Maiden Heaven

Ayto akribos. Otan einai ektos tou metal einai ena ainigma. Episis Madina Lake mou ekane megali entyposi ontos. Tha doume…

A nai! Oi Theatrakides sto necromancer…SPEIRANE!

Ούτε εγώ!
Όταν τους άκουσα να δολοφονούν εν ψυχρώ το Gangland, κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά…

Οι metallica πάντως θα προσθέσουν και ένα intro στο κομμάτι σύμφωνα με τα λεγόμενα του ulrich, α και η live διασκευή είναι από το '95 στο monsters of rock.

Αυτή που έχω εγώ είναι από live του 1992! :wink:

ok θα την τσεκάρω κι εγώ του ΄92…

παιδια εχει σκασει το τευχος?
εγω σε ενα πρακτορειο που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι εβδομαδιαιο το κερρανγκ…ετσι ειναι?
ειμαι και ασχετος,δεν το εχω ξαναπαρει

Eγω μονο αυτο εχω ακουσει απο τα παλια… :dunno:

Τωρα δεν ξερω αν ειναι του 92 η του 95…

του '95 αδελφέ…

το τεύχος βγαίνει 16/7 δεν ξέρω πότε ακριβώς θα έρθει στην ελλάδα…

Μεγάλη μαγκιά το cd.

Μεγάλη μαγκιά των Theater η επιλογή τραγουδιού.

Daz το ξέρεις και εσύ πως κατά βάθος Theaterάκιας είσαι.

και όλοι λατρεύουμε τους Iron Maiden. Ακόμα και ο Ulrich.

Aytes tis meres eidika den to syzitao. Alloste kseroun kai oi Theater pos kata bathos AOR einai. :roll:

Εξάλλου διασκευάζουν και Journey

πλάκα πλάκα αν θυμάσαι κάτι κομμάτια από το falling into infinity δεν έχεις και πολύ άδικο…

Den sas prolabaino Theatrakides :lol:

Nai Manolio mou kai malista dyo fores sto medley: 3:40 - 4:45 kathos kai 6:02 - 8:10 8)
Kala eos eksaisia ta dyo simeia me kalytero to deytero…Labroukos :stuck_out_tongue:

Μαλιστα:) Πολυ ενδιαφερον.Ειδικα Metallica. Ειμαι ασχετη ομως. Πως μπορω να το εχω?:-s

Poios sou eipe oti kano plaka? 8)

Edit:Sto Shadowking pigaine ayto

το ξέρω ότι δεν κάνεις πλάκα, απλά το σκεφτόμουν από παλιά…

προφανώς θα το κατεβάσεις γύρω στις 16 του μήνα…

αν τσεκαρετε το blog μου θα το βρειτε και σε καλη ποιοτητα :wink: :wink: :wink:

:arrow: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=100494
Μου αρεσαν των Τrivium,Machine Head,Avenged Sevenfold και Metallica (εκτος των ντραμς που το γαμαει το θεμα ο Lars).Tα αλλα καλυτερα να μην τα σχολιασω…

εγω αντιθετως βρηκα πιο ενδιαφερον αυτη των gallows