Maiden Heaven

Εσύ που διαφωνείς, το ίδιο πράγμα είπατε

Black Tide - Prowler Απλή επανεκτέλεση, τίποτα σπουδαίο
Metallica - Remember Tomorrow Τα ίδια με τους αποπάνω, σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου Maiden κομμάτια
Avenged Sevenfold - Flash Of The Blade Αδιάφορο με τραγικά φωνητικά
Glamour Of The Kill - 2 Minutes To Midnight Gay σφαγή… στα δύο λεπτά πάτησα skip track
Coheed and Cambria - The Trooper Ασχολίαστο…
DevilDriver - Wasted Years Επανεκτέλεση με αστεία φωνητικά :lol:
Sign - Run To The Hills :lol2: :lol2: :lol2:
Dream Theater - To Tame A Land Η πρώτη πραγματική διασκευή αν και τους σιχαίνομαι
Madina Lake - Caught Somewhere In Time Η δεύτερη πραγματική διασκευή αν και δεν μου άρεσε
Gallows - Wrathchild Χαχα! Γαμάτα τα τυπάκια!
Fightstar - Fear Of The Dark Παντελώς αδιάφορο
Machine Head - Hallowed Be Thy Name Άλλη μία απλή επανεκτέλεση
Trivium - Iron Maiden Δεύτερο πολύ αγαπημένο κομμάτι, αδιάφορα τα καραγκιοζάκια
Year Long Disaster - Running Free Γάμησε! Μόνο και μόνο η εισαγωγή σοδομίζει άπαντες! Η τρίτη πραγματική διασκευή του δίσκου
Ghostlines - Brave New World Λίγο περίεργο και έτη φωτός μακριά από τα γούστα μου αλλά είχε ένα ενδιαφέρον. Αγνώριστο το τραγούδι, τέταρτη και τελευταία πραγματική διασκευή

Ψηφίζω YLD, οι μόνοι που μου άρεσαν πραγματικά και όντως διασκεύασαν το τραγούδι.

Επίσης η αλήθεια βρίσκεται στον Di’Anno!

που έχει διασκευάσει και το black metal!

ρε παιδια γιατι σφαζεστε??

πωπω…

εγω ξεχωρισα gallows
και ισχυει οτι ειπε ο daz νωριτερα
υπηρχε πανκ υποβαθρο
και λογω di anno
αλλα νομιζω και λογω προηγουμενων μπαντων που επαιζαν harris και σια

οι gallows καναν ακριβως αυτο που επρεπε να κανουν
διαλεξαν σωστο κομματι
και το εφεραν στα μετρα τους

κανα 2 σχολια ακομα

machine head οντως απλα το παιξαν και τιποτα παραπανω

devildriver εντελως αδιαφορο (κριμα)

μαρεσε παρα πολυ η εισαγωγη του run to the hills
ως εκει ομως :stuck_out_tongue:

και το year long disaster πολυ καλο
οντως μετεφεραν το κομματι μια δεκαετια νωριτερα

αυτα για τωρα

Είπες και αυτό και μετά το συνέχισες.
Go see for yourself.

Enough.

Κρίμα.

Party Pooper… :har:

ΩΧΧΧ!!! Ρε παιδια, μολις τωρα ειδα οτι ενα απο τα συγκροτηματα του δισκιου ειναι και οι SIGN. :lol2:

Toυς ειδα Live σαν σαπορτ των Σκιντ Ροου και μιλαμε πραγματικα για την αθλιοτητα προσωποποιημενη. Μην εχετε ποτε τετοια ατυχια στην ζωη σας παιδια μου.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για τις διασκευές μία προς μία:

Black Tide - Prowler: Πολύ καλή. Τους ταίριαζε. Από τα αγαπημένα μου κομμάτια των Iron Maiden.

Metallica - Remember Tomorrow: Μου άρεσε πολύ. Γενικά, ότι έχει τη χροιά του Hetfield, to λατρεύω. Μου άρεσαν όμως και τα drums και η lead guitar.

Avenged Sevenfold - Flash of the Blade: Δε μου αρέσουν ιδιαίτερα οι Avenged Sevenfold. Παραδέχομαι όμως πως έκαναν το κομμάτι να ακούγεται σαν να ήταν δικό τους.

Glamour of the Kill - 2 Minutes to Midnight: Δε μου άρεσε.Δε θέλω να το ξανακούσω. Ειδικά στο refrain, αυτή η χαρούμενη αλλαγή μου φάνηκε εντελώς αταίριαστη.

