Σας αρεσει ο νεος maiden δισκος (μονο οσοι τον ακουσανε καλα να ψηφισουν)

Καταλαβαινω τι λες και ισως οντως σαν συνολο το A Matter Of Life And Death να ειναι πιο δυσκολο και απαιτητικο. Αλλα και το καινουριο στα 5 τελευταια κομματια ειναι αρκετα πολυπλοκο με πολλες αλλαγες σε ρυθμους, μελωδιες και δεν μπορει να σε πιασει με την μια απο τα μουτρα οπως παλαιοτερα αλμπουμ τους. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο, αν και το A Matter Of Life And Death νομιζω οτι ειναι καλυτερο. Αλλα δεν τα εχω ακουσει ιδιες φορες για να ειμαι σιγουρος…

Πωω γιατί μου φαίνεται ηλίθια η ιδέα του να κάτσεις και να αναλύσεις έναν δίσκο,δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο ώστε να βγάλεις ένα συμπέρασμα;
ΜΟΥΣΙΚΟΣ δίσκος είναι παιδιά όχι Μηχανολογικό Σχέδιο.
Ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει.

Οχι ρε παιδια καμμια σχεση,αυτο ειπα εξ αρχης οτι ολα ειναι υποκειμενικα,αλλωστε συζητηση κανουμε για να δουμε τα γουστα του καθενος.

Εγω προσωπικα το χω λυση το θεμα αυτο!:D. Δεν ξερω ρε γαμωτο,μου λειπουν οι 2σολίες σ’αυτο το αλμπουμ,καποια ρυθμικα riff,εχει πολλες αλλαγες χωρις λογο,ανεμπνευστα σολο…Τελος παντων ολα θεμα γουστου:wink:

Και εγω το A Matter Of Life And Death θεωρω αλλα δεν το λεω με σιγουρια, μεχρι να ‘‘παλιωσει’’ το The Final Frontier.

Έλα ρε μεγάλε Floydized πέστα! Που έχω μαραθεί κ εγώ με αηδίες τύπου “να ωριμάσει μέσα σου” κ τέτοια… Μόνο κ μόνο επειδή είναι Maiden πρέπει σώνει κ ντε να’ναι καλό απλά να μην το 'χεις ανακαλύψει ακόμα εσύ ο βλάκας… ΤΕΤΟΙΕΣ αρλούμπες! :stuck_out_tongue: