please καντο ρε και γαμησε τα ολα να γουσταρουμε:twisted:
Μετά από δύο γεμάτες ακροάσεις, έβαλα ‘‘πολύ καλός’’, ενώ θά’θελα να υπάρχει επιλογή…καλός:):!:
Μερικές ερωτήσεις προς το φίλο Isle_Of_Avalon:
-
Γιατί άνοιξες αυτό το θρέντ από τη στιγμή που υπάρχει ήδη θρέντ στις Κυκλοφορίες για το νέο των Iron Maiden και όπου μπορείς να πείς τη γνώμη σου ήρεμα κι ωραία?
-
Πόσο καυλωμένος οπαδός Maiden πρέπει να είσαι για να βάζεις ακραίες επιλογές “μου άρεσε πολύ”, “μου άρεσε παρα πολύ” και “δε μου άρεσε”? Μέση οδός δεν υπάρχει για σένα?
-
(Ως επέκταση του παραπάνω) δεν καταλαβαίνεις ότι από τη στιγμή που κατευθύνεις τόσο στεγνά τα μέλη που βλέπουν το θρέντ και ψηφίζουν, κανένας δε σε παίρνει στα σοβαρά? Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, σταμάτα να γκρινιάζεις σαν αγάμητος/η και αποδέξου ότι την άποψη σου δεν γίνεται να τη συμμερίζονται όλοι. Αμα σου αρέσει τόσο πολύ δε λέω με γειά σου με χαρά σου αλλά η υπαρξη τέτοιων θρέντ υποδηλώνει φασισμό πλέον.
Και όχι δε το έχω ακούσει ακόμα το νέο Maiden. Όταν το ακούσω θα μιλήσω.
Επίσης οι θεοί του βρετανικού metal δεν είναι Η οι Maiden H οι Priest
Είναι ΚΑΙ οι Maiden ΚΑΙ οι Priest και συμπληρώνω ΚΑΙ Motorhead και πρωτίστως BLACK SABBATH
γελαει ο Tony
λάθος μου#-o. Εκανα edit.
:lol3::lol3::lol3::lol3:
τι γελας? ελαχιστες εχουν, οχι οπως τωρα που καθε μπαντα βγαζει δισκο με 15- 16 κομματια και χωνει και 3 μπονους!! :lol::lol:
Ψήφισα Πολυ καλος, αναλυτικά στο thread για τον νέο δίσκο.
Ο χειροτερος δισκος της δεκαετιας…ελεοςςςςςςς
εσυ μου φαινεται εισαι το αρνητικο του Isle of Avalon
μην συγκρινετε την πουτσα με την βουρτσα…δεν ειπε κανενας οτι περιμενει τους μαδεν να βγαλουν νεο number of the beast…μιλαμε αντικειμενικα αξιολογωντας τις δυνατοτητες των μαιδεν [SIZE=“4”]ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ[/SIZE]…
τωρα, εγω προσωπικα δεν περιμενα κατι αλλο απο τους 55ρηδες μαιδεν και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος…το μονο που με χαλαει ειναι πως θα μπορουσαν να αντικαταστησουν τις τυπικες πλεον αργες κ απαλες εισαγωγες με 1:γαματα μαιδενικα ριφ ή 2:με μικροτερα τραγουδια…
εγω παντως στο πρωτο ακουσμα ξεχωρισα coming home, the alchemist, starblind και θα τολμησω να πω αν και ξερω τι κραξιμο θα φαω, eldorado…εμενα μου αρεσει…
Υ.Γ. ωραιο αυτο το φορουμ σου θυμιζει πως καποτε ηξερες και ελληνικα αντι για greeklish:p:p:p
άλλαξε αυτιά…
Μήπως βιάζεσαι λίγο; Μόνο 8 μήνες είναι που έχει ξεκινήσει η νέα δεκαετία…8)
To εκανα και αυτο…αλλα δεν επιασε…
νταξει το γαμισες…δεν μου λες τι συγκροτιματα ακους?:-k
ευκολα ο καλυτερος δισκος τους την τελευτια 20ετια
10/10 ευκολα.
Νομίζω ότι τον υποβιβάζεις… Δεν τον έχεις ακούσει καλά… Ίσως το soundhouse tapes να είναι καλύτερο, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος… Πάω να τον ακούσω άλλες δέκα ώρες σερί και θα σου πω… Αλλά το δεκαράκι για πλάκα…
Κι ευτυχώς που βγήκε ο Γιαννίκας ο Γκερς και είπε ότι δεν το διαλάνε. Έχουν τόσα να προσφέρουν ακόμα…
asd1sst ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ iangillan ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ? ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ε
Οι επιλογές στο πολ είναι σαν να βαθμολογείς με 1,4, ή 5 αστέρια (στα 5)
Δηλαδή θα έπρεπε να υπάρχουν και τα 2, 3
Δεν γίνεται μαρεσε ή δεν μάρεσε μόνο…
καλα αυτοι οι maiden καταστρεφουν ψυχες τελικα