Coheed & Cambria - The Trooper: Επίσης δε μου άρεσε καθόλου. Τα δεύτερα φωνητικά με ξενερώνουν. Γενικά νομίχω πως ήταν ατυχής η επιλογή κομματιού.

Devildriver - Wasted Years: Το τραγούδι μου άρεσε. Ωραία διασκευή, το μόνο που με χάλασε πραγματικά είναι στο refrain η μετάβαση από καθαρά φωνητικά σε black τσιρίδες. Αλλά μόνο στο refrain και μόνο η μετάβαση.

Sign - Run to the Hills: Στην εισαγωγή δικαιώθηκα που τόσα χρονια τολμώ και παίζω ως μπαλλάντα το Master of Puppets σε φίλους μου στην παραλία. :stuck_out_tongue: Δε μου άρεσε η διασκευή. Ούτε αυτή θέλω να την ξανακούσω. Αργός ρυθμός. Κάπου έχουν φάση κιθάρες και πλήκτρα, αλλά…

Dream Theater - To Tame a Land: Όπως πάντα με σεβασμό και με προσωπικά στοιχεία από δω κι από κει. Γενικά το τραγούδι όμως δε μου αρέσει, ούτε στην αυθεντική εκτέλεση, επομένως μάλλον δεν μπορώ να πω και πολλά.

Madina Lake - Caught Somewhere in Time: Απίστευτη! Η καλύτερη διασκευή του album για μένα. Πραγματική διασκεύη, με προσωπικά στοιχεία μέσα, μυστήρια αίσθηση. Τη λατρεύω. Δεν τους είχα ξανακούσει τους συγκεκριμένους, παρεμπιπτόντως.

Gallows - Wrathchild: Καλή διασκευή, τους ταιριάζει μάλλον, αλλά δεν ακούω Punk.

Fightstar - Fear of the Dark: Δεν ξέρω τι να πω. Μάλλον αδιάφορη. Με το ζόρι φτάνει τις ψηλές. Δεν άλλαξαν και τίποτα ιδιαίτερα από το αυθεντικό, οπότε δε με ενδιαφέρει.

Machine Head - Hallowed Be Thy Name: Mου άρεσε. Πάλι, όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά δεν είναι άσχημη. Μου αρέσουν και οι Machine Head, επομένως την ακούω με χαρά.

Trivium - Iron Maiden: Με αυτό το συγκρότημα δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσει ή όχι. Αλλά έφεραν τη διασκευή στο προσωπικό τους στυλ και μου αρέσει. Τους ταίριαζε και το τραγούδι πολύ πιστεύω…

Year Long Disaster - Running Free: Κι αυτή μάλλον αδιάφορη. Δε βρίσκω κάτι που να με τραβάει, δε βρίσκω και κάτι που να με χαλάει όμως… (Δεν είναι και από τα αγαπημένα μου κομμάτια, βέβαια…)

Ghostlines - Brave New World: H δεύτερη καλύτερη διασκευή του δίσκου. Ταιριάζει καταπληκτικά αυτό το tempo στο τραγούδι. Το βλέπεις από εντελώς διαφορετική σκοπιά. Μπράβο τους που τόλμησαν κάτι τέτοιο και το έκαναν τόσο επιτυχημένα. Με κόλλησαν…

edit: Δεν έχει τους Madina Lake sto poll… :-s

Aν ειχαν συμμετασχει οι Maiden ομως θα γινοταν… :wink:

Η καλυτερη διασκευη κατα την γνωμη μου ηταν των Dream Theater.Δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα αλλα τους αξιζουν πολλα συγχαρητηρια για αυτη τους την δουλεια. :slight_smile:
Mετα ακολουθει η αρκετα καλη διασκευη των Μetallica και τριτοι οι Black Tide που καναν αξιολογη προσπαθεια.Τεταρτοι κατα σειρα προτιμησης πανε οι Avenged Sevenfold με τελευταιους και καταιδρωμενους τους Machine Head…

Οι Machine Head μπηκαν στο top5 μου μονο και μονο για τον ντραμερ τους! :respect:

Παιδία με συγχωρείτε πολύ, αλλά πλήν κανά δύο, σε όλα τα άλλα με πιάσαν τα γέλια. Μα εντελως τα γέλια. Αυτός ο δίσκος πρέπει να εξαφανιστεί απο προσώπου γής άμεσα.

