Σας αρεσει ο νεος maiden δισκος (μονο οσοι τον ακουσανε καλα να ψηφισουν)

Το δεξί ή το αριστερό;

Ειμαι καινουριος και τωρα ειδα το poll.Προσωπικα για μενα ειναι ο χειροτερος δισκος της μπαντας οσο και αν σας φαινεται παραξενο! Ακομα και στα Virtual XI & No Prayer For the Dying μπορω να βρω θετικα στοιχεια και τραγουδια.Στο ΤFF δυστυχως το μονο που βρηκα ειναι βαρεμαρα,ελλειψη εμπνευσης,βαρεμαρα,τι αλλο? Βαρεμαρα είπα!!! Βασικα ολα ξεκινανε απο την αρχη:σε ολους τους δισκους ειχανε ενα κομματι δυνατο,οχι απαραιτητα συνθετικα ή ποιοτικο,αλλα δυνατο γρηγορο.Βe Quick…,Wickerman,Where Eagles Dare κλπ.Εδω επιλεξαν για καποιο λογο μια εισαγωγη.Αντε πες ενταξει.Μα 4.33 εισαγωγη ρε παιδια?? Τελος παντων αυτο που με καει πλεον ειναι να σταματησει ΤΩΡΑ η μπαντα.Γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει μουσικος που να εχει 30-40 χρονια στην μουσικη και να γραφει κομματια που να:σπερνουν,γ@μ@νε,πωρώνουν,πιανουν απ΄τα α…δια και οτι αλλο θελετε.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.Ολοι γραφουνε καποια μετρια ως καλα τραγουδια για διαφορους λογους.Αυτο το φυσικο φαινομενο ονομαζεται ελλειψη εμπνευσης! Δεν μπορουν ρε αδερφε να γραψουν αλλα καλα κομματια πως να το κανουμε.Είτε λεγεσαι Iommi,ειτε Harris,ειτε Young,ειτε Hetfield,ειτε Lemmy κ.α.Οποτε για μενα σταματας ΤΩΡΑ που εισαι στην κορυφη.Αυτα ειχα να πω.Sorry για το μεγαλο post.Περιμενω αποψεις και διαφωνιες.

της ifpi?τι εννοεις.

Οχι καμμια σχεση.Εννοω στην κορυφη με βαση την απηχηση και την επιτυχια που ειχε η τελευταια περιοδεια Somewhere Back in Time και με βαση τις κριτικες αλλα και την απηχηση που ειχε-εχει ο τελευταιος δισκος τους πριν το TFF Α Μatter of Life & Death.Aς μην ξεχναμε οτι στην περιοδεια του 2006 οπου παιζανε ολοκληρο το Matter,το 50% των live ηταν sold out.Αυτο τι σημαινει οτι ειναι τοοοσο καλος δισκος το Μatter και ξαφνικα βγαλανε την πατατα?Οχι απλα ειναι κατα πολυ λιγοτερο κακος δισκος απο το TFF.

Τελειωμένος Maidenas αλλά απλά δεν μ’άρεσε… κρίμα και πάλι κρίμα!

μετριοτητα μαλλον θα ελεγα…εκτος αν γινει το μπαμ με τις πολλες ακροασεις…σιγουρα εχει στιγμες που γουσταρω αλλα μεχρι εκει…συνεχιζω και πιστευω οτι δυναμικα κομματια μπορουν να γραψουν με αρκετη επιτυχια αλλα τα κολληματα του harris που οπως φαινεται δινει πιο πολυ σημασια στη μπαντα τους κανουν να γραφουν 7-8-9 λεπτα χωρις ιδιιατερη ουσια…Δεν πειραζει τους αγαπαμε.

Για όσους το κράζουν. Είστε αχάριστοι ρε. Τι παραπάνω θέλετε δηλαδή; Το άλμπουμ είναι απίστευτο και εσείς κάθεστε και το συγκρίνετε με τα παλιά αντί να το απολαύσετε σαν ένα ενιαίο ξεχωριστό άλμπουμ.

Τον ακουσα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ… Μου αρεσε, κυριως απο το τριτο κομματι και μετα. Αγαπημενο το Isle of Avalon.

Εγω τον ακουσα αρκετες φορες,δεν εχουν πλεον αυτο που ειχαν οι Maiden,δηλαδη τις μελωδιες που σου μενουν ωστε να λιωσεις τον δισκο.Επιπλεον δεν νομιζω οτι εχουν τοσο “δυσκολους” δισκους ωστε να χρειαζονται πολλες ακροασεις στο να καταλαβεις τι γινεται μεσα στα κομματια…

και ο Lemmy μια χαρά χώνει…

Οχι δεν μας αρεσει.Χαλια ειναι.

Δεν μας αρέσει ο Dickinson και η φωνή του.
Έχει καταστραφεί πλέον.Ο δίσκος για τα προσωπικά μου γούστα στερείται έμπνευσης

Eεεεεε ο Dickinson είναι και θα είναι κορυφή!!!

