Gia Sign to ksanakousa kai exeis dikio. Den…oute san kati diaforetiko.
Devildriver episis tha tous tairiaze prota dyo albums an thelane tetoia vocals.
Gia Sign to ksanakousa kai exeis dikio. Den…oute san kati diaforetiko.
Devildriver episis tha tous tairiaze prota dyo albums an thelane tetoia vocals.
Το Devildriver το έκραξα κι εγώ γιατί στα αυτιά μου όλα αυτά τα γκαρίσματα δε μου είπαν τίποτα.
Το επόμενο βήμα είναι να έρθει ένας die hard Simon & Garfunkel fan να μας πει πόσο άμπαλοι είναι οι Nevermore.
Σουρεαλιστικό :lol: :lol:
Άντε τη βαρέθηκα την κουβέντα, πάω σε άλλα θρεντς, έπειτα από το συμπέρασμα που θα καταλήξω, το οποίο θα είναι προσωπικό και δε χρήζει απάντησης.
Υποκειμενικό --> Γούστο. Κατά πόσο μας αρέσει η συγκεκριμένη μουσική
Αντικειμενικό --> Αν ακούσω Riverside/Anathema ή Misfits θα μου βγούν τα άντερα έξω, αρα λογικό να μη μου αρέσει αυτή η μουσική.
Υποκειμενικό --> Δεν μπορούμε να ξερουμε αν κάποιο συγκρότημα διάλεξε κάτι επειδή γούσταρε ή επειδή ήθελε να παίξει μπάλα στα σίγουρα
Αντικειμενικό -->Μια διασκευή και όχι μια επανεκτέλεση εκτιμάται πολύ περισσότερο καλλιτεχνικά. Ακόμα και αν η αλλαγή στη χροιά του τραγουδιστή αρκεί σε κάποιους (πχ να ακούσουμε τον James)
Υποκειμενικό–> wtf, πως ξαφνικά γέμισε το φόρουμ με οπαδούς μεταλλικα παντού? (άσχετο αλλά ήθελα να το πω )
Cheers!
Εδιτ: Α και φυσικά το NWOBHM είναι επηρεασμένο από το punk.
και γιατί είναι αυτό πιο safe από το να πάρεις τη βασικές μελωδίες ενός τραγουδιού και να το φέρεις στο ύφος ΑΚΡΙΒΩΣ που παίζεις? επειδή παίζει να ακούγεται χάλι μαύρο ίσως το δεύτερο?
Οι Metallica θα έπαιζαν κάτι από DiAnno εποχή γιατί αυτά άκουγαν πιτσιρικάδες και γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσει ο James να τραγουδήσει Dickinson? Ντε και καλά να ρίξει 2 τόνους κάτω το τραγούδι για να το βγάλει? Αν και τώρα που το σκέφτομαι ένα Powerslave έπρεπε να είχαν παίξει.
Οι Coheed που ξέρεις πόσο τους λατρεύω έγιναν ρεζίλι. Καλύτερα να μην το έβαζαν.
Ta exo parei giati akouo xazomares…sorry. Mia lyriki foni leei o allos einai klapsa. Bazo stoixima pantos oti den einai mesa sta 20 agapimena sou kommatia apo Maiden…
Epeidi goustaro flaming loipon. Stis notes pou epiase o tragoudistis ton Ghostlines o Dickinson akougetai ASTEIOS. And the other way around.
νομίζω πως μου τη λες λίγο άσχημα Daz.
περισσότερο απ’όσο δικαιολογείται.
Τέσπα, δε θα επιμείνω… Εγώ δεν είπα τπτ αρνητικό, απλά μόνο οτι δε μου αρέσει… Με συγχωρείς.
Nai giati den to perimena ayto apo opado ton Riverside. Akou tin foni ksana kai pes mou. Ama mou peis oxi tha les psemata. To yfos nai einai asximo. Lathos mou.
Lathos diko mou…Den ta pairno synithos. Esy kala to eipes.
Σφαζόμαστε στη ποδιά των maiden ρεεεεεεεεεεε:p
Black Tide - Prowler Καλο
Metallica - Remember Tomorrow Καλο
Avenged Sevenfold - Flash Of The Blade Καλο
Glamour Of The Kill - 2 Minutes To Midnight Καλο αν και η φωνη λιγο…
Coheed and Cambria - The Troope r Καλο αν και η φωνη λιγο…
DevilDriver - Wasted Years Καλο
Sign - Run To The Hills Καλο και διαφορετικο
Dream Theater - To Tame A Land Πολυ καλο
Madina Lake - Caught Somewhere In Time Μαρεσε αλλα δεν εχει καμια σχεση με το κομματι που επρεπε να διασκευασουν
Gallows - Wrathchild πιο πανκ σταιλ,ωραιο
Fightstar - Fear Of The Dark πολυ καλο
Machine Head - Hallowed Be Thy Name καλο
Trivium - Iron Maiden καλο
Year Long Disaster - Running Free καλο
Ghostlines - Brave New World ξενερωτο
Πάντως στο αντίστοιχο tribute για τους Metallica 2 χρόνια πριν,δεν είχε γίνει τόσος ντόρος…
Ε, ναι. Όλοι καλύφθηκαν από την υπερδιασκευή στο Orion από τους Mastodon!
Η διασκευή των Mastodon ήταν τόσο, καλή γιατί το τραγούδι ήταν instumental…χεχε.
Δεν είχε και καμια τόο αξιόλογη περίπτωση να ασχοληθείς αν θυμάμαι καλά. Metallica, BFMV, καλά γενικά, αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
Πραγματικά, Daz η αντίδρασή σου με εξέπληξε. Γιατί έπρεπε να καταλάβεις ότι υπήρχε χιουμορστική υπερβολή σε αυτά που έγραφα. Δεν κράζω έτσι συνήθως.
Τέλος, αμφιβάλλω αν ο “και καλά ανοιχτόμυαλος μουσικόφιλος” είναι πιο καλό από το “μεταλλάς”.
το ρίχνω στους ghostlines.
γενικά, σπάνια να μ αρέσουν οι επανεκτελέσεις με 1-2 προσθήκες για ξεκάρφωμα, προτιμώ πραγματικές διασκευές. πιθανότατα γιατί αν το τραγούδι μοιάζει τόσο πολύ με το αυθεντικό, χάνει στη σύγκριση…
Proton…den sou epitrepo na bazeis logia sto stoma mou. Eipa oti milises san metallas POY DEN AKOYEI TIPOTA ALLO ektos apo metal.
Deyteron…Pes mou an les to tonismeno gia mena gia na sou apantiso katallilos…
Παιδια τωρα το ακουω και θελω να ρωτησω κατι…
Οι theater γιατι δεν ειναι στο poll??[-X
Νομιζω πως μεσα στο φλορουμ υπαρχει εντονη αντιπαθεια στη προσπαθεια των παιδιων…Κοιταχτε να τα κοψετε αυτα…αιντε!
Παντως ηταν πολυ καλη διασκευη οπως και οσες εχω ακουσει μεχρι στιγμης,δηλαδη metallica-machine head
ξέρεις ότι δεν το λέω για σένα.
έπιασα το άλλο άκρο απλώς…
και δεν μου αρέσει κανένα άκρο.
δεν σου βάζω λόγια.
εσύ είπες πως λέω παπαριές.
και όταν διαφωνώ μαζί σου ποτέ δεν έχω πει κάτι τέτοιο.
Τόση μουρμούρα για ένα χαζοtribute που με ψήσατε να τ ακούσω και γω! Χαχαχαχα!
Πιάστε τον!
και λιγα λες…