Σας αρεσει ο νεος maiden δισκος (μονο οσοι τον ακουσανε καλα να ψηφισουν)

Ρομάντικ θα το ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ποτέ;

Δεν έχω ακούσει ακόμα όλα τα τραγούδια…οπότε πάσο:):!:

δεν μου άρεσε ο δίσκος(εκτός απο κομμάτια) αλλα μου άρεσε το “το ιντερνετ δεν λειτουργεί οπως πχ το αλτερ,το νοβα κτλ κτλ…” του Lupin :lol::lol::lol::lol:

Βαρεθηκα.Εκτος Απο Δυο Κομματια(Alchemist/When The Wild Wind Blows) Που Μου Ψιλοαρεσαν Τα Αλλα Μου Φανηκαν Ανεμπνευστα.Δεν Νομιζω Να Ξανακουσω Το Δισκο Συντομα…

καλα ρε φίλε πάμε καλά.Να σου πώ έχεις ακούσει ποτέ κάτι άλλο εκτός απο maiden;
Βαρέθηκα να σε ακούω τουλάχιστον μην ανοίγεις thread,δεν είσαι αρκετά σχετικός ούτε καν με τους maiden για να λές πως είναι και τέλειος αυτός ο δίσκος τους.
και απο την άλλη είναι και ο romantic 7
καλά κάποιοι άνθρωποι όντως δεν έχουν μυαλό ή τουλάχιστον τους έχει φάει η μ******

ον τόπικ: Δεν θέλει και λίγο μυαλό για να καταλάβει κανείς πως αν και ο δίσκος είναι ΜΕΤΡΙΟΣ,όχι άσχημος οι iron maiden δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.Το μόνο που τους έσωσε είναι το ότι ξέρουν (ήξεραν) να παίζουν μουσική κάποτε.Αλλα απο έμπνευση 0

Πάμε παρακάτω τώρα τελείωσε το θέμα με τον δίσκο.Ας ασχοληθούμε και με καμια άλλη μπάντα

NAI ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ MAIDEN ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ (ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ). ΟΙ METALLICA ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ Ε? ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑL.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΟΥΦΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΙΕΡΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΣΤΟ ΙΝTERNET ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Ναι ρε μέτριος είναι εγώ έχω και αυτιά και το καταλαβαίνω.Αν τώρα κάποιοι άνθρωποι είναι κολλημένοι δεν μπορώ να κάνω κάτι.Και ναι σωστά μιλάς απο έναν υπολογιστή όλα γίνονται,ο καθένας λέει ότι γουστάρει όπως και εσύ απο το ίντερνετ κάνεις ότι γουστάρεις γιατί πολύ απλα δεν έχεις και κάτι αλλο να κάνεις.Οι iron maiden είναι και θα είναι τεράστια μπάντα αλλα καιρός να πάρουν και άλλες μπάντες την σκιτάλη.Πάρε το χαμπάρι η μουσική προχώρησε…ανανεώθηκε.Επίσης να ξέρεις πως οι περισσότεροι που ψήφισαν πως είναι τέλειος ο δίσκος και τους άρεσε πολύ σε δουλεύουν.Δεν κάθομαι να ποστάρω άλλο διότι δεν φταίνε αυτοί που κάθονται και βλέπουν τα posts ούτε οι mods που θα πρέπει να τα σβήσουν κτλπ.
ΞΕΚΟΛΛΑ το μυαλό σου

Ενα πραμα δε μπορω να καταλαβω. Τα χαμε βρει με ολους ωραια και καλα και ξεφυτρωνεις εσυ σαν το σκατο και αναβεις φυτιλιες λεγοντας “ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ”. Καποιοι φαινεται δε θελουν με τιποτα να δεχτουν την αληθεια που λενε οι δημοσκοπησεις. 12 ψηφισαν μονο κατα και ο ενας μαλιστα εκανε σιγουρα λαθος. (θα ναι και κανα δυο ακομα. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΤΑΛΙΚΑ. Ακου πιθηκους εσυ να ακουσουμε λιγο WATCHTOWER εμεις.

Επειτα απο 135,3 ακροασεις…

ο δισκος ειναι σκατα [SIZE=“3”]σκατα[/SIZE] [SIZE=“4”]σκατα[/SIZE] [SIZE=“5”]σκατα[/SIZE] [SIZE=“6”]σκατα[/SIZE] [SIZE=“7”]σκατα[/SIZE]

μπραβο εισαι πολυ γαματος!!

εγω γαματος δεν ειμαι
εσυ εισαι καθυστερημενος

μμμ, πολυ ωραιο επιπεδο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ#-o

Το καλυτερο thread του forum! ΠΕΘΑΙΝΩ!! :lol3::lol3::lol3:

*Παντως εμενα ο δισκος δεν μου φανηκε κακος… :oops:

Ρε Γουάιτ Ζόμπι, άμα είναι να τσακώνεσαι με όποιον λέει κακό λόγο για τους MAIDEN, τότε κάντο τουλάχιστον με στυλ γαμώ τον αντίθεό μου! “Μπράβο, ωραίο επίπεδο”, τι ν αυτές οι φλωριές.

