Maiden Heaven

Ante bravo, ola ta alla adiafora…Nysta [-X

Devildriver μάπα?:-k

Aκουσα και απο το Myspace των Μetallica την διασκευη που κραταει περισσοτερα δευτερολεπτα και ειναι ψιλομουφα…

just pre-ordered it :smiley:

Ego akousa ta samples pou anaferoun ta parapano post. Den itan ola…8)

των metallica ακούγεται γαμάτο! λίγο τα drums είναι κάπως αλλά τουλάχιστον ακούγονται κανονικά και όχι κατσαρόλες. ο hetfield είναι σε μεγάλα κέφια και το σολο του hammett είναι συμπαθητικό και φυσικά διαφορετικό. τα υπόλοιπα είναι μέτρια για να μην πω τίποτα χειρότερο, αλλά έχουμε ακόμα καιρό μέχρι να τα ακούσουμε ολόκληρα.

Φοβαμαι μην κανει τις ιδιες μαλακιες και στο Death Magnetic… :?
Tα φωνητικα ηταν οντως ωραια. :slight_smile:
Το σολακι το βρηκα καπως ξεκαρφωτο.

απλά άρχισε να βαράει όσο πιο πολύ μπορεί για να αποδείξει ότι ακόμα μπορεί, αλλά δεν έχει ουσία. πάντα ήταν ο αδύναμος κρίκος των metallica, πάλι καλά που υπάρχει και ο hetfield!

Παίδες, έχει βγει στο νετ?:-k

Aπό οσο εχω ψάξει,τζίφος ακόμα…:-k

ναι οντως ακομα δεν εσκασε…

…σήμερα κυκλοφόρισε στο εξωτερικό το περιοδικό, ήδη άκουσα την γαμάτη διασκευή των METALLICA στο youtube!!! υπάρχει ολόκληρο το κομμάτι!

μολις εσκασε,προς ρωσια μερια…:wink: :wink: :wink:

ΣΠΕΡΝΕΙ!!!

Μόλις το βρήκα: http://www.bunalti.com/?p=9814
Κατεβαινει…

http://www.bunalti.com/?p=9814

Ειλικρινά, δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τους trendy, ούτε με τους emo, ούτε με τους power rangers, ούτε με κανένα.

Αλλά αν γίνει πάλι επίσημη απόπειρα να ασελγήσουν ξανά σε τραγούδια των Maiden θα προτείνω live μετά λιθοβολισμού…

Κοινώς οι μεγάλες αξίες τα πήγαν περίφημα, οι αναμενόμενα καλοί ήταν πολύ καλοί και οι αναμενόμενα σκατά ήταν ακόμα χειρότερα.

Πιο προβλέψιμο και από αποτελέσματα της super league τη τελευταία αγωνιστική!

Metallica / Theater / Year Long Disaster άντε και Machine Head έκαναν ωραίες διασκευές. Ειδικά το Remember Tomorrow απλά σπέρνει. Οι Devildriver καλά τα πάνε σε γενικές γραμμές, αλλά κάπου χάνει.

Όσο για το σύνολο, απλά αστείο. Κάτι Run To The Hills και 2 Minutes… τα σκάτωσαν σε ασύλληπτο βαθμό. Απαίσια διασκευή επίσης και στο Trooper από τους Coheed & Cambria. Λίγο-πολύ αναμενόμενο από την επιλογή του κομματιού.

Επίσης, Avenged και Trivium είναι πολύ καλοί, ενώ αξιοπρεπείς είναι οι Black Tide.

Γιατί να παίξεις το Trooper?
Αν το παίξεις ίδιο θα είναι χειρότερο από το πρωτότυπο σίγουρα.
Αν το αλλάξεις θα ακουστεί σκατά.
Χαμένος από χέρι.

Αφου συνήλθα από το σοκ και τα απανωτά εγκεφαλικά:

Γούσταρα τρελά : Remember Tomorrow (ΚΑΥΛΑ), Flash of the Blade, Run to the Hills (Ευχάριστη έκπληξη), To Tame A Land (Μπράβο ρε Theater, μου θύμισαν πόσο κομματάρα είναι), και Iron Maiden (αν λείπανε τα ΟΥ στο τέλος θα ήταν ακόμη καλύτερο).

Έκανα εμετο με τα Brave New World και Caught Somewhere In Time (τι πατάτα ήταν αυτό εδώ ρε, πάω να βάλω το κανονικό), ενώ τα υπόλοιπα τελείως αδιάφορα.

Η πιο επιτυχημένη διασκευή των maiden για μένα είναι το Hallowed απο COF. Τόσο που μου αρέσει περισσότερο από το κανονικό.