Σας αρεσει ο νεος maiden δισκος (μονο οσοι τον ακουσανε καλα να ψηφισουν)

Οι μεταλλικα είναι οι καλύτεροι.

περαστε εξω κυριε…

Τσου. Οι Ζέππελιν είναι.

isle πόσων ετών είσαι?

Φιλε το Unleashed In The East γαμαει ολο!

Γεννημενος το 86 (SOMEWHERE IN TIME!!!)!

άρα δεν έχεις δικαιολογία I guess

I rest my case

btw ο δίσκος είναι μετριότατος, και με μια γρήγορη αυτιά που του έριξα, δεν έχει ιδέες που να σου μένουν στο μυαλό.

Τhread: Σας αρεσει ο νεος MAIDEN δισκος ([SIZE=“5”]μονο οσοι τον ακουσανε καλα[/SIZE] να ψηφισουν)

περαστε και σεις εξω κυριε…

Είδες λοιπόν, μόλις ξεφύγουμε λίγο από τον “χαβαλέ” μπαίνουν και επιχειρήματα στην κουβέντα…

Επί της ουσίας: Δηλαδή κομματάρες όπως ghost of the navigators, dance of death, for the greater good of god, starblind και ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ μετά το 2000 εσένα δεν σε πιάνουν από τα αρχίδια ??? είμαι περίεργος να μάθω τι θεωρείς ανώτερο εσύ στη metal σκηνή την τελευταία δεκαετία (όχι μεμονωμένα cd - γενικότερη πορεία εννοώ)

Όσο για judas no comment!! οι maiden τους έχουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ξεπεράσει εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια και αυτό ότι και να λες είναι αυταπόδεικτο για την πλειοψηφία των μεταλλάδων…“θεοί” δικοί σου λοιπόν, όχι δικοί μου.

δεν ψήφισα. είπα

επιχειρημα απο τα λιγα…ΕΓΩ ΠΕΙΣΘΗΚΑ!

ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ δηλαδή.

Έχω ήδη πει ότι το BNW μ’ αρέσει πολύ, αλλά είναι και ο τελευταίος δίσκος των Maiden για τον οποίο μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Το Dance of Death ήταν παγωμάρα απ’ τις λίγες, αλλά τους δώσαμε άλλη μια ευκαιρία. Ε, στο ΑΜΟΛΑΔ απλά εκνευρίστηκα. For the Greater of Good; Ναι, αυτό και το Legacy ΜΟΝΟ.

Όπως βλέπεις αν πέσουμε στην περιπτωσιολογία ο καθένας απλώς καυλαντίζει και δε λέμε τίποτα.

Άλλο μέταλ την τελευταία 10ετία; Λολ, υπάρχουν καμιά 100στή (και λίγα λέω) συγκροτήματα που έχουν βγάλει πολύ καλύτερα πράγματα απ’ τους Maiden σ΄αυτό το διάστημα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι ΦΡΕΣΚΑ. Έχει νόημα αλήθεια να σου απαριθμήσω ονόματα; Ούτως ή άλλως θα μου τους βγάλεις άμπαλους και αξιωματικά κατώτερους ακόμα και από τους ΤΩΡΙΝΟΥΣ Maiden. Έτσι για την ιστορία όμως και να μη φανεί ότι κάνω κοκοκό, Primordial, Slough Feg, Meshuggah, Biomechanical, Mael Mordha, Reverend Bizarre, Lamented Souls κτλ. κτλ. Και δε μιλάω καν για μη μέταλ πράγματα αλλά στις παρυφές του μέταλ ή στον ευρύτερο σκληρό ήχο που έβγαλαν τα καλύτερα πράγματα μέσα στη δεκαετία. Ψιλά πράγματα, έτσι; Δε γεμίζουν βλέπεις τη σκηνή του Rock in Rio…

Αν μιλάς για δημοτικότητα, γιατί μόνο αυτό είναι μετρήσιμο και “αυταπόδεικτο”, τότε τους Πριστ τους έχει ξεπεράσει και η Κριστίνα Αγκιλέρα (τυχαίο παράδειγμα). Την οποία παρεπιπτόντως ο mainstream Τύπος πολλές φορές έχει χαρακτηρίσει “ροκ”.

Φαντάζομαι λοιπόν ότι αυτό σημαίνει πως και η Αγκιλέρα είναι πιο “ροκ θεά” από τους Πριστ! :smiley:

Δε με χαλάει καθόλου! :slight_smile:

Τέλος πάντων, παρ’ όλο που πραγματικά είναι πολύ δυνατός ο πειρασμός να μπω σ’ αυτή τη διαδικασία (Maiden vs. Priest), δε θα το κάνω. Θα επαναλάβω όμως ότι σαν άρρωστος Πριστάς είμαι περήφανος που ενώ οι Maiden σάρωσαν στο πρόσφατο δημοψήφισμα του ΧΑΜΜΕΡ (το τονίζω) οι Πριστ πήγαν χειρότερα και από τους Σλίπνοτ. Όπως επίσης είμαι περήφανος για το ότι δεν αποθεώνω κάθε καινούρια δουλειά των Πριστ, καθ’ ότι βαρέθηκα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το Νοστράδαμο. Όπως επίσης είμαι περήφανος (ως άρρωστος Πριστάς, πάντα) που ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ σ’ αυτά τα 25 χρόνια που είπες έχουν Painkiller και ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ PAINKILLER.

ακουσα 2 κομματια στο youtube. ειμαι σιγουρος οτι ειναι μαλακιαρα.

Τον δισκο δεν τον εχω ακουσει ουτε μιση φορα, αλλα εχοντας διαβασει ριβιου παοκτζη ψηφισα οτι δεν μαρεσει.

το χεβυ, το παουερ, το θρασ, το επικ κτλ?

Χωριο δυο μερες τωρα, δε την παλεψα απο βαρεμαρα οποτε βρηκα ευξαιρια να ακουσω το αλμπουμ αρκετες φορες… Οκ κακο δεν ειναι, αλλα δεν λεει και τπτ ιδιαιτερο. Τρια κομματια μου ψιλοαρεσαν. Το ομωνυμο, το El Dorado και το Starblind.

Απο κει και περα (και για να προβοκαρω, οσους περιμενουν στη γωνια :Ρ) οσο θα περνανε τα χρονια θα το βροντοφωναζω ολο και πιο πολυ:

Οι Iron Maiden ΕΙΝΑΙ τα 2 πρωτα αλμπουμ. NWOBHM, μια ιδεα απο Punk και ΑΛΗΤΕΙΑ!!!

The truth has been spoken…+το χ factor…

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ.

κοντό το έχεις εσύ…εμένα είναι μακρύ…!!

Aντε θα βαλω και το Number of the beast μεσα, που εχει μια αυρα DiAnno. :roll:

Δεν έχω ψηφίσει και θα αργήσω λίγο γιατι θελω να κανω ακομα ενα δυο ακουσματα

Το έχω ακούσει δυο φορές χωρίς ιδιαίτερη προσοχή.

Με βάση αυτό, εαν πηγαινα να ψηφίσω για ένα τυχαίο metal album θα με καλυπτε μια επιλογη “ουτε κρυο ουτε ζεστη” , εχει καλες στιγμες και καποιες αδυναμες κατ εμε, δεν θα του εδινα σημασια.
Επειδη ομως μιλαμε για ενα Maiden album…προσωπικά δεν με καλύπτει