Τα instrumental δεν είναι τραγούδια, χοχοχο :stuck_out_tongue:

όπως τα περισσότερα τρίμπιουτς, έτσι κι αυτό, έχει τις καλές και τις κακές στιγμές του, στις οποίες βαριέμαι να επεκταθώ. απλώς θέλω να πω ότι η διασκευή των γκοστλάινς είναι υπέροχη και μάλλον βγάζει ακόμα καλύτερα προς τα έξω την απελπισία που προκύπτει από τους στίχους. το μόνο που ίσως θα άλλαζα είναι η εκφορά των στίχων στα ξεκινήματα κυρίως των φράσεων. μια παύση παραπάνω θα ήταν ότι πρέπει.

εντιτ: τραγικό το εξώφυλλο

Το πήρα το περιοδικό, 6,6ε από το πρακτορίο ξένου τύπου στον ηλεκτρικό στον Πειραιά.
Καλό το Remember Tomorrow- Metallica λίγο περίεργο το Run to the Hills γαμάτa των Dream Theatre, Machine Head και εντελώς ίδιο με το προτότυπο το Fear of the Dark.
Αυτά με πρώτη ακρόαση…

Υστερα απο πολλές ακροάσεις η εκδοχή του Brave new world από τους Ghostlines πιστευω οτι ηταν μακραν η καλυτερη στο album…Διασκευή με κεφαλαία γραμματα…

Αυτό το Kerrang λες και δεν υπάρχει άλλος κόσμος πέρα από το Ηνωμένο Βασείλιο.
Έβαλε καλό βαθμό στους Firewind:drunk:
Όντως το εξώφυλο, πολύ μέτριο.
Καλή φάση να γίνονται τέτοιες παραγωγές, εστω και από την πρήνιουμ δισκογραφία.8)

Πολύ χαμός ρε παίδες!!!:stuck_out_tongue:

Άντε να πω και γω την γνώμη μου…

1)Metallica - Remember Tomorrow
Αγαπημένο κομμάτι.
Οκ , καλή διασκευή.
Άκυρη η εισαγωγή στην αρχή , φοβερό μπάσο , επειδειξιομανία από Lars - Kirk όπως μου φάνηκε.
Καλά φωνητικά , καλά τα riffs.
Προτιμώ των Opeth.

2)Black Tide - Prowler
Αγαπημένο κομμάτι.
Θυμίζει πάρα πολύ το αυθεντικό και το βλέπω σαν επανεκτέλεση.

3)Coheed and Cambria - The Trooper
Απαράδεκτο…

4)Gallows - Wrathchild
Χαχα, καλά κάνανε και το είδανε σαν χαβαλέ.

5)Sign - Run To The Hills
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αηδία.
Δεν ταιριάζει σε κανέναν αυτό το κομμάτι.
Είναι τόσο απλό αλλά μόνο για τους θεούς.8)

6)Madina Lake - Caught Somewhere In Time
Μπα, δεν μάρεσαν τα φωνητικά καθόλου.

7)Ghostlines - Brave New World
Να μια διασκευή.
Δεν μάρεσε όμως.

8)Dream Theater - To Tame A Land
Καλό.

9)Avenged Sevenfold - Flash Of The Blade
Αδιάφορο , τα φωνητικά δεν μάρεσαν καθόλου.
Ούτως ή άλλως δεν μαρέσει και το κομμάτι πολύ.

10)Fightstar - Fear Of The Dark
Απαράδεκτο.
Πραγματικά αδιάφορο.

11)Trivium - Iron Maiden
Τα φωνητικά δεν μάρεσαν καθόλου.
Οι κιθάρες πήγαν καλά πάντως.

12)Year Long Disaster - Running Free
Η καλύτερη διασκευή για μένα…

13)Machine Head - Hallowed Be Thy Name
Τελικά δεν μπορούν να αλλάξουν το προσωπικό τους στυλ.
Μόνο επανεκτελέσεις παίζουν από διασκευές.
Αδιάφορο…

14)Glamour Of The Kill - 2 Minutes To Midnight
Αδερφίστικο…

15)DevilDriver - Wasted Years
Τα πιο γελοία φωνητικά που μπορούσανε να μπουν σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια του metal…
Απλά αστείο…

Κρατάω Metallica , Years Long Disaster , Dream Theater…

Των coheed μου φαινονται πιο αστεια :lol:

Tί πλάκα έχει όταν κάποια ανθρώπινα όντα προσπαθούν να διασκευάσουν κομμάτια των Maiden… :lol3: :lol:

Πιστευεις και οτι κακως εγινε η προσπαθεια?

Όχι, απλώς είχε όρεξη χτες για καλαμπούρι… :wink: