[SIZE=“4”]DOSTE MOY 10 VOTES RE AMPALOIIIIIIIIII[/SIZE]
A nai…kai Run to the hills poly kali prospatheia. Ayta.
[SIZE=“4”]DOSTE MOY 10 VOTES RE AMPALOIIIIIIIIII[/SIZE]
A nai…kai Run to the hills poly kali prospatheia. Ayta.
γουστάρω λεξιλόγιο :lol:
νομίζω πως το brave new world είναι από τα χειρότερα maiden κομμάτια ever!
Mano tsekaro amesa ti paizei me Ghostlines leme…Keramida 8O
Foni bgalmeni apo tous theous Talk Talk apo ta 80’s. Efyga sfairaaaaa…8O
ώπα Daz. Μου τα χαλάς.
Οι Metallica και οι Theater επειδή ξέρουν όση μπάλα δε θα μάθουν όλοι οι υπόλοιποι μαζί ποτέ έφεραν τα τραγούδια στα μέτρα τους ΣΩΣΤΑ. Τους Maiden όταν τους διασκευάζεις τους σέβεσαι, αλλιώς θα ακουστείς αστείος.
Οι Machine Head έπαιξαν λίγο safe, οι Trivium όντως αντιλαμβάνονται καλύτερα από όλους πως πρέπει να ακούγεται ένα Maiden τραγούδι, την περισσότερη ενέργεια φαίνεται να την έχουν οι Avenged οι οποίοι έκαναν τη δεύτερη καλύτερη επιλογή μετά τους Theater.
Λοιπόν.
Το Caught Somewhere In Time είναι ένας ΥΜΝΟΣ
Οι Madina Lake είναι αντικειμενικά ΧΑΛΙΑ
Κατάφεραν το κομμάτι να ακούγεται σα Madina Lake
Δηλαδή να ακούγεται ΧΑΛΙΑ.
Έκαναν έναν ΥΜΝΟ να ακούγεται ΧΑΛΙΑ.
Είναι επίτευγμα. Μπράβο λοιπον.
Το Ghostlines έχει ένα ενδιαφέρον αλλά το έκαναν σχεδόν κλαψιάρικο και μόνο στην ιδέα του post χαλιέμαι απίστευτα.
Στο Wrathchild σιγά τη διαφοροποίηση. Οι Maiden στις τελευταίες περιοδείες το παίζουν κλάσεις ανώτερα.
Λοιπόν να ξέρεις το εξής.
Οι Maidenάδες αναγνωρίζουν την ανυπέρβλητη αξία των 2 πρώτων δίσκων αλλά αγαπούν τόσο πολύ τον Bruce που δε θέλουν να πουν καμια μεγάλη κουβέντα και το μετανιώσουν μετά.
Yπάρχει αυτή η άποψη
υπάρχει και αυτή
Εγώ θα προτιμήσω τη δεύτερη σαφώς.
Listen to yourself…Apla akougesai san enas anthropos pou den exei idea apo ta eidi ayta. Etsi apla. Milises san metallas. Ayto ta leei ola. Madina Lake dinei tin eykairia se paidia pou den exoun sxesi me to metal na tsekaroun metal. Episis Gallows einai PUNK. Ta dyo prota album ton Maiden exoun PUNK ypobathro se pliroforo an den to ikseres.
Deytero…To inner feeling DEN einai klapsa. Face it. Sorry… A nai kai mia diorthosi. Den thymizei toso Talk Talk tragoudisti oso ton tragoudisti ton Riverside. Tyxainei na mou aresei ayti i klapsa…
Trito…Cover den simainei aparaitita TRIBUTE.
για τους Madina Lake ήταν προσπάθεια αναπαραγωγής αγγλικού humor.
μάλλον διαβάζω πολύ αγγλικό τύπο τελευταία.
Αν και αλήθεια δεν μου αρέσουν.
Inner Feeling? Ρε Daz, ξέρεις πόσα ακούσματά μου έχουν αυτό που αναφέρεις σαν inner feeling. Το να προσπαθείς να το περάσεις σε τραγούδια των Maiden που είναι εξ’ορισμού θετική μουσική μου ακούγεται πολύ λάθος.
Και εμένα μου αρέσουν ένα σωρό διασκευές που αλλάζουν το πρωτότυπο.Πολλές φορέ περισσότερο από το πρωτότυπο. Εξαρτάται πως το κάνεις και σε ποιο τραγούδι το κάνεις.
Θυμάμαι τον Bach να τραγουδά το Children Of The Damned και να σκίζει. Εκληκτική ερμηνεία, απλά γιατί μπορεί. Σόρρυ, αλλά κάτι Madina Lake και κάτι Sign απλά δεν μπορούν.
ναι αλλά εδώ μιλαμε για έναν tribute δίσκο.