ο δισκος παιδια ειναι ατελειωτος
οσο και να αγαπω τους μεηντεν δεν αντεχω να τον ακουσω ολοκληρηρο

ελπιζω μονο να μην παιζουν πολλα τραγουδια απο αυτο στα λαηβ

Φίλε γιατί τόση ειρωνεία για τους Maiden και τους οπαδούς τους ? Ακούω 25 χρόνια metal και δεν ξέρω άλλο συγκρότημα που να κρατιέται σε τόσο υψηλό επίπεδο και με την δημοτικότητα του να αυξάνεται (παγκοσμίως) αντί να μειώνεται, μετά από τόσα χρόνια (και δικαίως κατά τη γνώμη μου γιατί οι post reunion δίσκοι είναι σχεδόν εφάμιλλοι με αυτούς της πρώτης δεκαετίας)…
…Άρα είναι και θα παραμείνουν όπως φαίνεται οι μόνοι true metal gods…

Πες λοιπόν τη γνώμη σου ότι δεν σου αρέσει το FF ή ότι οι Maiden δεν έχουν λόγο ύπαρξης αλλά σεβάσου και αυτά που νοιώθει ο πραγματικός Maiden fan τα οποία ούτε κατά διάνοια δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά που του προσφέρουν άλλα metal συγκροτήματα …
…τι να μου πουν ρε φίλε πχ οι Mastodon όταν ακούω ghost of the navigators…έλεος, όχι κριτική για την κριτική μόνο…

Προφανώς αγαπητέ Trooper 7 ο about music και πολλοί άλλοι εδώ μέσα διαφωνούν με την άποψή σου ότι οι Maiden είναι “το συγκρότημα που κρατάει το πιο υψηλό επίπεδο σε σχέση με τα άλλα μεγάλα και κλασσικά” και ότι “οι post reunion δίσκοι τους είναι εφάμιλλοι μ’ αυτούς της πρώτης δεκαετίας” (ήμαρτον ε). Είναι τόσο απλό όμως.

Πραγματικά είστε πολλοί φαν των Maiden που δεν αντέχετε καθόλου το χαβαλέ και την πλακίτσα ρε γαμώτο. Κάνετε λες και οι Maiden είναι καμιά ιερή αγελάδα που απαγορεύεται να κάνεις πλάκα μαζί τους. Αυτό δε θα πρεπε να ισχύει για κανένα συγκρότημα! Και να πει κανείς ότι τους αντιπαθούμε ξέρω γω και ότι εσείς είστε οι μόνοι “αληθινοί” οπαδοί τους, όπως λες; Ειδικά ο about music, αν κάτσεις και δεις λίγο κάποια χαρακτηριστικά ποστ του, είναι από τους πιο πιστούς οπαδούς των Maiden στο φόρουμ, τους αγαπάει ειλικρινά όπως κάνουμε και πολλοί άλλοι που για “σας” μπορεί να είμαστε και “haters”. Το μυαλό σας και μια λύρα όμως. Συνηθίστε επιτέλους στην ιδέα ότι εδώ πέρα κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής και (ακόμα και χοντροκομμένης) εις βάρος του πλάκας, όχι γιατί ΠΡΕΠΕΙ (ό,τι θέλετε ποστάρετε εφ’ όσον οι mods θεωρούν ότι τηρείτε τους κανόνες) αλλά γιατί απλά σπάτε τα αρχίδια των υπόλοιπων με την αδικαιολόγητη γκρίνια σας και χαλάτε την καλή και ανάλαφρη διάθεση που υπάρχει σ’ αυτό το φόρουμ.

Και κάτι τελευταίο. Παιδιά, δεν ξέρω πώς μπορούν να ονομαστούν οι Maiden, σίγουρα πρέπει να βρούμε κάτι αντάξιο γιατί είπαμε, τους αγαπάμε και μάλιστα πολύ, αλλά ο τίτλος “Metal Gods” είναι καπαρωμένος προ πολλού. Τενκ γιου.

Και όχι μονο αυτό αλλα όταν πας να μιλήσεις για κάποιον δίσκο τους και πείς κάτι λιγότερο απο το ‘θείκος’ και ‘τέλειος’ πάνε να σε φάνε λες και έχεις άδικο.Α ναι ξέχασα εμείς όμως δεν είμαστε και τρου φανς…

Γράκχος τι πρόβλημα έχεις εσύ?
Η ασθένεια σου λέγεται Κομπλεξισμός…

Άκου λίγο Maiden να χαλαρώσεις φίλε μου
Άκου λίγο τον Γιατρό:D:D:D:D

Κοίτα φίλε και εγώ στον χαβαλέ πρώτος μπορώ να γίνω…απλά δεν διέκρινα χαβαλέ αλλά τη γνωστή “ειρωνεία” που στην πραγματικότητα θέλει να πει “πόσο κολλημένοι είναι οι μεηντενάδες” και “πόσο πιο εξελιγμένος μεταλάς είμαι εγώ που δεν ανυπομονώ για το νέο τους δίσκο”. Ε, αυτό με ενόχλησε και το σχολίασα. Ακούστε με την απαιτούμενη προσοχή και μετά σχολιάστε - αφού κάθε δίσκος των Maiden απαιτεί χρόνο. Δεν θεωρώ τους Μaiden ιερή αγελάδα (και μένα που είμαι φανατικός υπάρχουν δίσκοι τους που δεν μου αρέσουν καθόλου όπως το NPFTD και το Virtual XI), αλλά νομίζω ότι το point σας δεν είναι ο “χαβαλές”. Γνώμη μου.

Και κάτι τελευταίο … ποιοί δικαιούνται δηλαδή τον τίτλο “metal gods” ???