αυτο φιλε mr_whatisnsme θα το αποδειξει το αποτελεσμα του ψηφισματος. Μεχρι στιγμης καλα παμε…
:lol: (για όλο το event)
Ποιος έβαλε την επιλογή τρία? Απαγορευεται…
Isle_Of_Avalon ποσες φορες εχεις ακουσει τον δισκο???
Πάντως δεν είναι σωστές οι επιλογές του poll, είναι βαλμένες έτσι ώστε να κατευθύνουν τον ακροατή! :-k Ή παρα πολυ καλός, ή πολυ καλος, ή δεν μου άρεσε? Βάλε και μια επιλογή “μέτριος” ξερω γω! Εμένα μου φαίνεται μέτριος ας πούμε!
Δεν θες να λάμψει η αλήθεια? [-X
Να γίνει εδιτ η 3 απάντηση από “Δεν μου άρεσε” σε “Δεν μου άρεσε, αλλα σίγουρα θα μου αρέσει αυριο μεθαυριο γιατι είναι Maiden”…
Σε αυτό το φορουμ πάντως δεν βαριέσαι ποτέ. Α όλα και όλα αυτό πρέπει όλοι να το παραδεχτείτε όλοι, κάντε και κανα πολλ αν ειναι για να λαμψει η αλήθεια.
εκανα λαθος και εβαλα Δεν μου αρεσε#-o
τι κανω Αβαλον;
κοιτα φιλε οι IRON MAIDEN ειναι love-it or hate-it συγκροτημα. Δηλαδη ειτε θα σου αρεσει ειτε θα την μισησεις. ΟΠΟΤΕ δεν υπαρχει νοημα να βαλω “ηταν μετριος ο δισκος”.
τον δισκο τον εχω ακουσει γυρω στις 30 φορες απο προχθες. γιατι ρωτας ?
Nηστεία και προσευχες…
Αυτοκτονεις για να μην σε σκοτωσει ο ιδιος…
Ρε αβαλον μονο 30 φορες?Εγω σημερα κλεινω 45 ακροασεις…
Ξεκινησαμε καλά αλλα μας πλησιαζουν οι κακοί…
60 online μέλη εν μέσω δεκαπενταύγουστου.
white zombie το έκανες πάλι το θαύμα σου!
Αυτό το πολ γίνεται για να δούμε πόσοι τον γουστάρουν τον δίσκο άρα να δούμε αν τον γουστάρουμε κι εμείς? έτσι μου φαίνεται…
:lol:
βρε πούστηδες…
θέλω να κλείσω το Pc και δεν με αφήνεται…
Εχω ακουσει το δισκο 5 φορες απο χθες το βραδυ…πολυ καλος δισκος καλα δουλεμενος και οσο περισσοτερο τον ακουω τοσο πιο πολυ μου αρεσει!!κατι αλλο,ξερει κανει ποτε θα υπαρχουν τα tabs του album?
ρε σεις ο τίτλος του thread δεν έχει ερωτηματικό,κατι δεν παει καλά.Αρα υποχρεωτικά μας αρεσει…
Χαχα, σωστή παρατήρηση! :lol:
Αυτό ακριβώς. που είναι το παράξενο? Ειναι δισκάρα υποχρεωτικά. Κάκως έχει και παραπάνω απο μια επιλογή…