Συμφωνώ απόλυτα στο ότι οι 2 πρώτοι δίσκοι έχουν punk υπόβαθρο αλλά μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιζε η φωνή του di anno γιατί μουσικά πες στον harris ότι έμοιαζαν με punk να δούμε πως θα αντιδράσει.:?
Από την άλλη πιστεύω ότι μαγκιά σε μια διασκευή είναι να φέρνεις το κομμάτι στα μέτρα σου και οι metallica το έκαναν αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς όταν λες safe side…δηλαδή τι ήθελες να έβαζαν blastbeats…??? αστεία πράγματα.
Τέλος το παληκάρι απο πάνω μίλησε σαν μεταλλάς γιατί προφανώς είναι μεταλλάς και οι maiden είναι ένα από τα μεγαλύτερα metal συγκροτήματα, και σαν μεταλλάς κι εγώ δεν μ’αρέσει να μου καταστρέφουν τα αγαπημένα τραγούδια ένα μάτσο άμπαλοι.
Με παρόμοιο τρόπο που οι άμπαλοι μετάλλικα κατέστρεψαν αγαπημένα τραγούδια άλλων στο garage
Ρε σεις… take it or leave it… απλά πράγματα… τι πάει να πει “μου καταστρέφουν τα αγαπημένα μου τραγούδια”; Όπως λέμε “μου έσπασε ο τάδε #$^%*&@#” το πίσω τζάμι;
Και που είναι κακές μερικές απ’τις διασκευές (btw, για μένα καλύτερες ακούστηκαν των Μetallica, Sevenfold, Trivium, Theater, Ghostlines <-- δεν τους είχα ούτε καν ακουστά τους τύπους, τώρα θα τους ψάξω) τι έγινε; Πληγώθηκε ο Maidenικός σας εγωισμός;
…
edit: Στο poll ψήφισα Avenged Sevenfold γιατί δεν περίμενα ότι θα κάνουν την διασκευή που έκαναν. Δηλαδή δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο.
+Οι λατρεμένοι μας Machine Head δεν το’χαν αυτή τη φορά. Κρίμα.
Υπερβολές, απλά είπα τη γνώμη μου όπως κι εσύ λες την δικιά σου…
I’ve got news for you buddy. Den mou aresoun oi Madina Lake. Gia teleytaia fora episis H GNOMH mou einai oti oi Ghostlines pirane sobraka.
To teleytaio asxoliasto. Gia to proto sxolio sou tha sou po oti to 1980 akouga para poly punk kai akousa kai ton disko otan bgike. Den me endiaferei ti leei o kathe kyrios Harris.
Gia to deytero sxolio…oi Metallica paiksane on the safe side. Pirane kommati pou tous epairne na min polyskeftoun kai xalasoun polli faia ousia pos na to kanoun. Gege? Genika exo plaka, to ksero…
Den ntrepontai…
Το Ghostlines το ακούω και το ξανακούω…:-s Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω… Απλά δε μου κάνει…
#-o #-o #-o 8O :-k [-X [-X [-X
εγώ νομίζω ότι απλά πήρανε ένα κομμάτι που γούσταραν να παίξουν…στην αρχή ήταν να παίξουν το prowler.
Akous polli tetoia mousiki? :-k Pos thes na sou kanei diladi…
Akous Rivesride? Akous Esoterica? Etc. etc. etc.:-k
Ante giati o kathenas leei oti thelei edo mesa.
Tora tha einai megalo shock na mas pei kai o Maiden1979 oti den tou kanei :lol: Shock…
edit : αυτό πάει 3-4 post πιο πάνω…
“όλα τα παιδία έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρτήρια για τη προσπάθεια που καταβάλανε”
ποίος μίλησε για maidenικό εγωισμό και κουραφέξαλα.
απλά λέω μη χάσουμε και τα αυτονόητα.
για μένα η διασκευή στο Run To Hills που θεωρείται “διαφορετική” είναι σα να ακούω ευνούχους Ινδιάνους να τρέχουν στο Brokeback mountain…
είναι δυνατόν ο τύπος από τους Devidriver να θέλει να τραγουδήσει Dickinson?και καλά αυτός, οι άλλοι δεν τον άκουσαν?γιατί γκαρίζει? είναι και αυτό διαφορετικότητα και προσαρμογή? οκ…
On the safe side again
Κάτσε ρε νταζ, δεν είπα τπτ κακό… Απλά οτι δε κάνει για τα γούστα μου… Λογικό είναι άλλωστε… Μου άρεσε που άκουσα ένα αγαπημένο κομμάτι τελείως διαφορετικό, απλά το αποτέλεσμα δε με ικανοποιεί…
Και προς τι το επιθετικό ύφος δε κατάλαβα:?