Γαμω το Remember Tommorow το ιντρακι ειναι τζάμι και η χρια του τζειμς ταιριαζει απολυτα απανς στο κομματι…πολυ καλη…για μενα καλυτερη απο των Οpeth.Αλλα για μενα η διασκευη του δισκου ειναι το Brave new world. Πραγματικα εδωσε μια νεα διασταση στο κομματι…
Σημερα το ακουσα και γω…
Να πω την αληθεια δε μου αρεσε.
Δεν ξερω γιατι.
Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι η χαρακτηριστικη χροια του Bruce δεν ειναι ευκολο ουτε να τη μιμηθει κανεις ουτε να αντικαταστησει.
Και δεν το λεω απο φανμποισμπο…
Δε λεω οτι ειναι θεικη(αλλωστε το ξερουμε αυτο), αλλα μοναδικη(οχι με την εννοια του τελειου).
Hallowed Be Thy Name, by MH.
Καόλου άσχημο δισκάκι θα έλεγα. Μετά από πάμπολες ακροάσεις απο το καλοκαίρι θα του έβαζα ένα 7. Έχουμε και λέμε:
Black Tide - Prowler: Τυπικότατο.
Metallica - Remember Tomorrow: Σίγουρα με ξάφνιασε ευχάριστα.Καλό.Ωραία εισαγωγή και ας Creeping Death-ίζει.
Avenged Sevenfold - Flash of the Blade: Εντάξει κάνω κέφι,χωρίς πολλές αλλαγές απο το αυθεντικό.Τους πάει.
Glamour of the Kill - 2 Minutes to Midnight: Πολύ αδερφίστικη φωνή ειδικά στο ρεφρέν, έλεος.
Coheed & Cambria - The Trooper: Θα συμφωνήσω με έναν φίλο για τα δεύτερα φωνητικά,τι τα θέλανε; Τυπικότατο πιστή επανεκτέλεση. Μου αρέσει όμως το σόλο κιθάρας που το πειράξανε λίγο, εκεί πρός το τέλος.
Devildriver - Wasted Years: Το ΜΟΝΟ τραγούδι που μετά απο τόσο καιρό εξακολουθώ να το ακούω καθημερινά και να γίνεται ύμνος για οδήγηση κ τέρμα τα γκάζια.Θεωρώ ότι τα φωνητικά ταιριάζουν πάρα πολύ σε αυτό το αγαπημένο μου κομμάτι. Αν κ λίγο στο ρεφρέν δε πολυκολλάνε.Απόλαυση.
Sign - Run to the Hills: Ποιος ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ το έβαλε στη συλλογή;;;;
Dream Theater - To Tame a Land: Εντάξει ίσως το αγαπημένο μου τραγούδι απο Maiden. Φοβερή εκτέλεση με τα ανατολίτικα keyboards να απογειώνουν το κομμάτι.Φοβερός ήχος και ατμόσφαιρα. Βέβαια τα φωνητικά της πριμαντόνας έκανα καιρό να τα συνηθίσω αλλά πλέον δεν έχω πρόβλημα.
Madina Lake - Caught Somewhere in Time: Να και μια πραγματική διασκευή. Απο τις δυνατές στιγμές. Ακατάλληλο για ακροατές που θεωρούν ότι μια διασκευή=απλή επανεκτέλεση.
Gallows - Wrathchild: Εεε δε τρελαίνομαι για πάνκι διασκευή
Fightstar - Fear of the Dark: Το μόνο που μου ξεχωρίζει είναι ο τρόπος που τραγουδάει το ρεφρέν λίγο πιο μελωδικά. Τπτ το ιδιαίτερο πάντως.
Machine Head - Hallowed Be Thy Name: Μου αρέσουν οι ΜΗ αλλά εδώ ατύχησαν. Είσαι μεγάλη μπάντα και βγάζεις συνεχόμενες δισκάρες, τόλμα και άλλαξε λίγο το κομμάτι ρε μεγάλε εκτός και άν δεν είχες χρόνο.Πιστή και άτολμη επανεκτέλεση με λίγο πιο βαρύ ήχο.
Trivium - Iron Maiden: Τους πάει και καλούλα διασκευούλα. Τελικά μου αρέσουν ή όχι οι Trivium;
Year Long Disaster - Running Free: Βαρεμάρα
Ghostlines - Brave New World: Να και μια πραγματική διασκευή, ωραία πράγματα.