MammothFest 2024

8ball στάνταρ. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι το τελικό line up γιατί ο καιρός έφτασε σχεδόν

2 Likes

Θα κινηθείς στα Λαδάδικα, εκτός από το 8ball υπάρχουν και άλλα, Stones,Dizzy Dolls, κάτι ιρλανδέζικα, όλο και κάτι θα βρεις.

2 Likes

Δεν έχω εικόνα, αλλά μάλλον δύσκολο να προσθέσουν 20 ημέρες πριν. Ουσιαστικά, εκκρεμεί η ελληνική μπάντα που θα προκύψει από το band contest για την Κυριακή.

Τιμαω KRAU οταν ανεβαινω πανω

1 Like

Θα τιμησω και εγω το φεστιβαλ το ΣΚ. Την Παρασκευη θα την αφησω για ξεσαλωμα στην Σαλονικα

Η οδός Αιγύπτου στα Λαδάδικα είναι σχεδόν αποκλειστικά με μεταλ/ροκ μπαρ.

1 Like

Pierrot επίσης (όχι μέταλ όμως. indie/psych φάση σε πολύ γενικές γραμμές)

3 Likes

Από το τριημεράκι Σάββατο είμαι σίγουρα μέσα και ψήνομαι και για Παρασκευή, με μπάντες που δεν γνωρίζω αλλά ότι άκουσα από αυτές μου άρεσε. Δυστυχώς βάλανε τους Ulcerate την Κυριακή ανάμεσα σε Stoner μπάντες. Όπως και να χει δυσκολεύομαι να πάω και Κυριακή λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Εγώ πάντως θα ανέβω πάνω με τραίνο γιατί είναι με διαφορά το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. Τι; Οχι;

2 Likes

Παρασκευή η συναυλία της χρονιάς (ψύχραιμα), Σάββατο μέσα, Κυριακή παίζεται ανάλογα πως θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμα. Π/Σ πάντως σχεδόν σίγουρη η παρουσία μου ήδη.

Όταν γίνουν τα κανονίσματα, θα επιστρέψω γιατί θέλω γαστρονομικά τιπς για Σαλονίκη, πρώτη φορά ανεβαίνω (δεύτερη βασικά, αλλά την πρώτη ήμουν πιτσιρίκι). Όλα εν καιρώ, είμαι σίγουρος πως το φόρουμ θα βοηθήσει.

3 Likes

Καλα ρε και κει θα σε πετυχω?!?!

3 Likes

Τα καρντάσια να σου πουν για το μπιφτέκι γεμιστό με γύρο

2 Likes

Ο παππούς στην Τούμπα; Ρε ΠΟΥΣΤΗ μου, τόσες φορές έχω πάει, αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ!

1 Like

Τι να λέμε τώρα; Hallas με 3 υπερδίσκαρους στα ντουζένια τους; Burst reunion, Thy Catafalque με νέο δίσκο Νοέμβρη (by the way κομματάρες τα 2 νέα). Θα κλάψω από συγκίνηση :sob:

2 Likes

Να σου πω τη μαύρη αλήθεια Παντελή ούτε εγώ έχω παέι. Στην τούμπα είναι ναι αλλά έχω γνωρίσει το παιδί που το έχει και σίγουρα δεν είναι παππούς

2 Likes

Μάλλον έχει περάσει στη νέα γενιά, ένας φίλος μου μένει δίπλα και μου έχει πει 100 φορές γι’ αυτό αλλά δεν έχουμε αξιωθεί να τον πετύχουμε όποτε πηγαίνω. Πρέπει να είναι 40 χρόνια το μαγαζί.

2 Likes

Όπου γάμος και γιορτή…

Τώρα για αυτά τα ανοσιουργήματα που ακούω (μπιφτέκι με γύρο?!?!?), θα επανέλθω λίαν συντόμως.

1 Like

https://maps.app.goo.gl/en2i1yFk524a9ZyT7

Λέω να ανέβω κι εγώ.

3 Likes

Ωχ πρέπει να ξεθάψω τα σκονάκια που έχω για να παραγγείλω σουβλάκια. In a nutshell θέλω ψωμάκι (σάντουιτς;) με χοιρινό καλαμάκι με τζατζίκι και μουστάρδα κέτσαπ. Πως το ζητάω; Ενα σάντουιτς χοιρινό από όλα; Please help!

μονο κ μονο για αυτο, επιβαλεται επισκεψη!

4 Likes