Maiden Heaven

νε οντως,συμφωνω για το hallowed των COF.Αμα αντι για τον ντανι,τραγουδωσε ο ντικινσον θα ηταν killer.

Οχι ρε, ακούω το κανονικό αν είναι:p Τα brutal και η σκοτεινή ατμόσφαιρα κάνουν τη διαφορά. Βασικά είναι έτσι το κομμάτι που ταιριάζει περισσότερο στους filth…

Bασικά ειναι έτσι το κομμάτι που είναι το καλύτερο που έχουν βγάλει οι maiden, και των CoF είναι απλά μια συμπαθητική διασκευή και δε θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω

freedom προσπερνώ αυτό που είπες γιατί και για αστείο κακό είναι.
και όχι δεν είναι “γούστα”.

αλλά θα έπρεπε να καταλάβω πως σου αρέσουν τα φωνητικά του Dani από το avatar. Φέρνει λίγο σε donald…

Λοιπόν μόνο το Remember Tomorrrow άκουσα και μάρεσε.
Άκυρη η εισαγωγή στην αρχή.:-k
Το μπάσο πολύ καλό.
Ο ήχος μοιάζει με αυτά που ακούμε στο Death Magnetic.
Φωνητικά πολύ καλά.

Διακρίνω μια επιδειξιομανία από Lars - Kirk όμως…

Αλλά των Opeth μάρεσε πιο πολύ.

Για τα υπόλοιπα γνώμες αργότερα…

[SIZE=“4”]Up The Iron[/SIZE][SIZE=“4”]s[/SIZE]8)

Χαχ, όχι ρε… Δεν τρέφω καμία συμπάθεια ούτε στους filth, ούτε στο Dani… Ξέρω οτι ακούγεται εντελώς βλακώδες, προσκυνώ maiden με τα 1000, το θεωρώ το καλύτερο τους κομμάτι, αλλά η διασκευή μου βγάζει ένα εντελώς διαφορετικό feeling το οποίο πιστεύω πως ταιριάζει περισσότερο στο κομμάτι, όχι μόνο λόγω φωνητικών, αλλά κυρίως λόγω ατμόσφαιρας.

Σκουρτζ, σου έφυγε το “s”:stuck_out_tongue:

μετα απο μια ακροαση εχω να πω.

1. fightstar - fear of the dark
  2. dream theater - to tame a land
  3. metallica - remember tomorrow
    2.black tide - prowler

και 1ο μακραν και με διαφορα

Machine Head - Hallowed Be Thy Name . μεγαλη διασκευαρα . α ρε flynn .

μεγαλες πατατες

1. trivium - iron maiden
  2. madina lake - caught somewhere in time
  3. coheed & cambria - the trooper
  4. glamour to kill - 2 minutes to midnight

και 1ο μακραν το χειροτερο , η πατατα της πατατας

devildriver - wasted years :thumbdown: :thumbdown:

μια χαρά είναι η διασκευή των κοφ.

Μachine Head, Metallica, Dream Theater –>8O 8O

Aλλά ειδικά το Ghostlines φοβερό.

Κάτι Trivium κτλ πολύ αδιάφορα

To Devildriver όντως χάλια.

Το Machine Head έχει κάτι δίκασα και το σώζει… Τα φωνητικά άθλια… Και γενικως το drumming τα σπάει :band:

ε???

Τι ε?

Α ξέχασα να πω ότι είναι φοβερή και των avenged

metallica, machine head, dream theater, avenged sevenfold, trivium γαμω.

… αλλα, τα καλυτερα για εμενα ΣΑΝ διασκευες ειναι των ghostlines και gallows…
αντε, γιατι εχουμε ξεχασει τι σημαινει διασκευη…:wink:

γενικα, ικανοποιητικο αποτελεσμα :slight_smile:

gallows!!
gallows!!

Σας έβαλα και poll :slight_smile:

Ghostlines για μενα, άνετα.

Επίσης σωστά και το Gallows είναι πολύ καλό ξέχασα να το αναφέρω.

Νταξ το ξέρω ότι θα βγει το Metallica και ψηνόμουν να μην το χώσω καν, παρόλο που τα σπαγε η διασκευή, αλλά είπα να σας δώσω μια ευκαιρία.

Αντε πηγαινε διακοπες ρε καρμοίρη…

Noμίζω ότι είναι από τις καλύτερες διασκευές που έχουν κάνει oι metallica. οπότε περιτό να πώ τι ψήφισα…

Devildriver είναι μάπα. Γκαρίζει χωρίς λόγο…

Μουσικά THEATER.
Φωνητικά Avenged.
Στο σύνολο μάλλον Metallica.

Ενα πραγμα εχω να πω…Αισχος

respect στους Theater τους Machine Head και τους Avenged για τις αξιοπρεπεις εκτελεσεις τους…

Ολα τα αλλα τα παιζει καλυτερα ακομα και το αυτιστικο ξαδερφακι μου…

Loipon me mia akroasi to prama fainetai kai riskarontas tha po ayta pou kanane klik.

Katarxin fanike poso KSESKIZOYN ta prota [SIZE=“3”]2[/SIZE] album ton Maiden. Ki as min einai popular anamesa stous opadous. Ksexorisa ayta:

Year Long Disaster…Oh man!!! Panta ithela na paixtei ETSI to kommati. YESSSSSS!!! Gyrise tous Maiden elaxista piso kai ginane 70’s. FULL OF SOUL!

Dream Theater… Teleio paixtika. No soul though…

Metallica…Tous tairiaze to kommati kai to kanane diko tous. On the safe side omos.

Gallows…Apo tous kalyterous punk diskous perisy. Apo tis kalyteres diaskeyes edo mesa. Pragmatikos tsampoukas!!!

Trivium…Apo tis kalyteres diaskeyes. Kseroun poly kalytera apo olous to pedio (Maiden) kai fanike gia mena. Mou arese kai i ermineia poly…Kseskisane se mia kommatara.

Machine Head…Artia metalladiki alla diadikastiki.

Madina Lake…Tolmisane kai to caught somewhere in time moiazei na einai tragoudi ton Madina Lake. Respect loipon kai einai apo ta liga mesa edo pou exoun endiaferon kai gia to eidos pou paizoun steketai san kommati tou eidous.

Me apogoiteyse ton Fightstar, den tolmisane kai ston tragoudisti den pigaine. Perimena na to allazane…

Kai pame sto kalytero MAKRAN…
[SIZE=“3”]GHOSTLINES REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE [/SIZE]

To protimo 10 fores apo to original. Ma ton Dia den iksera oti einai toso mageytiko to Brave New World.
To fantazomai sta aytia mou se ena sunset stin paralia kai ftiaxnomai apo tora. Theoulides oi Ghostline!!!

Ψήφισέ το να γίνουμε 2 :slight_smile: