Μονο ενα με χαλασε. Δεν μπορεσα να παρω μπλουζακι γιατι δεν ειχα ρουμάνικα χρήματα. Αν είναι κανεις από εδω να παει σε επόμενη συναυλία κ μπορει ας μου παρει ενα. θα του δωσω κ κατι για το κοπο του να πιει ενα καφε:p:p

Το live στην Πόλη ήταν απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!! Οι Iron Maiden εκτελέστικα άψογοι(δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό) και ένας Bruce απλά ανατριχιαστικός!!! Ακούσαμε μέσα σε περίπου 2 ώρες κομματάρες κλασσικές, κρυμμένα διαμάντια( the prisoner) αλλά και γίναμε μάρτυρες μίας μυσταγωγίας μέσω του έπους Seventh son of a seventh son (η ερμηνεία του Bruce ήταν απλά τρομακτική!! ΘΕΟΣ! ). Απλά εμπειρία ζωής!!

Υ.Γ. 1 : Δυστυχώς δεν δέχονταν στο official merchandise ευρώ :frowning:

Υ.Γ. 2 : Respect στον Murray με την flying-v!

Μπορεί να μου πει κάποιος εαν αυτό ειναι αλήθεια ;

μόλις γύρισα …
απλά δεν έχω λόγια δεν περιγράφεται τέρμα … χαλάλι οι 20 ώρες ταξίδι εις διπλούν για να δω αυτό το έπος !!!

θα τα πω ποιο αναλυτικά αργότερα :p:p

man δεν συ θυμήθηκα στιγμή 6 θεοί στην σκηνή μου είχαν πάρει τα μυαλά !!!
παρά μόνο στο encore που μου έλεγες ότι φάνηκε ότι γέρασε ο bruce … ε αν αυτά ήταν γεράματα θέλω κι εγώ τέτοια γεράματα …8)

Ηταν πολυ ακριβο γιατι η Ρωσικη κυβερνηση βαζει μεγαλους φορους σε εισιτηρια συναυλιων κτλ, ποσο μαλλον σε εισιτηριο Fan Zone που το θεωρουν πολυτελεια.

Οσο για τη 2η ερωτηση σου, περιμενα και εγω να δω πως θα αντιδρασουν οι Ρωσοι αλλα δεν επιασα τιποτα περιεργο, τραγουδαγαν και γουσταραν κανονικα, δεν φανηκε να τους επηρεαζουν οι στιχοι και η θεματολογια του κομματιου.

Οπως ειπε και ο rasputin ειναι φωτο απο διαφορα site που βρηκα μαζεμενες σε ενα thread στο Forum του Fan Club. Εχει απο καθε συναυλια της περιοδειας φοβερες φωτογραφιες. Ειμαστε εκει που λεει ο rasputin μαλλον λιγο πιο μπροστα.

Γεράματα για το να είσαι ο Bruce Dickinson εννοώ…Εμείς μετά τα 50 στην καλύτερη να βγάζουμε χωρίς ξεκούραση το 10λεπτο σπίτι-καφενείο… :p:p

Τώρα ας πούμε πρέπει να πω για την εμπειρία μου στον Πόλη;;;
Τι να πω; Που με το που φτάνω Πέμπτη βράδυ μαθαίνω από φίλη το ξενοδοχείο που έμενε η μπάντα; Που την επόμενη μέρα κατάφερα να συναντήσω και να φωτογραφηθώ με τους ανθρώπους που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα; Το ότι αμέσως μετά είδα για ακόμα μία φορά τη μεγαλύτερη μπάντα ever?

Για το live τα λόγια είναι περιττά. Ότι και να λέτε, για setlist, performance, αντοχές και τέτοια, είναι λίγα. Οι τύποι κάνουν αυτό που θέλουν και το κάνουν καλά. Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω. Όταν γράψω review θα τις δείτε. Απλά θέλω να τονίσω ότι ο Dickinson ναι σίγουρα δεν είναι πια νεανίας και ίσως ακούγεται πιο κουρασμένος από τις προηγούμενες φορές αλλά είναι λογικότατο. 55 έφτασε! Βέβαια ακόμα πατάει κάτω με απίστευτη ευκολία το 95% (ίσως και παραπάνω) των τραγουδιστάδων εκεί έξω. Ειδικά σε κομμάτια όπως τα Afraid και SSOASS η ερμηνεία του ήταν για σεμινάριο.
Ο κόσμος δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε και πολύ αλλά τι περιμένεις; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΥΡΕΣ!!! Ναι καλά διαβάσατε. Είδαμε συναυλία πίνοντας Red Bull και Coca Cola. Ευχαριστούμε κύριε Ερντογάν!!

Anyway λεπτομέρειες λίαν συντόμως!!!

P.S. Δεν μπορώ να μην μοιραστώ την ανείπωτη χαρά μου που επιτέλους κατάφερα να συναντήσω των Καπετάνιο και τον Dickinson!!!

[SPOILER]
[/SPOILER]

Εύγε νέε μου, πάντα το έλεγα ότι είσαι αξιόλογος άνθρωπος… μερικές μέρες έμειναν και δεν μπορώ να περιμένω. Αυτό το Scream for me London στοιχειώνει τα όνειρα μου εδώ και χρόνια και επιτέλους θα το ζήσω.

Άγγελε απλά ετοιμάσου για πολύ ανατριχίλα!!! Δεν λέω τπτ άλλο!!

Ωραιος man,και δικο μου ονειρο ειναι να τους συναντησω απο κοντα και μακαρι να πραγματοποιηθει την επομενη φορα.
Στα της συναυλιας να πω πως αν και ημουν σχεδον στο καγκελο, 1 φορα ειδα τοσο ξενερωτο κοινο.Κυριως με τους Anthrax, που τα δωσαν ολα και η ανταποκριση του κοινου ηταν ελαχιστη.ΣΤους θεους, ουτε ενα πιτ και γενικα πολυ χαλαρη η φαση.Αφου αισθανομουν σαν χαζος που χτυπιομουν και φωναζα καθε στιχο.
Ενα ονειρο εγινε πραγματικοτητα, με το ακουσμα του αγαπημενου SOASS και πρωτη φορα εκλαψα σε συναυλια.Η μπαντα σε φορμα και απορω γιατι δεν τους εφεραν εδω, καθως το γηπεδο με φανηκε μισο αδειο.
Υ.Γ.1 Μαμω το ραμαζανι ουτε μια μπυρα ρε πουθενα…
Υ.Γ.2 Χαιρετισματα σε οσα αλανια ημασταν μαζι στο ‘‘Midnight express’’ και περασαμε γαματα!!! Diamonds and rust!!!:lol:

Κάτσε γιατι μπερδεύτηκα. Εδώ μιλάς για maiden?

p.s. Ασταλδε, σοβαρά τώρα… Ζήλεψα φίλε! :slight_smile:

εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα να πάω, αλλά τι να κάνουμε? Next time.

Nαι για MAIDEN μιλαω.Τουλαχιστον μπροστα μου και αποτι ειδα γυρω μου δεν ειχε κανα πιτ μια σπρωξια κατι τελως παντων.

Astaldo ζηλευω απιστευτα, εγω τους περιμενα μαζι με ενα φιλο και καποιους Ρωσους φαν εξω απο το ξενοδοχειο στην Μοσχα, αλλα δεν καταφερα να τους δω τελικα. Ευχομαι να πραγματοποιηθει το ονειρο μου την επομενη φορα.

Οριστε και τα αναμνηστικα απο την μαγικη βραδια στην Μοσχα