Κοίτα δεν λέω ότι δεν έχει πλέον καλή φωνή.Προς θεού.Αλλά θεωρώ ότι αυτή η φωνή για τα τραγούδια των Maiden είναι πλέον πολύ πολύ κουρασμένη.Κρίνοντας τον ίδιο και με βάση το παρελθόν του πάντα.
Όπως και να το κάνουμε ρε 'συ Astaldo το παλικάρι έχει περιοδεύσει όσο κανένας άλλος τραγουδιστής,μιλάμε για εξωφρενικές καταστάσεις,βάλε και το ότι τα τραγούδια των Maiden δεν είναι και το πιο εύκολα για να τραγουδήσει κάποιος,ε κάπου θα “σκάσει” το πράγμα.Αλλά εντάξει τα πνευμόνια του Bruce όταν πεθάνει πρέπει να τα διατηρήσουν σε κανά μουσείο μουσικής,κανονικά όμως!

χαχαχαχαχαχχαχα

Ε είναι και 52 πλέον σίγουρα δεν μπορεί να κάνει τους παπάδες της δεκαετίας του 80 αλλά έχωτην εντύπωση ότι πατάει πολύ κόσμο ακόμα κάτω. Απλά θεωρώ ότι η χροιά του είναι λίγο πιο βαριά αλλά ακόμα σπέρνει!!

Βέβαια δεν είμαι και αντικειμενικός στο θέμα!!! αχχααχα

Ναι ρε σίγουρα αυτό λέω και εγώ.Άλλο να τραγουδά το Hallowed Be Thy Name που πρέπει να είσαι ο θεός ο ίδιος για να το πεις σωστά και άλλο να τραγουδά κάτι άλλο,πολύ πιο εύκολο.
Και εγώ σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός,έχω μεγαλώσει με τον Βρασίδα.
Άσε που είναι και γαμώ τα άτομα ο τυπάς!

Παιδες μια παρατηρηση… Εχετε κανει το thread σκετο μπουρδελο χωρις να υπαρχει λογος (δεν αναφερομαι στις 2 τελευταιες σελιδες). Διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικα γουστα, τι να κανουμε. Το να βριζεστε σαν κατινες και οι μεν και οι δε, δεν εχει κανενα νοημα. Δηλαδη προσβαλεις τον αλλο και τι κερδιζεις, δωρεαν βολτα στο λουνα παρκ? Ελεος δηλαδη, εχει καταντησει αηδια… Και παρα μα παρα πολυ κουραστικο…

On Topic τωρα εμενα ο δισκος μου αρεσε πολυ, θελει ειναι η αληθεια αρκετο χρονο λογω και των μεγαλων συνθεσεων, αλλα εχει μεσα πολυ μουσικη με ενδιαφερον. Ο Bruce τραγουδαει μια χαρα και τα καλυτερα κομματια για εμενα ειναι το Mother Of Mercy, το Coming Home, το The Alchemist, το The Talisman, το When The Wild Wind Blows και μου αρεσει αρκετα και το ομωνυμο… Τωρα το να κατσεις και να το συγκρινεις με τα 7 πρωτα δεν γινεται και ειναι ιεροσυλια… Απο εκει και περα πολυ καλος δισκος και σε καμμια περιπτωση αδιαφορος ή κακος.

Να σε ρωτησω κατι…μεχρι στιγμης με τις οσες φορες εχεις ακουσει το δισκο,πιο σε δυσκολεψε πιο πολυ αυτο ή το A Matter? Σε ρωταω γιατι -γνωμη μου παντα- το Final δεν εχει ουτε κατα το ημισυ δυσκολοτερα τραγουδια απο το Matter.Kαι σε διαρκεια να το δεις ολα του Matter ειναι απο 7’ και πανω με μονο 2 γυρω στα 4-5’ ενω το καινουριο το αντιθετο.Απλα να σας πω και μια γνωμη φιλου αντι-Maidenα (εχει μεινει στo 7th,ολα τα υπολοιπα για τον π…! με εξαιρεση το Matter).Μου λεει λοιπον οτι για να σου αρεσει το Matter πρεπει ναχεις μουσικο αυτι,δεν ειναι δηλαδη ευπεπτο αλμπουμ.Μπορει να μην ειναι progressive με την εννοια των Dream Theater π.χ αλλα για τα δεδομενα των Maiden εχει πολλες καινοτομιες πραγμα περιεργο ακομα και για τον Harris.Tο ακριβως αντιθετο δηλαδη μου λεει, απο το καινουριο!!Σε γενικες γραμμες δεν τα βρισκω μαζι του (Maidenας εγω γαρ!) αλλα εδω πιστευω εχει δικιο αν κρινω απο την δικια μου αντιδραση οταν πρωτοακουσα τους 2 δισκους.Στο Matter οταν τελειωσε ελεγα τωρα τι ηταν αυτο…μ’αρεσε ή οχι? και το ξανακουσα αλλες 4-5 ΟΛΟ! Ε,στο καινουριο με το που ακουσα την Aμερικανια το ομωνυμο(sorry αλλα για τραγουδι Whitesnake πανω σε Harley μου κανει) πηρα μια προδιαθεση του υπολοιπου.Και το θεμα ειναι οτι δεν επεσα εξω!

Ωραια και τι πρεπει δλδ να θεωρουμε καλα αλμπουμ αυτα που πρεπει να ακουσουμε 50 φορες με πανω απο 7 λεπτα τραγουδια και δεν μπορει να μας αρεσει ενα αλμπουμ που ειναι ευκολοακουστο?